To www.emimikos.gr χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies και την πολιτική χρήσης. Πατήστε εδώ για περισσότερα. 
    
  2261026435 & 2261081666        Επικοινωνία        Είσοδος Μέλους

Εκτύπωση σελίδας

ORIGINAL VSTARCAM C7824WIP Ρομποτική IP κάμερα 720p WiFi/Ethernet microSD Plug & Play με 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ!!!


Λεπτομέρειες

Κωδικός
C7824WIP
Manufacturer
Διάρκεια Εγγύησης
24 Μήνες
Τιμή στο κατάστημα
€38.25
Τιμή Internet (Με ΦΠΑ)
32.50 (Save 15%)   Δωρεάν Αποστολή
Διαθεσιμότητα
Άμεσα διαθέσιμο

Επιλογές

ΠοσότηταVstarcam C7824WIP, Ρομποτική, Περιστρεφόμενη, Ενσύρματη & Ασύρματη IP κάμερα, κατάλληλη για χρήση σε εσωτερικούς χώρους, με αισθητήρα εικόνας ανάλυσης HD 720p (1280×720) και κορυφαία ποιότητα κατασκευής.

Διαθέτει νέα προηγμένη τεχνολογία συμπίεσης H.264/H.2664+ και φυσικά διαθέτει και όλες τις γνωστές δυνατότητες και τεχνολογίες που προσφέρουν οι ρομποτικές κάμερες της VSTARCAM, όπως ανίχνευση κίνησης, οριζόντια και κάθετη περιστροφή, δυνατότητα τοπικής καταγραφής σε κάρτα microSD, υπέρυθρο φωτισμό για νυχτερινή λήψη, εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση σε φορητές συσκευές iOs και Android μέσω της εφαρμογής EYE4, δυνατότητα ενσύρματης και ασύρματης σύνδεσης (Ethernet & WiFi), ενσωματωμένο μικρόφωνο και μεγάφωνο για αμφίδρομο ήχο και πλήθος άλλων πρωτοποριακών χαρακτηριστικών, για να καλύψει τις ανάγκες ενός μεγάλου εύρους εγκαταστάσεων (δείτε παρακάτω αναλυτικά).

Διαθέτει επίσης και την πρωτοποριακή τεχνολογία ONE key WiFi Setup που σας επιτρέπει να την συνδέσετε την κάμερα στο ασύρματο δίκτυο WiFi του χώρου σας, σε λιγότερο από 1 λεπτό, χωρίς να χρειαστεί καλώδιο Ethernet. Φυσικά, πέρα από το WiFi, διαθέτει και την κλασική θύρα Ethernet, για αυτούς που προτιμούν να συνδέσουν την κάμερα τους ενσύρματα στο δίκτυο. Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση, μέσω της εφαρμογής EYE4 της Vstarcam (PnP - Plug & Play) όπως όλες οι κάμερες της Vstarcam άλλωστε, για άμεση παρακολούθηση και χειρισμό από κινητές συσκευές iOS & Android ή τον υπολογιστή σας με λειτουργικό Windows.

Είναι κατάλληλη για εσωτερικούς χώρους και διαθέτει την γνωστή λειτουργία Ανίχνευσης Κίνησης (Motion Detection) μέσω της εφαρμογής EYE4 με δυνατότητα άμεσης αποστολής Push-Notification στο Smartphone ή το Tablet σας, όταν η κάμερα ανιχνεύσει κίνηση.

Η C7824WIP της Vstarcam είναι ρομποτική, περιστρεφόμενη IP κάμερα, οπότε σας δίνει την δυνατότητα οριζόντιας και κάθετης περιστροφή της κάμερας (Οριζόντια: 345°, Κάθετα: 84°), μέσω της εφαρμογής EYE4 σε Smartphones, Tablets και Windows PCs. Διαθέτει υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD, ώστε να έχετε την δυνατότητα τοπικής καταγραφής σε κάρτα μνήμης microSD στην κάμερα.

Επιπλέον, διαθέτει και τον απαραίτητο υπέρυθρο φωτισμό για νυχτερινή λήψη σε αποστάσεις ως 10 μέτρων, ενσωματωμένο μικρόφωνο και μεγάφωνο με λειτουργία Push-to-Talk για αμφίδρομη ηχητική επικοινωνία, ώστε να μπορείτε και να ακούσετε τι συμβαίνει στον χώρο της κάμερας, αλλά και να μιλήσετε και να ακουστείτε στον χώρο της κάμερας.Κύρια Χαρακτηριστικά:

 • Vstarcam C7824WIP Ρομποτική IP Camera εσωτερικού χώρου HD 720p
 • Ανάλυση εικόνας HD 720p (1280 x 720)
 • Υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση μέσω WiFi (2.4GHz)
 • Υποστηρίζει ενσύρματη σύνδεση με καλώδιο Ethernet (10/100 mbps).
 • Λειτουργία Pan & Tilt για οριζόντια και κάθετη περιστροφή (Pan:345°,Tilt:84°)
 • Θύρα για κάρτα μνήμης Micro-SD για τοπική καταγραφή (max. 128GB, η κάρτα δεν περιλαμβάνεται)
 • Εύκολη πρόσβαση στην θύρα της MicroSD εξωτερικά της κάμερας
 • ΛειτουργίαΑνίχνευσης Κίνησης / Motion Detection (αποστολή Push Notification στο κινητό)
 • 6 υπέρυθρα SMD IR Led 850nm για νυχτερινή λήψη σε αποστάσεις ως 5~10 μέτρα
 • Σταθερός φακός 4mm @F2.0 με γωνία λήψης 85˚ (διαγώνια)
 • Ενσωματωμένο μικρόφωνο -38 dB για ακρόαση χώρου
 • Ενσωματωμένο μεγάφωνο 8Ω / 1W
 • Δυνατότητα αμφίδρομου ήχου (Push to talk)
 • Κατάλληλη για χρήση σε εσωτερικούς χώρους
 • Δωρεάν εφαρμογές για iOS και Android (Eye4) για να παρακολουθείτε την κάμερα από το κινητό ή το tablet σας
 • Δωρεάν εφαρμογή για ταυτόχρονη καταγραφή/παρακολούθηση πολλών καμερών σε Windows PC
 • Plug & Play με δωρεάν Cloud υπηρεσία μέσω της εφαρμογής EYE4 της Vstarcam (χρήση QR code) για κινητά/tablet iOS & Android
 • Τροφοδοσία 5V (περιλαμβάνει τροφοδοτικό)
 • Κατανάλωση: 2.5Watt (IR LED on), Maximum power: 3.3Watt (Pan&Tilt on)
 • Μικρές διστάσεις, Compact Design, Διακριτική στο χώρο!
 • Περιλαμβάνει στην συσκευασία: Δείτε παρακάτω

Vstarcam C29S IP Camera

Η Ενσύρματη (Ethernet) και Ασύρματη (WiFi) ρομποτική IP κάμερα C7824WIP της VStarcam σας εξασφαλίζει μία αξιόπιστη εποπτεία του χώρου σας, σε συνδυασμό με την πολύ καλή ποιότητα εικόνας HD 720p (1280x720) και όλα αυτά σε ένα σώμα κάμερας με πολύ μικρές διαστάσεις, ιδιαίτερο design και κομψό σχεδιασμό, ώστε να καλύψει τις ανάγκες κάθε χώρου, οικιακού ή επαγγελματικού. 

Συνεργάζεται με την εφαρμογή EYE4 της Vstarcam, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε στο Play Store για mobile συσκευές Android ή αντίστοιχα στο App Store για συσκευές iOS, ώστε να έχετε απομακρυσμένη πρόσβαση από παντού. Φυσικά, υποστηρίζει και απομακρυσμένη πρόσβαση σε PC με λειτουργικό Windows.


Διαθέτει την πρωτοποριακή τεχνολογία ONE key WiFi Setup που σας επιτρέπει να την συνδέσετε στο ασύρματο δίκτυο του χώρου σας σε λιγότερο από 1 λεπτό, χωρίς να χρειαστεί καλώδιο Ethernet. Διαθέτει φυσικά και την γνωστή PnP (Plug & Play) όπως όλες οι κάμερες της Vstarcam, για απλή και γρήγορη απομακρυσμένη πρόσβαση με 3 απλές κινήσεις από το κινητό, το tablet σας (iOS & Android) ή τον Η/Υ σας.


Vstarcam C29S IP Camera microSD Card

Με ενσωματωμένη θύρα για κάρτες μνήμης MicroSD (δέχεται κάρτα μνήμης MicroSD μέχρι 128GB - η κάρτα μνήμης δεν περιλαμβάνεται) μπορείτε να καταγράφετε τα Video τοπικά στην κάρτα μνήμης και εύκολα να ανατρέξετε σε αυτά αν κάποιο περιστατικό συμβεί στην εγκατάσταση σας. Η τοποθέτηση της κάρτας μνήμης στην C7824WIP γίνεται εξωτερικά της κάμερας, στην ειδική θήκη που υπάρχει στο πίσω μέρος της κάμερας, ώστε να έχουμε εύκολη πρόσβαση, χωρίς να απαιτείται το άνοιγμα και η αποσυναρμολόγηση της κάμερας για την τοποθέτηση της κάρτας.

