To www.emimikos.gr χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies και την πολιτική χρήσης. Πατήστε εδώ για περισσότερα. 
    

Το κατάστημα μας είναι κλειστό λόγω διακοπών!

Θα είμαστε και πάλι μαζί σας την Δευτέρα 22 Αυγούστου.

Σας ευχόμαστε ένα όμορφο και ασφαλές καλοκαίρι!

  2261026435 & 2261081666        Επικοινωνία        Είσοδος Μέλους

Εκτύπωση σελίδας

Original VStarcam C61S ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ IP κάμερα 360˚ Fish-Eye 3Mpixels WiFi/Ethernet microSD Plug & Play (Γνήσια - 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ !! )


Λεπτομέρειες

Κωδικός
C61S
Manufacturer
Διάρκεια Εγγύησης
24 Μήνες
Τιμή στο κατάστημα
€57.00
Τιμή Internet (Με ΦΠΑ)
47.00 (Save 18%)   Δωρεάν Αποστολή
Διαθεσιμότητα
Άμεσα διαθέσιμο

Επιλογές

Ποσότητα


VSTARCAM C61S Νέα Πανοραμική 360˚Δικτυακή IP κάμερα εσωτερικού χώρου, με αισθητήρα εικόνας 3Mpixels, ο οποίος παράγει εικόνα υψηλής ανάλυσης HD 1536p (1536x1536).  Τεχνολογία Fish-Eye, με υπερ-ευρυγώνιο φακό 2.3mm με μεγάλο διάφραγμα F2.4. Μπορεί να συνδεθεί Ενσύρματα (Ethernet) ή Ασύρματα (WiFi), διαθέτει υπέρυθρο φωτισμό για νυχτερινή λήψη, με 3 επιφανειακά SMD IR Leds, τα οποία είναι τοποθετημένα περιφερειακά της κάμερας (ανά 120˚) ώστε να εκπέμπουν υπέρυθρο φωτισμό προς όλες τις κατευθύνσεις, κατά τις νυχτερινές ώρες λειτουργίας, σε μέγιστη απόσταση 5~10 μέτρων. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένο μικρόφωνο και μεγάφωνο επάνω στο σώμα της κάμερας με δυνατότητα αμφίδρομου ήχου (Push to Talk) ώστε να μπορείτε να κάνετε ακρόαση του χώρου στον οποίον βρίσκεται η κάμερα, από το κινητό σας ή να μιλήσετε από το κινητό σας και να ακουστείτε στο χώρο που βρίσκεται η κάμερα.

Διαθέτει υποδοχή Κάρτας Μνήμης microSD (δεν περιλαμβάνεται) για τοπική καταγραφή των Videos στην κάρτα, με εύκολη πρόσβαση στην θύρα MicroSD που βρίσκεται εξωτερικά της κάμερας. Φυσικά υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας και με τα καταγραφικά NVR της Vstarcam, αν απαιτείται μεγαλύτερη διάρκεια καταγραφής από αυτή που προσφέρουν οι κάρτες μνήμης MicroSD. Υποστηρίζει όλες τις λειτουργίες απομακρυσμένης παρακολούθησης σε κινητές συσκευές Android και iOS αλλά και Windows PC, όπως όλα τα προϊόντα της Vsrarcam και φυσικά και την γνωστή λειτουργία Ανίχνευσης Κίνησης με ειδοποίηση στο κινητό σας.

Κύρια Χαρακτηριστικά:

 • Vstarcam C61S Panoramic 360° Indoor IP Camera 3Mpixels
 • Υψηλή Ανάλυση εικόνας High Definition 1536p
 • Υποστηρίζει Ενσύρματη Σύνδεση Ethernet και Ασύρματη Σύνδεση WiFi (2.4GHz)
 • Κατάλληλη για χρήση σε εσωτερικούς χώρους
 • Θύρα για κάρτα μνήμης Micro-SD για τοπική καταγραφή (max. 128GB)
 • Εύκολη πρόσβαση στην θύρα της MicroSD εξωτερικά της κάμερας
 • Λειτουργία Ανίχνευσης Κίνησης / Motion Detection (αποστολή Push Notification στο κινητό)
 • 3 υπέρυθρα SMD IR Led για νυχτερινή λήψη σε αποστάσεις μέχρι 5-10 μέτρα περιμετρικά!
 • Υπερ-ευρυγώνιος σταθερός φακός 2.4mm για πανοραμική λήψη 360° 
 • Ενσωματωμένο Μικρόφωνο
 • Ενσωματωμένο Μεγάφωνο
 • Συμπίεση H.264
 • Δωρεάν εφαρμογές για iOS και Android (Eye4) για να παρακολουθείτε την κάμερα από το κινητό ή το tablet σας
 • Δωρεάν εφαρμογή για ταυτόχρονη καταγραφή/παρακολούθηση πολλών καμερών σε Windows PC
 • Plug & Play με δωρεάν Cloud υπηρεσία μέσω της εφαρμογής EYE4 της Vstarcam (χρήση QR code) για κινητά/tablet iOS & Android
 • Τροφοδοσία 12V 1A (περιλαμβάνει τροφοδοτικό)
 • Περιλαμβάνει στην συσκευασία: Δείτε παρακάτωΗ Ενσύρματη (Ethernet) και Ασύρματη (WiFi) Πανοραμική IP κάμερα C61S της VStarcam σας εξασφαλίζει μία αξιόπιστη εποπτεία του χώρου σας, με εξαιρετική ποιότητας εικόνας Full High Definition χάριν στον αισθητήρα 3 Megapixels που παράγει εικόνα HD 1536P. Συνεργάζεται με την εφαρμογή EYE4 της Vstarcam, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε στο Play Store για mobile συσκευές Android ή αντίστοιχα στο App Store για συσκευές iOS, ώστε να έχετε απομακρυσμένη πρόσβαση από παντού. Φυσικά, υποστηρίζει και απομακρυσμένη πρόσβαση σε PC με λειτουργικό Windows.


