To www.emimikos.gr χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies και την πολιτική χρήσης. Πατήστε εδώ για περισσότερα. 
    

Το κατάστημα μας είναι κλειστό λόγω διακοπών!

Θα είμαστε και πάλι μαζί σας την Δευτέρα 22 Αυγούστου.

Σας ευχόμαστε ένα όμορφο και ασφαλές καλοκαίρι!

  2261026435 & 2261081666        Επικοινωνία        Είσοδος Μέλους

Εκτύπωση σελίδας

VStarcam CS668 MINI Ρομποτική IP PT Κάμερα (355°/ 110°) Super HD 3Mpixels, WiFi/Ethernet, microSD, Με Ήχο & Σειρήνα


Λεπτομέρειες

Κωδικός
CS668
Manufacturer
Διάρκεια Εγγύησης
24 Μήνες
Τιμή στο κατάστημα
€58.70
Τιμή Internet (Με ΦΠΑ)
49.90 (Save 15%)   Δωρεάν Αποστολή
Διαθεσιμότητα
Άμεσα διαθέσιμο

Επιλογές

Ποσότητα


VStarcam CS668 MINI Αδιάβροχη Ρομποτική Pan (355°) & Tilt (110°) IP κάμερα, 2Mpixels, 1080p, Υποστηρίζει Ανάλυση Super HD 3Mixels, WiFi & Ethernet, microSD Slot, Ενσωματωμένο Μικρόφωνο & Μεγάφωνο, Ηχητική Σειρήνα & Φωτεινό Φάρο

Vstarcam CS668 Δικτυακή Ασύρματη και Ενσύρματη Ρομποτική IP Κάμερα, με δυνατότητα Οριζόντιας και Κάθετης περιστροφής (Pan-Tilt). Διαθέτει σταθερό φακό, χωρίς Zoom, πλαστικό κέλυφος, με βαθμό στεγανότητας IP66 για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.


⚠️ Σημείωση: Λόγω των περιορισμών του IP66 και του πλαστικού κελύφους της CS668, σας συστήνουμε την χρήση της συγκεκριμένης κάμερας σε εξωτερικούς στεγασμένους χώρους, όπως για παράδειγμα σε πυλωτές και κάτω από μπαλκόνια, ώστε να αποφεύγεται η απευθείας έκθεση σε τυχόν έντονα καιρικά φαινόμενα, τα οποία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει.


Διαθέτει πρωτογενή ανάλυσης 2Mpixels Full HD 1080p, με δυνατότητα επιλογής εντός της εφαρμογής EYE4 να επιλέξετε εικόνα υψηλής ανάλυσης Super HD 3MPixels. Ο φακός της κάμερας είναι σταθερός 3.6mm, χωρίς οπτικό Zoom, αλλά διαθέτει ωστόσο την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε ψηφιακό Zoom, επίσης μέσω της εφαρμογής EYE4. Η CS668 διαθέτει την γνωστή λειτουργία Ανίχνευσης Κίνησης (Motion Detection) μέσω της εφαρμογής EYE4 με δυνατότητα αποστολής Push-Notification στο Smartphone ή το Tablet σας, όταν η κάμερα ανιχνεύσει κίνηση.

Διαθέτει υποδοχή για κάρτα μνήμης microSD, εξωτερικά της κάμερας, με εύκολη πρόσβαση, ώστε να έχετε την δυνατότητα τοπικής καταγραφής των Videos σε κάρτα μνήμης microSD στην κάμερα. Όπως ήδη αναφέραμε, η CS668 της Vstarcam είναι ρομποτική, περιστρεφόμενη IP κάμερα PT (pan-Tilt), με όρια περιστροφής 355° Οριζόντια, και 110° κάθετα, οπότε έχετε πλήρη δυνατότητα περιστροφής της κάμερας, προς το σημείο ενδιαφέροντος σας, μέσω της εφαρμογής EYE4 σε Smartphones, Tablets και Windows PCs.

Από άποψη υπέρυθρου αλλά και ορατού φωτισμού, η CS668 της Vstarcam διαθέτει 6 ισχυρά Υπέρυθρα LED, κατάλληλα για νυχτερινή υπέρυθρη λήψη αλλά και 9 Ισχυρά LED Ορατού Φωτός (ορατά στο ανθρώπινο μάτι, που φωτίζουν σαν μικρά προβολάκια) υψηλής έντασης, για Έγχρωμη Νυχτερινή Παρακολούθηση, τα οποία μπορείτε να επιλέγετε να τα ενεργοποιείτε χειροκίνητα όποτε εσείς θέλετε, με το πάτημα ενός πλήκτρου στην εφαρμογή EYE4, ή να επιλέξετε να ενεργοποιούνται αυτόματα, είτε σταθερά αναμμένα, είστε να αναβοσβήνουν, μόνο όταν η κάμερα ανιχνεύει κίνηση (Motion Detection). Η μέγιστη απόσταση νυχτερινής φτάνει μέχρι τα 30 μέτρα.

Στο σημείο αυτό, σημειώστε πως δίπλα από το πλήκτρο ενεργοποίησης του ορατού φωτισμού της κάμερας, θα βρείτε και το πλήκτρο ενεργοποίησης της ενσωματωμένης ηχητικής σειρήνας, η οποία θα σας βοηθήσει να δείξετε στον επίδοξο εισβολέα ότι έχει ήδη γίνει αντιληπτός, αλλά και το πλήκτρο ενεργοποίησης του ενσωματωμένου φωτεινού φάρου της κάμερας. Σημειώστε επίσης πως τόσο για την ενσωματωμένη σειρήνα, όσο και για τον φωτεινό φάρο, έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε στο μενού ανίχνευσης κίνησης στην εφαρμογή EYE4, αν επιθυμείτε να ενεργοποιούνται αυτόματα κατά την ανίχνευση κίνησης ή όχι.Επιπλέον, διαθέτει κάποια μοναδικά και πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, όπως το Ενσωματωμένο Μικρόφωνο στην πρόσοψη της, αλλά και το Ενσωματωμένο Μεγάφωνο που βρίσκεται τοποθετημένο στην βάση της κάμερας, με δυνατότητα αμφίδρομης ηχητικής επικοινωνίας, ώστε αφενός να μπορείτε να ακούσετε τι συμβαίνει στον χώρο σας, μέσω της εφαρμογής EYE4 στο κινητό σας (Adroid & iOS) αλλά και να μιλήσετε (λειτουργία Push-to-Talk) από το κινητό σας και να ακουστείτε στο χώρο της κάμερας, μέσω του μεγαφώνου που διαθέτει στην κάτω πλευράς της. Με το ενσωματωμένο μικρόφωνο, σας επιτρέπει επίσης, πέραν την ζωντανής ακρόασης, και την καταγραφή του ήχου παράλληλα με την εικόνα, τόσο στην κάρτα μνήμης (δεν περιλαμβάνεται) όσο και στο καταγραφικό της εγκατάστασης (αν υπάρχει).

Η θύρα για κάρτες μνήμης microSD βρίσκεται εξωτερικά της κάμερας, σε ειδικό αδιάβροχο διαμέρισμα που καλύπτεται από ελαστικό κάλυμμα, γεγονός που διευκολύνει την εγκατάσταση της κάρτας, αφού δεν απαιτείται να λύσουμε το σώμα της κάμερας για να έχουμε πρόσβαση στην θύρα και η εργασία μπορεί να γίνει εύκολα, από τον καθένα, χωρίς τον κίνδυνο πρόκλησης ζημιών στην κάμερα.


Η CS668 της VSTARCAM διαθέτει 6 ισχυρά LED υπερύθρων αλλά και 9 ιδιαίτερα Φωτεινά Led Ορατού Φωτισμού με δυνατότητα αυτόματης ενεργοποίησης κατά τις νυχτερινές ώρες λειτουργίας, ώστε να προσφέρει νυχτερινή απόσταση σε αποστάσεις μέχρι ~30 μέτρα. Επιπλέον, σχετικά με τα 9 LEDs ορατού φωτός (ορατά στο ανθρώπινο μάτι, που φωτίζουν σαν προβολάκια) έχετε την δυνατότητα να ενεργοποιείτε με έναν από τους παρακάτω δύο τρόπους:

 1. Χειροκίνητα, όποτε εσείς θέλετε, με το πάτημα ενός πλήκτρου στην εφαρμογή EYE4 στο κινητό σας, την στιγμή που εσείς επιθυμείτε, π.χ. διότι έχετε μία υποψία ότι κάτι συμβαίνει ή διότι θέλετε να προειδοποιήσετε κάποιον που πλησιάζει στον χώρο σας, ή απλά για να έχετε μία καλύτερη νυχτερινή επιτήρηση την στιγμή που εσείς το επιθυμείτε
 2. Αυτόματα, όταν η κάμερα ανιχνεύσει κίνηση. Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει επίσης η δυνατότητα να επιλέξετε τα LED να αναβοσβήνουν όταν γίνει ανίχνευση κίνησης

Σημειώστε επίσης, πως η κάμερα διαθέτει ηχητική προ-ειδοποιητική σειρήνα, αλλά και φωτεινό φάρο στην οροφή της κάμερας, τα οποία μπορείτε να ενεργοποιείτε αυτόνομα, όταν εσείς το επιθυμείτε, μέσα από το μενού πλήρους οθόνης της κάμερας, στην εφαρμογή EYE4 στο κινητό σας, απλά με το πάτημα του αντίστοιχου πλήκτρου, καθώς επίσης μπορείτε και να επιλέξετε την αυτόματη ενεργοποίηση τους, σε περίπτωση ανίχνευσης κίνησης, κατά την ίδια λογική με τον ορατό φωτισμό της κάμερας.


Κύρια Χαρακτηριστικά Vstarcam CS668:

 • Αισθητήρας Εικόνας Υψηλής Ανάλυσης Super HD 3Mpixels
 • Συμπίεση Εικόνας: H.264+ / H.264 main profile / Motion-JPEG / JPEG
 • Σύνδεση ενσύρματη και ασύρματη (Ethernet & WiFi)
 • Λειτουργία Pan & Tilt για οριζόντια και κάθετη περιστροφή (Pan:355°,Tilt:110°)
 • Σταθερός φακός 3.6mm
 • Γωνία Θέασης φακού: 101° (Διαγώνια)
 • Θύρα για κάρτες MicroSD για τοπική καταγραφή (δέχεται κάρτες max. 256GB)
 • Λειτουργία ανίχνευσης κίνησης (Alarm Motion Detection) με αποστολή ειδοποίησης στο κινητό
 • 6 ισχυρά LED υπερύθρων & 8 ισχυρά LED ορατού φωτός, για νυχτερινή λήψη σε αποστάσεις έως ~30 μέτρα
 • Έγχρωμη Νυχτερινή Λήψη με την ενεργοποίηση του ορατού φωτισμού
 • Ενσωματωμένο Μικρόφωνο για ακρόαση/καταγραφή ήχου
 • Ενσωματωμένο Μεγάφωνο για να ομιλείτε στον χώρο της κάμερας (Push to Talk)
 • Ενσωματωμένη ηχητική προ-ειδοποιητική Σειρήνα
 • Ενσωματωμένος φωτεινός φάρος
 • Αδιάβροχη IP66 για χρήση σε εξωτερικό στεγασμένο χώρο
 • Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση
 • Δωρεάν εφαρμογές για iOS και Android (Eye4) για να παρακολουθείτε την κάμερα από το κινητό ή το tablet σας.
 • Δωρεάν εφαρμογή για ταυτόχρονη καταγραφή/παρακολούθηση πολλών καμερών από το PC σας.
 • Plug & Play με δωρεάν Cloud υπηρεσία μέσω της εφαρμογής EYE4 της Vstarcam (χρήση QR code) για κινητά
 • Θερμοκρασία Λειτουργίας: -10~50℃,Υγρασία Λειτουργίας: <90%
 • Τάση λειτουργίας: 12VDC ± 5% / 2A
 • Διαστάσεις: Δείτε σχετική εικόνα παρακάτω
 • Μικρό μέγεθος, μοναδικό design & κομψό σχεδιασμό


Είναι ιδανική για την φύλαξη και παρακολούθηση πλήθους εγκαταστάσεων, όπως οικίες, επαγγελματικούς χώρους, καταστήματα, αποθήκες, βιομηχανικά κτήρια, προαύλια, κλπ. Με την CS668 θα μπορείς άμεσα να δεις τι συμβαίνει στο χώρο σου όταν χτυπάει ο συναγερμός, έχεις την δυνατότητα λήψης ειδοποιήσεων με φωτογραφία ή Video μέσω Push Notifications στην συσκευή του Smartphone σου ή του Table σου, δυνατότητα καταγραφής εικόνας τόσο σε υπολογιστή, όσο και σε καταγραφικό (δείτε σχετικά προϊόντα παρακάτω) ή ακόμα και στην ίδια την κάμερα, μέσω της ενσωματωμένης θύρας για κάρτες microSD που διαθέτει στο εσωτερικό της.Υποστηρίζει την εκπληκτική σε λειτουργία και ευχρηστία λειτουργία Motion Detection (ανίχνευση κίνησης) η οποία σας επιτρέπει, αφού την ενεργοποιήσετε πανεύκολα μέσα από την εφαρμογή του κινητού σας, να λαμβάνετε Push Notification στην συσκευή σας (δείτε σχετικό παράδειγμα στην παρακάτω φωτογραφία) ώστε να ενημερώστε άμεσα μόλις η κάμερα αντιληφθεί κίνηση στον χώρο σας.

Σημαντικό: Συστήνουμε να τοποθετήσετε οπωσδήποτε κάρτα μνήμης MicroSD στην κάμερα, ώστε μόλις λάβετε το notification, όχι μόνο να μπορείτε να δείτε Live την κάμερα, αλλά να δείτε και τι έγινε στην τελευταία εγγραφή με ανίχνευση κίνησης (χωρίς κάρτα μνήμης είναι αδύνατον να γίνει αναπαραγωγή Video, αφού δεν υπάρχει καταγραφή).Με ενσωματωμένη θύρα για κάρτες μνήμης MicroSD (η κάρτα μνήμης δεν περιλαμβάνεται) μπορείτε να καταγράφετε τα Video τοπικά στην κάρτα μνήμης και εύκολα να ανατρέξετε σε αυτά αν κάποιο περιστατικό συμβεί στην εγκατάσταση σας. 

Σχετικά με τις κάρτες μνήμης MicroSD, συστήνουμε να προτιμάτε "αργές" κάρτες μνήμης, τύπου Class 4 ή Class 10 U1 και όχι πιο γρήγορες (όπως οι Class 10 U3) ώστε να είναι συμβατές με την κάμερα. Παρακάτω στα σχετικά προϊόντα μπορείτε να επιλέξετε συμβατές κάρτες μνήμης.

Η κάμερα υποστηρίζει πλήρη και ολοκληρωμένη απομακρυσμένη παρακολούθηση σε Smartphones και Tablets με λειτουργικά συστήματα iOS και Android καθώς και σε προσωπικούς υπολογιστές Windows PC, μέσω της δωρεάν εφαρμογής EYE4 της Vstarcam.
Η συσκευασία περιλαμβάνει:

 • 1 x IP κάμερα CS668
 • 1 x Τροφοδοτικό 12V 2A εξωτερικού χώρου
 • 1 x Σετ βίδες και ούπατ για την στήριξη
 • 1 x Καλώδιο Ethernet για την ενσύρματη δικτύωση
 • 1 x Εγχειρίδιο εγκατάστασης της κάμερας στα ελληνικά και αγγλικά.


Σχετικά Έγγραφα:

Vstarcam CS668 Datasheet & Videos

Σύντομος Οδηγός Εγκατάστασης (Ελληνικά)

Δήλωση συμμόρφωσης

Σελίδα Κατασκευαστή


 • Σχετικά Προϊόντα