To www.emimikos.gr χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies και την πολιτική χρήσης. Πατήστε εδώ για περισσότερα. 
    

Το κατάστημα μας είναι κλειστό λόγω διακοπών!

Θα είμαστε και πάλι μαζί σας την Δευτέρα 22 Αυγούστου.

Σας ευχόμαστε ένα όμορφο και ασφαλές καλοκαίρι!

  2261026435 & 2261081666        Επικοινωνία        Είσοδος Μέλους

Εκτύπωση σελίδας

Vstarcam C22S Ρομποτική IP κάμερα Super HD 3Mpixels (Full HD 1080p) με WiFi, microSD και Night Vision


Λεπτομέρειες

Κωδικός
C22S
Manufacturer
Διάρκεια Εγγύησης
24 Μήνες
Τιμή στο κατάστημα
€36.00
Τιμή Internet (Με ΦΠΑ)
30.50 (Save 15%)   Δωρεάν Αποστολή
Διαθεσιμότητα
Άμεσα διαθέσιμο

Επιλογές

Ποσότητα


Vstarcam C29 IP Camera


VSTARCAM C22S Mini Ρομποτική Ασύρματη IP WiFi εσωτερικούς χώρου, μικρών διαστάσεων, με υψηλή ανάλυση Up to Super HD 3Mpixels. Διαθέτει την πρωτοποριακή τεχνολογία ONE key WiFi Setup που σας επιτρέπει να την συνδέσετε την κάμερα στο ασύρματο WiFi δίκτυο 2.4Ghz του χώρου σας σε λιγότερο από 1 λεπτό, χωρίς να χρειαστεί καλώδιο Ethernet. Διαθέτει φυσικά και την γνωστή PnP (Plug & Play) όπως όλες οι κάμερες της Vstarcam, για απλή και γρήγορη απομακρυσμένη πρόσβαση με 3 απλές κινήσεις από το κινητό, το tablet σας (iOS & Android) ή τον Η/Υ σας.

⚠️ Υποστηρίζει μόνο ασύρματη WiFi σύνδεση. Δεν διαθέτει θύρα Ethernet για ενσύρματη σύνδεση δικτύου.

Είναι κατάλληλη για εσωτερικούς χώρους και διαθέτει την γνωστή λειτουργία Ανίχνευσης Κίνησης (Motion Detection) μέσω της εφαρμογής EYE4 με δυνατότητα αποστολής Push-Notification στο Smartphone ή το Tablet σας, όταν η κάμερα ανιχνεύσει κίνηση. 

Η C22S της Vstarcam είναι ρομποτική, περιστρεφόμενη IP κάμερα, οπότε σας δίνει την δυνατότητα οριζόντιας και κάθετης περιστροφή της κάμερας, μέσω της εφαρμογής EYE4 σε Smartphones, Tablets και Windows PCs. Διαθέτει υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD, ώστε να έχετε την δυνατότητα τοπικής καταγραφής σε κάρτα μνήμης microSD στην κάμερα.

⚠️ Δεν υποστηρίζει πρωτόκολλο ONVIF, οπότε δεν μπορεί να συνεργαστεί με καταγραφικά NVRs / DVRs.

Επιπλέον, διαθέτει και τον απαραίτητο υπέρυθρο φωτισμό για νυχτερινή λήψη σε αποστάσεις 5~10 μέτρων, ενσωματωμένο μικρόφωνο και μεγάφωνο με λειτουργία Push-to-Talk για αμφίδρομη ηχητική επικοινωνία, ώστε να μπορείτε και να ακούσετε τι συμβαίνει στον χώρο της κάμερας, αλλά και να μιλήσετε και να ακουστείτε στον χώρο της κάμερας. Η εγκατάσταση της Vstarcam C22S είναι εύκολη και γρήγορη και μπορεί να γίνει και σε φορητές συσκευές Smartphones & Tablets, με λειτουργικά iOs και Android, μέσω της εφαρμογής EYE4 App της VSTARCAM , αλλά και σε προσωπικούς υπολογιστές (PC) με λειτουργικό Windows.Κύρια Χαρακτηριστικά:

 • Vstarcam C22S Ρομποτική IP Camera εσωτερικού χώρου Full HD 1080p
 • Υποστηρίζει μέγιστη ανάλυση Super HD 3Mpixels
 • Ανάλυση εικόνας 2Mpixels Full HD 1080p 
 • Υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση μέσω WiFi (2.4GHz)
 • Δεν υποστηρίζει ενσύρματη σύνδεση με καλώδιο Ethernet
 • Λειτουργία Pan & Tilt για οριζόντια και κάθετη περιστροφή (Pan:330°,Tilt:110°)
 • Θύρα για κάρτα μνήμης Micro-SD για τοπική καταγραφή (max. 128GB, δεν περιλαμβάνεται)
 • Εύκολη πρόσβαση στην θύρα της MicroSD εξωτερικά της κάμερας
 • Λειτουργία Ανίχνευσης Κίνησης / Motion Detection (αποστολή Push Notification στο κινητό)
 • 6 υπέρυθρα SMD IR Led για νυχτερινή λήψη σε αποστάσεις ως 5~10 μέτρα
 • Σταθερός φακός 4mm με γωνία λήψης 101˚ (διαγώνια)
 • Ενσωματωμένο μικρόφωνο για ακρόαση χώρου
 • Ενσωματωμένο μεγάφωνο 
 • Δυνατότητα αμφίδρομου ήχου (Push to talk)
 • Κατάλληλη για χρήση σε εσωτερικούς χώρους
 • Δεν υποστηρίζει ONVIF για καταγραφή σε NVR/DVR
 • Συμπίεση H.264+/H.264
 • Δωρεάν εφαρμογές για iOS και Android (Eye4) για να παρακολουθείτε την κάμερα από το κινητό ή το tablet σας
 • Δωρεάν εφαρμογή για ταυτόχρονη καταγραφή/παρακολούθηση πολλών καμερών σε Windows PC
 • Plug & Play με δωρεάν Cloud υπηρεσία μέσω της εφαρμογής EYE4 της Vstarcam (χρήση QR code) για κινητά/tablet iOS & Android
 • Τροφοδοσία: USB 5V 2A (περιλαμβάνει τροφοδοτικό)
 • Μικρές διστάσεις (97x85x85 mm), πολύ διακριτική στο χώρο!
 • Περιλαμβάνει στην συσκευασία: Δείτε παρακάτω

Vstarcam C29 IP Camera


Συνεργάζεται με την εφαρμογή EYE4 της Vstarcam, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε στο Play Store για mobile συσκευές Android ή αντίστοιχα στο App Store για συσκευές iOS, ώστε να έχετε απομακρυσμένη πρόσβαση από παντού. Φυσικά, υποστηρίζει και απομακρυσμένη πρόσβαση σε PC με λειτουργικό Windows.


Vstarcam C29 IP Camera microSD Card


Διαθέτει δυνατότητα περιστροφής σε οριζόντιο και κάθετο άξονα, με μεγάλα όρια περιστροφής (Pan:330°,Tilt:110°). Καθίσταται ιδανική επιλογή, τόσο για οικιακή χρήση, αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους όπως γραφεία και καταστήματα, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε εύκολα και διακριτικά τα πάντα στον χώρο σας.

Με ενσωματωμένη θύρα για κάρτες μνήμης MicroSD (δέχεται κάρτα μνήμης MicroSD μέχρι 128GB - η κάρτα μνήμης δεν περιλαμβάνεται) μπορείτε να καταγράφετε τα Video τοπικά στην κάρτα μνήμης και εύκολα να ανατρέξετε σε αυτά αν κάποιο περιστατικό συμβεί στην εγκατάσταση σας. Η τοποθέτηση της κάρτας μνήμης στην C22S γίνεται εξωτερικά της κάμερας, στην ειδική θήκη που υπάρχει στο πίσω μέρος της κάμερας, ώστε να έχουμε εύκολη πρόσβαση, χωρίς να απαιτείται το άνοιγμα και η αποσυναρμολόγηση της κάμερας για την τοποθέτηση της κάρτας.