Σχετικά με τις κάρτες μνήμης MicroSD, συστήνουμε να προτιμάτε "αργές" κάρτες μνήμης, τύπου Class 4 ή Class 10 U1 και όχι πιο γρήγορες (όπως οι Class 10 U3) ώστε να είναι συμβατές με την κάμερα. Παρακάτω στα σχετικά προϊόντα μπορείτε να επιλέξετε συμβατές κάρτες μνήμης.


Vstarcam C29S IP Camera Motion Detection

Vstarcam C29S IP Camera Motion Detection

Vstarcam C29S IP Camera Motion Detection

Vstarcam C29S IP Camera Motion Detection

Υποστηρίζει την εκπληκτική σε λειτουργία και ευχρηστία λειτουργία Motion Detection (ανίχνευση κίνησης) η οποία σας επιτρέπει, αφού την ενεργοποιήσετε πανεύκολα μέσα από την εφαρμογή του κινητού σας, να λαμβάνετε Push Notification στην συσκευή σας (δείτε σχετικό παράδειγμα στην παρακάτω φωτογραφία) ώστε να ενημερώστε άμεσα μόλις η κάμερα αντιληφθεί κίνηση στον χώρο σας.

Σημαντικό: Συστήνουμε να τοποθετήσετε οπωσδήποτε κάρτα μνήμης MicroSD στην κάμερα, ώστε μόλις λάβετε το notification, όχι μόνο να μπορείτε να δείτε Live την κάμερα, αλλά να δείτε και τι έγινε στην τελευταία εγγραφή με ανίχνευση κίνησης (χωρίς κάρτα μνήμης είναι αδύνατον να γίνει αναπαραγωγή Video). Η διαδικασία εγκατάστασης θα πρέπει να γίνει από τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο θα διασφαλίσει την σωστή εγκατάσταση, διαφορετικά μπορεί να προκαλέσετε ανεπανόρθωτη βλάβη στο προϊόν.


Διαθέτει δυνατότητα περιστροφής σε οριζόντιο και κάθετο άξονα, με μεγάλα όρια περιστροφής (Pan: 345°,Tilt: 84°). Καθίσταται ιδανική επιλογή, τόσο για οικιακή χρήση, αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους όπως γραφεία και καταστήματα, καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε εύκολα και διακριτικά τα πάντα στον χώρο μας. Με την VSTARCAM C7824WIP θα μπορείς άμεσα να δεις τι συμβαίνει στο χώρο σου όταν χτυπάει ο συναγερμός, με δυνατότητα καταγραφής εικόνας τόσο σε υπολογιστή, όσο και στην συσκευή του τηλεφώνου σας ή του Tablet σας.


Vstarcam C29S IP Camera


Η C7824WIP της Vstarcam προορίζεται για χρήση αποκλειστικά σε εσωτερικούς χώρους, για ημερήσια και νυχτερινή παρακολούθηση, αφού με 6 υπέρυθρα LED τεχνολογίας SMD που διαθέτει, μπορεί να καλύψει νυχτερινή παρακολούθηση σε αποστάσεις μέχρι 5~10 μέτρα.

Ο έξυπνος σχεδιασμός της και οι μικρές της διαστάσεις, την καθιστούν ιδανική επιλογή για πάρα πολλούς τύπους εφαρμογών εσωτερικού χώρου, όπως καταστήματα, εισόδους κτηρίων, καταστημάτων ή κατοικιών, σε χώρους κατοικιών για παρακολούθηση παιδιών ή ηλικιωμένων, σε κτήρια γραφείων καθώς και πλήθος άλλων εφαρμογών, ώστε να έχετε άμεση και ολοκληρωμένη εποπτεία του χώρου σας, ημέρα και νύχτα!

Επιπλέον, διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο & μεγάφωνο, με δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας, ώστε να μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον ήχο για ακρόαση του χώρου στο κινητό σας τηλέφωνο, ή αντίστοιχα να πατήσετε το μικρόφωνο στην εφαρμογή EYE4 ώστε να μιλήσετε και να ακουστείτε στον χώρο που είναι τοποθετημένη η κάμερα!Vstarcam C29S IP Camera


Η συσκευασία περιλαμβάνει:

 • 1 x IP κάμερα C7824WIP 
 • 1 x Τροφοδοτικό πρίζας 5V τύπου USB
 • 1 x βάση για την στήριξη της κάμερας
 • 1 x Καλώδιο Ethernet για την ενσύρματη δικτύωση
 • 1 x Σετ βίδες και ούπατ για την στήριξη
 • 1 x Εγχειρίδιο εγκατάστασης της κάμερας στα Ελληνικά και Αγγλικά.


Σχετικά Έγγραφα:

Σύντομος Οδηγός Εγκατάστασης (Ελληνικά)

Δήλωση συμμόρφωσης

Σελίδα Κατασκευαστή
Video Παρουσίασης VSTARCAM C7824WIP

 • Σχετικά Προϊόντα