Vstarcam C61S IP Camera Motion Detection

H Vstarcam C61S υποστηρίζει την εκπληκτική σε λειτουργία και ευχρηστία λειτουργία Motion Detection (ανίχνευση κίνησης) η οποία σας επιτρέπει, αφού την ενεργοποιήσετε πανεύκολα μέσα από την εφαρμογή του κινητού σας, να λαμβάνετε Push Notification στην συσκευή σας (δείτε σχετικό παράδειγμα στην παρακάτω φωτογραφία) ώστε να ενημερώστε άμεσα μόλις η κάμερα αντιληφθεί κίνηση στον χώρο σας.

Σημαντικό: Συστήνουμε να τοποθετήσετε οπωσδήποτε κάρτα μνήμης MicroSD στην κάμερα, ώστε μόλις λάβετε το notification, όχι μόνο να μπορείτε να δείτε Live την κάμερα, αλλά να δείτε και τι έγινε στην τελευταία εγγραφή με ανίχνευση κίνησης (χωρίς κάρτα μνήμης είναι αδύνατον να γίνει αναπαραγωγή Video). Η διαδικασία εγκατάστασης θα πρέπει να γίνει από τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο θα διασφαλίσει την σωστή εγκατάσταση, διαφορετικά μπορεί να προκαλέσετε ανεπανόρθωτη βλάβη στο προϊόν.


Vstarcam C61S IP Camera


Η C61S της Vstarcam, πέραν της πανοραμικής λήψης που προσφέρει, διαθέτει και τον απαραίτητο υπέρυθρο φωτισμό για νυχτερινή λήψη. Διαθέτει 3 SMD Υπέρυθρα Led, τοποθετημένα περιμετρικά της κάμερας (ανά 120°) ώστε να παρέχει, κατά τις νυχτερινές ώρες λειτουργίας, ικανοποιητικό υπέρυθρο φωτισμό προς όλες τις κατευθύνσεις, σε μέγιστη απόσταση 5~10 μέτρων 

Ο έξυπνος σχεδιασμός της C61S, το λεπτό προφίλ της, οι μικρές της διαστάσεις και το πολύ μικρό βάρος της κάμερας, την καθιστούν ιδανική επιλογή για πάρα πολλούς τύπους εφαρμογών εσωτερικών χώρων, όπως καταστήματα, οικίες, χώρους γραφείων και πλήθος άλλων εφαρμογών, επιτυγχάνοντας άμεση και ολοκληρωμένη εποπτεία του χώρου σας, ημέρα και νύχτα!


Vstarcam C61S IP Camera microSD Card

Με ενσωματωμένη θύρα για κάρτες μνήμης MicroSD (δέχεται κάρτα μνήμης MicroSD μέχρι 128GB - η κάρτα μνήμης δεν περιλαμβάνεται) μπορείτε να καταγράφετε τα Video τοπικά στην κάρτα μνήμης και εύκολα να ανατρέξετε σε αυτά αν κάποιο περιστατικό συμβεί στην εγκατάσταση σας.

Η τοποθέτηση της κάρτας μνήμης στην C61S γίνεται εξωτερικά της κάμερας, στην ειδική θήκη που υπάρχει στο πλαϊνό μέρος του σώματος της, ώστε να έχουμε εύκολη πρόσβαση, χωρίς να απαιτείται το άνοιγμα και η αποσυναρμολόγηση της κάμερας για την τοποθέτηση της κάρτας.

Σχετικά με τις κάρτες μνήμης MicroSD, συστήνουμε να προτιμάτε "αργές" κάρτες μνήμης, τύπου Class 4 ή Class 10 U1 και όχι πιο γρήγορες (όπως οι Class 10 U3) ώστε να είναι συμβατές με την κάμερα. Παρακάτω στα σχετικά προϊόντα μπορείτε να επιλέξετε συμβατές κάρτες μνήμης.


Η συσκευασία περιλαμβάνει:

 • 1 x IP κάμερα C61S
 • 1 x Τροφοδοτικό12V 1A
 • 1 x Καλώδιο Ethernet για την ενσύρματη δικτύωση
 • 1 x Σετ βίδες και ούπατ για την στήριξη
 • 1 x Εγχειρίδιο εγκατάστασης της κάμερας στα Ελληνικά και Αγγλικά.


Σχετικά Έγγραφα:

Σύντομος Οδηγός Εγκατάστασης (Ελληνικά)

Δήλωση συμμόρφωσης

Vstarcam Toolkit (εφαρμογές και εργαλεία)

Σελίδα Κατασκευαστή

 • Σχετικά Προϊόντα