Σχετικά με τις κάρτες μνήμης MicroSD, συστήνουμε να προτιμάτε "αργές" κάρτες μνήμης, τύπου Class 4 ή Class 10 U1 και όχι πιο γρήγορες (όπως οι Class 10 U3) ώστε να είναι συμβατές με την κάμερα. Παρακάτω στα σχετικά προϊόντα μπορείτε να επιλέξετε συμβατές κάρτες μνήμης.


Vstarcam C29 IP Camera Motion Detection

Υποστηρίζει την εκπληκτική σε λειτουργία και ευχρηστία λειτουργία Motion Detection (ανίχνευση κίνησης) η οποία σας επιτρέπει, αφού την ενεργοποιήσετε πανεύκολα μέσα από την εφαρμογή του κινητού σας, να λαμβάνετε Push Notification στην συσκευή σας (δείτε σχετικό παράδειγμα στην παρακάτω φωτογραφία) ώστε να ενημερώστε άμεσα μόλις η κάμερα αντιληφθεί κίνηση στον χώρο σας.

Σημαντικό: Συστήνουμε να τοποθετήσετε οπωσδήποτε κάρτα μνήμης MicroSD στην κάμερα, ώστε μόλις λάβετε το notification, όχι μόνο να μπορείτε να δείτε Live την κάμερα, αλλά να δείτε και τι έγινε στην τελευταία εγγραφή με ανίχνευση κίνησης (χωρίς κάρτα μνήμης είναι αδύνατον να γίνει αναπαραγωγή Video). Η διαδικασία εγκατάστασης θα πρέπει να γίνει από τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο θα διασφαλίσει την σωστή εγκατάσταση, διαφορετικά μπορεί να προκαλέσετε ανεπανόρθωτη βλάβη στο προϊόν.


Vstarcam C29 IP Camera


Η C22s της Vstarcam συνίσταται για χρήση αποκλειστικά σε εσωτερικούς χώρους, για ημερήσια και νυχτερινή παρακολούθηση, αφού με 6 υπέρυθρα LED τεχνολογίας SMD που διαθέτει, μπορεί να καλύψει νυχτερινή παρακολούθηση σε αποστάσεις μέχρι 5~10 μέτρα.

Ο έξυπνος σχεδιασμός της και οι πολύ μικρές της διαστάσεις, την καθιστούν ιδανική επιλογή για πάρα πολλούς τύπους εφαρμογών εσωτερικού χώρου, όπως καταστήματα, εισόδους κτηρίων, καταστημάτων ή κατοικιών, σε χώρους κατοικιών για παρακολούθηση παιδιών ή ηλικιωμένων, σε κτήρια γραφείων καθώς και πλήθος άλλων εφαρμογών, ώστε να έχετε άμεση και ολοκληρωμένη εποπτεία του χώρου σας, ημέρα και νύχτα!

Επιπλέον, διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο & μεγάφωνο, με δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας, ώστε να μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον ήχο για ακρόαση του χώρου στο κινητό σας τηλέφωνο, ή αντίστοιχα να πατήσετε το μικρόφωνο στην εφαρμογή EYE4 ώστε να μιλήσετε και να ακουστείτε στον χώρο που είναι τοποθετημένη η κάμερα!Vstarcam C22S IP Camera


Η συσκευασία περιλαμβάνει:

 • 1 x IP κάμερα C22S
 • 1 x Τροφοδοτικό Micro USB 5V 2A
 • 1 x Σετ βίδες και ούπατ για την στήριξη
 • 1 x Εγχειρίδιο εγκατάστασης της κάμερας στα Ελληνικά και Αγγλικά.


Σχετικά Έγγραφα:

Vstarcam C22S Datasheet

Σύντομος Οδηγός Εγκατάστασης (Ελληνικά)

Δήλωση συμμόρφωσης

Vstarcam Toolkit (εφαρμογές και εργαλεία)

 • Σχετικά Προϊόντα