Εκτύπωση σελίδας

Stock House

Καλώς ήλθατε στο Stock House του emimikos.gr

Βρείτε μοναδικές ευκαιρίες σε προϊόντα από επιστροφές πελατών μας, ελαφρώς μεταχειρισμένα ή αχρησιμοποίητα, προϊόντα από την βιτρίνα του καταστήματος μας (demo καταστήματος) , ή ακόμα και προϊόντα ολοκαίνουργια, που πλέον έχουν ξεπεραστεί από νεώτερα αντίστοιχα μοντέλα.

Κατηγορίες Stock προϊόντων:

 • "A-Stock": Αφορά προϊόντα που είναι ολοκαίνουργια και δεν έχουν πουληθεί, απλά έχουν αντικατασταθεί από νεότερα μοντέλα.
 • "B-Stock": Αφορά προϊόντα που έχουν επιστραφεί από πελάτη και ελέγχονται πλήρως λειτουργικά και οπτικά. 

Κάτω από την περιγραφή του κάθε προϊόντος θα βρείτε την περιγραφή της ακριβούς κατάστασης του προϊόντος Stock, στην οποία αναφέρεται οποιαδήποτε έλλειψη ή φθορά στην συσκευασία του προϊόντος και στο ίδιο το προϊόν, η διάρκεια  της εγγύησης καλής λειτουργίας που παρέχεται από το κατάστημα μας, καθώς και η διαθέσιμη ποσότητα.

Οι επιστροφές προϊόντων αγορασμένων από το Stock House, γίνονται δεκτές εντός 7 ημερών από την ημερομηνία αγοράς και εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην κατάσταση την οποία παραδόθηκαν από το κατάστημα. Οι περιγραφές, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι φωτογραφίες που θα βρείτε σε όλα τα προϊόντα του Stock House αφορούν σε καινούργια προϊόντα, και ενδέχεται, ανάλογα με την κατάσταση του προϊόντος, να μην ισχύουν στα προϊόντα που διατίθενται από το Stock House.

Προϊόντα


 • A-STOCK BST-5100 Τηλεχειριζόμενο Ντουί Bayonet

  Τηλεχειριζόμενο ντουί bayonet. Μετατρέψτε την απλή bayonet λάμπα σας σε τηλεχειριζόμενη. Μέγιστη απόσταση μέχρι 100 πόδια, φορτίο 200 Watts, εύκολο στη τοποθέτηση. Κατάλληλο μόνο για λάμπες πυρακτώσεως >40Watt.

  A-STOCK BST-5100
  €7.90
   
 • B-STOCK HQ-CONV-COAXOP Μετατροπέας Ψηφιακού ήχου Coaxial σε Optical της HQ

  B-STOCK Μετατροπέας ψηφιακού ήχου coaxial σε optical της HQ, HQ-CONV-COAXOP. Η συσκευή δέχεται coaxial είσοδο ψηφιακού ήχου και βγάζει έξοδο optical. Κατάλληλο για: την σύνδεση ενός DVD player ή κάρτας ήχου με ομοαξονική ψηφιακή έξοδο σε ενισχυτή ή καταγραφέα MD με οπτική είσοδο.

  B-STOCK CONV-COAXOP
  €10.90
   
 • A-STOCK SKYTRONIC 902.423 Hi Fi Woofer Kevlar cone - 6.5" 250 Watt / 125 Watt RMS

  SKYTRONIC 902.423 Hi Fi Woofer 6.5" με μαλακό Kevlar cone και εξαιρετική ποιότητα ήχου. Μπορεί να διαχειριστεί ισχύς 250 Watt Max / 125 Watt RMS. Διαθέτει μεγάλο και βαρύ μαγνήτη με σύστημα εξαερισμού, ικανό να παράγει δυνατό και καθαρό μπάσο σε χαμηλές και μεσαίες συχνότητες. Impedance 8 Ohm. Frequency response: 35Hz - 8kHz. SPL @ 1W/1m: 88dB. 

  A-STOCK 902.423
  €17.00
  €30.60 Έκπτωση 44%

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter και ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας