To www.emimikos.gr χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies και την πολιτική χρήσης. Πατήστε εδώ για περισσότερα. 
    
  2261026435 & 2261081666        Επικοινωνία        Είσοδος Μέλους

Εκτύπωση σελίδας

VStarcam CS65-X5 MINI Αδιάβροχη Ρομποτική IP PTZ κάμερα Full HD 1080p WiFi/Ethernet, microSD, Με Ήχο


Λεπτομέρειες

Κωδικός
CS65-X5
Manufacturer
Διάρκεια Εγγύησης
24 Μήνες
Τιμή στο κατάστημα
€125.71
Τιμή Internet (Με ΦΠΑ)
110.00 (Save 12%)   Δωρεάν Αποστολή
Διαθεσιμότητα
Άμεσα διαθέσιμο

Επιλογές

Ποσότητα


VStarcam CS65-X5 MINI Αδιάβροχη Ρομποτική IP PTZ κάμερα, με Οπτικό Zoom 5X, Ανάλυση Super HD 3Mixels, WiFi & Ethernet, microSD Slot, Ενσωματωμένο Μικρόφωνο & Μεγάφωνο

Vstarcam CS65-X5 Δικτυακή IP PTZ Κάμερα Δικτύου, Ρομποτική, με δυνατότητα περιστροφής στον οριζόντιο και στον κάθετο άξονα, με δυνατότητα ενσύρματης (Ethernet) και Ασύρματης (WiFi) σύνδεσης. Αδιάβροχη, με βαθμό στεγανότητας IP66, κατάλληλη για εξωτερικούς χώρους. Διατίθεται μόνο σε μαύρο χρώμα, έχει Compact σχεδιασμό και σχετικά πολύ μικρές διαστάσεις, ώστε να είναι διακριτική στον χώρο εποπτείας. Παρά το μικρό της μέγεθος, είναι πλήρης δυνατοτήτων και διαθέτει εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά!

Διαθέτει αισθητήρα εικόνας υψηλής ανάλυσης Super HD 3MPixels, φακό μεταβλητής εστίασης με Οπτικό Zoom 5Χ, ενσωματωμένο μικρόφωνο για ακρόαση και καταγραφή ήχου στον χώρο εποπτείας και φυσικά δέχεται κάρτα μνήμης MicroSD μέχρι 256GB, σε ειδικό αδιάβροχο διαμέρισμα που βρίσκεται εξωτερικά της κάμερας, για εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση της κάρτας μνήμης, χωρίς να απαιτείται να λύσουμε το σώμα της κάμερας, αποφεύγοντας έτσι τον κίνδυνο πρόκλησης ζημιών στην κάμερα.


Επιπλέον, διαθέτει κάποια μοναδικά και πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, όπως το Ενσωματωμένο Μικρόφωνο στην πρόσοψη της, αλλά και το Ενσωματωμένο Μεγάφωνο που βρίσκεται τοποθετημένο στην βάση της κάμερας, με δυνατότητα αμφίδρομης ηχητικής επικοινωνίας, ώστε αφενός να μπορείτε να ακούσετε τι συμβαίνει στον χώρο σας, μέσω της εφαρμογής EYE4 στο κινητό σας (Adroid & iOS) αλλά και να μιλήσετε (λειτουργία Push-to-Talk) από το κινητό σας και να ακουστείτε στο χώρο της κάμερας, μέσω του μεγαφώνου που διαθέτει στην κάτω πλευράς της. Με το ενσωματωμένο μικρόφωνο, σας επιτρέπει επίσης, πέραν την ζωντανής ακρόασης, και την καταγραφή του ήχου παράλληλα με την εικόνα, τόσο στην κάρτα μνήμης (δεν περιλαμβάνεται) όσο και στο καταγραφικό της εγκατάστασης (αν υπάρχει).

Επίσης, η θύρα για κάρτες μνήμης microSD βρίσκεται εξωτερικά της κάμερας, σε ειδικό αδιάβροχο διαμέρισμα, γεγονός που διευκολύνει την εγκατάσταση της κάρτας, αφού δεν απαιτείται να λύσουμε το σώμα της κάμερας για να έχουμε πρόσβαση στην θύρα και η εργασία μπορεί να γίνει εύκολα, από τον καθένα, χωρίς τον κίνδυνο πρόκλησης ζημιών στην κάμερα.


Η CS65-X5 της VSTARCAM διαθέτει 6 ισχυρά LED υπερύθρων (3 δεξιά και 3 αριστερά, εκατέρωθεν του φακού της κάμερας) με δυνατότητα αυτόματης ενεργοποίησης κατά τις νυχτερινές ώρες λειτουργίας, ώστε να προσφέρει νυχτερινή απόσταση σε αποστάσεις μέχρι 15~20 μέτρα

Επιπλέον, κάτω από το φακό της κάμερας υπάρχουν τοποθετημένα και 4 Ισχυρά LED Ορατού Φωτός (ορατά στο ανθρώπινο μάτι, που φωτίζουν σαν μικρά προβολάκια) τα οποία έχετε την δυνατότητα να ενεργοποιείτε με έναν από τους παρακάτω δύο τρόπους:

 1. Μπορείτε να τα ενεργοποιείτε χειροκίνητα όποτε εσείς θέλετε, με το πάτημα ενός πλήκτρου στην εφαρμογή EYE4 στο κινητό σας, την στιγμή που εσείς επιθυμείτε, π.χ. διότι έχετε μία υποψία ότι κάτι συμβαίνει ή διότι θέλετε να προειδοποιήσετε κάποιον που πλησιάζει στον χώρο σας, ή απλά για να έχετε μία καλύτερη νυχτερινή επιτήρηση την στιγμή που εσείς το επιθυμείτε
 2. Μπορείτε επίσης να θέσετε χρονο-προγραμματισμό, ώστε να ενεργοποιούνται αυτόματα κατά τις ημέρες και ώρες που εσείς ο ίδιος επιθυμείτε, αυτομάτως, απολαμβάνοντας έτσι Έγχρωμη Λήψη 24x7, καθ'όλο το 24-ωρο. 

Σημειώστε επίσης, πως η κάμερα διαθέτει ηχητική προ-ειδοποιητική σειρήνα καθώς και 2 επιπλέον Φωτεινά Προειδοποιητικά LED Κόκκινο-Μπλε, τα οποία μπορούν να αναβοσβήνουν σαν φάρος αστυνομίας. Αυτές οι 2 λειτουργίες ηχητικής και φωτεινής προειδοποίησης, ενεργοποιούνται και απενεργοποιούνται αυτόνομα η κάθε μία, όταν εσείς το επιθυμείτε, μέσα από το μενού πλήρους οθόνης της κάμερας, στην εφαρμογή EYE4 στο κινητό σας, απλά με το πάτημα του αντίστοιχου πλήκτρου.

Επίσης, η φωτεινή και ηχητική προειδοποίηση, πέραν της αυτόνομης λειτουργίας τους, αποτελούν επίσης και μέρος του προγραμματισμού της λειτουργίας Ανίχνευσης Κίνησης της κάμερας (Motion Detection) ώστε να ενεργοποιούνται αυτόματα, αν το επιθθυμείτε, όταν η κάμερα ανιχνεύσει κίνηση.


Κύρια Χαρακτηριστικά Vstarcam CS65-X5:

 • Αισθητήρας Εικόνας Υψηλής Ανάλυσης Super HD 3Mpixels
 • Συμπίεση Εικόνας: H.264+ / H.264 main profile / Motion-JPEG / JPEG
 • Σύνδεση ενσύρματη και ασύρματη (Ethernet & WiFi)
 • Λειτουργία Pan & Tilt για οριζόντια και κάθετη περιστροφή (Pan:355°,Tilt:95°)
 • Φακός 3.5~9.5mm, electronic optical Zoom+Focus
 • Οπτικό Zoom 5X
 • Γωνίες Θέασης: 110°~ 41° (Διαγώνια)
 • Θύρα για κάρτες MicroSD για τοπική καταγραφή (δέχεται κάρτες max. 256GB)
 • Λειτουργία ανίχνευσης κίνησης (Alarm Motion Detection) με αποστολή ειδοποίησης στο κινητό
 • 6 LED υπέρυθρου φωτισμού για νυχτερινή λήψη σε αποστάσεις έως 15~20 μέτρα
 • Έγχρωμη Νυχτερινή Λήψη με την ενεργοποίηση των τεσσάρων (4) LED ορατού φωτός
 • Ενσωματωμένο Μικρόφωνο για ακρόαση/καταγραφή ήχου
 • Ενσωματωμένο Μεγάφωνο για να ομιλείτε στον χώρο της κάμερας (Push to Talk)
 • Ενσωματωμένη ηχητική προ-ειδοποιητική Σειρήνα και Φωτεινά προειδοποιητικά LED
 • Αδιάβροχη IP66 για χρήση σε εξωτερικό χώρο
 • Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση
 • Δωρεάν εφαρμογές για iOS και Android (Eye4) για να παρακολουθείτε την κάμερα από το κινητό ή το tablet σας.
 • Δωρεάν εφαρμογή για ταυτόχρονη καταγραφή/παρακολούθηση πολλών καμερών από το PC σας.
 • Plug & Play με δωρεάν Cloud υπηρεσία μέσω της εφαρμογής EYE4 της Vstarcam (χρήση QR code) για κινητά
 • Θερμοκρασία Λειτουργίας: -10~50℃,Υγρασία Λειτουργίας: <90%
 • Τάση λειτουργίας: 12VDC ± 5% / 2A
 • Διαστάσεις: 257 x 208 x 130mm (L*W*H)
 • Μικρό μέγεθος, μοναδικό design & κομψό σχεδιασμό

Η CS65-X5 της Vstarcam σας παρέχει την δυνατότητα ενσύρματης (Ethernet) και Ασύρματης (WiFi) σύνδεσης στο τοπικό σας δίκτυο, διευκολύνοντας έτσι τον σχεδιασμό της εγκατάστασης σας. Διαθέτει δυνατότητα περιστροφής σε οριζόντιο και κάθετο άξονα, με μεγάλα όρια περιστροφής (Pan:355°,Tilt:95°), καθώς και φακό μεταβλητής εστίασης με οπτικό Zoom 4X, ώστε πρακτικά να μη χάνετε τίποτα από την φύλαξη του χώρου σας.


Είναι ιδανική για την φύλαξη και παρακολούθηση πλήθους εγκαταστάσεων, όπως οικίες, επαγγελματικούς χώρους, καταστήματα, αποθήκες, βιομηχανικά κτήρια, προαύλιους χώρους, κλπ. Έτσι, με την CS65-X5 θα μπορείς άμεσα να δεις τι συμβαίνει στο χώρο σου όταν χτυπάει ο συναγερμός, έχεις την δυνατότητα λήψης ειδοποιήσεων με φωτογραφία ή Video μέσω Push Notifications στην συσκευή του Smartphone σου ή του Table σου, δυνατότητα καταγραφής εικόνας τόσο σε υπολογιστή, όσο και σε καταγραφικό (δείτε σχετικά προϊόντα παρακάτω) ή ακόμα και στην ίδια την κάμερα, μέσω της ενσωματωμένης θύρας για κάρτες microSD που διαθέτει στο εσωτερικό της.Υποστηρίζει την εκπληκτική σε λειτουργία και ευχρηστία λειτουργία Motion Detection (ανίχνευση κίνησης) η οποία σας επιτρέπει, αφού την ενεργοποιήσετε πανεύκολα μέσα από την εφαρμογή του κινητού σας, να λαμβάνετε Push Notification στην συσκευή σας (δείτε σχετικό παράδειγμα στην παρακάτω φωτογραφία) ώστε να ενημερώστε άμεσα μόλις η κάμερα αντιληφθεί κίνηση στον χώρο σας.

Επιπλέον, στο μενού του Motion Detection στην εφαρμογή EYE4, σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε την συμπεριφορά των LED ορατού φωτός αλλά και της ενσωματωμένης σειρήνας της CS65-X5.

Επιλογές λειτουργίας των LED Ορατού Φωτός κατά την Ανίχνευση Κίνησης:

 • Ενεργοποίηση των LED Κατά την ανίχνευση κίνησης (περί τα 30δευτ.)
 • Ενεργοποίηση λειτουργίας FLASH (έντονο άναψε-σβήσε) των LED κατά την ανίχνευση κίνησης
 • Ενεργοποίηση κατόπιν εντολής του χρήστη από την εφαρμογή EYE4
 • Μόνιμα απενεργοποίημένα LED

Επιλογές λειτουργίας ενσωματωμένης σειρήνας κατά την Ανίχνευση Κίνησης:

 • Ενεργοποίηση σειρήνας με ανίχνευση κίνησης
 • Μόνιμα απενεργοποιημένη

Σημαντικό: Συστήνουμε να τοποθετήσετε οπωσδήποτε κάρτα μνήμης MicroSD στην κάμερα, ώστε μόλις λάβετε το notification, όχι μόνο να μπορείτε να δείτε Live την κάμερα, αλλά να δείτε και τι έγινε στην τελευταία εγγραφή με ανίχνευση κίνησης (χωρίς κάρτα μνήμης είναι αδύνατον να γίνει αναπαραγωγή Video).Με ενσωματωμένη θύρα για κάρτες μνήμης MicroSD (η κάρτα μνήμης δεν περιλαμβάνεται) μπορείτε να καταγράφετε τα Video τοπικά στην κάρτα μνήμης και εύκολα να ανατρέξετε σε αυτά αν κάποιο περιστατικό συμβεί στην εγκατάσταση σας. 

Σχετικά με τις κάρτες μνήμης MicroSD, συστήνουμε να προτιμάτε "αργές" κάρτες μνήμης, τύπου Class 4 ή Class 10 U1 και όχι πιο γρήγορες (όπως οι Class 10 U3) ώστε να είναι συμβατές με την κάμερα. Παρακάτω στα σχετικά προϊόντα μπορείτε να επιλέξετε συμβατές κάρτες μνήμης.

Η κάμερα υποστηρίζει πλήρη και ολοκληρωμένη απομακρυσμένη παρακολούθηση σε Smartphones και Tablets με λειτουργικά συστήματα iOS και Android καθώς και σε προσωπικούς υπολογιστές Windows PC, μέσω της δωρεάν εφαρμογής EYE4 της Vstarcam.Η συσκευασία περιλαμβάνει:

 • 1 x IP κάμερα CS65-X5 
 • 1 x Τροφοδοτικό 12V 2A
 • 1 x Καλώδιο Ethernet για την ενσύρματη δικτύωση
 • 1 x Εγχειρίδιο εγκατάστασης της κάμερας στα ελληνικά και αγγλικά.


Σχετικά Έγγραφα:

Σύντομος Οδηγός Εγκατάστασης (Ελληνικά)

Δήλωση συμμόρφωσης

Σελίδα Κατασκευαστή

Vstarcam Toolkit (εφαρμογές και εργαλεία) • Σχετικά Προϊόντα