To www.emimikos.gr χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies και την πολιτική χρήσης. Πατήστε εδώ για περισσότερα. 
    
  2261026435 & 2261081666        Επικοινωνία        Είσοδος Μέλους

Εκτύπωση σελίδας

Vstarcam CS550 Αδιάβροχη IP κάμερα Super HD 3Mpixels, WiFi, Ethernet, microSD, Μικρόφωνο, Μεγάφωνο, Σειρήνα, IR Night Vision


Λεπτομέρειες

Κωδικός
CS550
Manufacturer
Διάρκεια Εγγύησης
24 Μήνες
Τιμή στο κατάστημα
€42.35
Τιμή Internet (Με ΦΠΑ)
36.00 (Save 15%)   Δωρεάν Αποστολή
Διαθεσιμότητα
Άμεσα διαθέσιμο

Επιλογές

ΠοσότηταVstarcam CS550 Αδιάβροχη Ασύρματη (Wi-Fi 2.4GHz) & Ενσύρματη (Ethernet) IP κάμερα εξωτερικού χώρου, σε λευκό χρώμα, με αισθητήρα εικόνας υψηλής ανάλυσης Super HD 3MPixels. Διαθέτει αδιάβροχο κέλυφος, με βαθμό στεγανότητας IP66 ώστε να είναι κατάλληλη για χρήση τόσο σε στεγασμένους αλλά και σε εξωτερικούς χώρους, καθώς επίσης και  6 ισχυρά Leds διπλής ενέργειας (Υπέρυθρο & Ορατό φωτισμό) για νυχτερινή λήψη και έγχρωμη νυχτερινή λήψη, σε αποστάσεις ως 20~30 μέτρα. Παρέχει δυνατότητα ενσύρματης & ασύρματης σύνδεσης (WiFi 2.4GHz & καλώδιο Ethernet) και πλήθος άλλων πρωτοποριακών χαρακτηριστικών, για να καλύψει τις ανάγκες ενός μεγάλου εύρους εγκαταστάσεων.

Επιπλέον, η νέα ασύρματη IP κάμερα εξωτερικού χώρου CS550 της Vstarcam, διαθέτει κάποια μοναδικά και πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, όπως ενσωματωμένο Μικρόφωνο & Μεγάφωνο, με δυνατότητα αμφίδρομης ηχητικής επικοινωνίας, ώστε αφενός να μπορείτε να ακούσετε τι συμβαίνει στον χώρο σας, μέσω της εφαρμογής O-KAM στο κινητό σας (Adroid & iOS) αλλά και να μιλήσετε από το κινητό σας και να ακουστείτε στο χώρο της κάμερας, μέσω του μεγαφώνου που διαθέτει στην κάτω πλευράς της. Με το ενσωματωμένο μικρόφωνο, σας επιτρέπει επίσης, πέραν την ζωντανής ακρόασης, και την καταγραφή του ήχου παράλληλα με την εικόνα, τόσο στην κάρτα μνήμης (δεν περιλαμβάνεται) όσο και στο καταγραφικό της εγκατάστασης (εφόσον υπάρχει). Επιπλέον, η κάμερα CS550 διαθέτει και Ενσωματωμένη Σειρήνα που μπορείτε να επιλέξετε να ενεργοποιείτε κατά την ανίχνευση κίνησης, ώστε να υπάρχει ηχητική ειδοποίηση στον χώρο της εγκατάστασης, με σκοπό την αποτροπή των επίδοξων εισβολέων. 

Φυσικά διαθέτει και την απαραίτητη υποδοχή για Κάρτα Μνήμης microSD για τοπική καταγραφή των Videos, η οποία βρίσκεται στο κάτω μέρος του σώματος της κάμερας, εντός ειδικού διαμερίσματος, στο οποίο έχετε εύκολη πρόσβαση εξωτερικά με βίδες, χωρίς να απαιτείται η αποσυναρμολόγηση της συσκευής

Διαθέτει υποδοχή για κάρτα μνήμης microSD, μέγιστης χωρητικότητας 256GB, η οποία βρίσκεται στο κάτω μέρος του σώματος της κάμερας, εντός του διαμερίσματος όπου φιλοξενείται και το Reset Button, ώστε να έχετε εύκολη πρόσβαση. Με την τοποθέτηση μιας κάρτας μνήμης, σας παρέχεται η δυνατότητα τοπικής καταγραφής των Videos σε κάρτα μνήμης microSD στην κάμερα. Σε περίπτωση που η κάρτα γεμίσει, η κάμερα θα συνεχίσει την εγγραφή, επανεγγράφοντας πάνω στα παλαιότερα video, ώστε να μην χάσετε κρίσιμες στιγμές καταγραφής, εκτός αν εσείς ορίσετε να μην γίνεται επανεγγραφή. Επίσης, σε περίπτωση διακοπής της σύνδεσης στο Internet, η κάμερα θα συνεχίσει κανονικά την καταγραφή στην κάρτα μνήμης, σύμφωνα με τον τρόπο που έχετε ορίσει, έως ότου να επανέλθει η σύνδεση στο δίκτυο.

Από άποψη φωτισμού για την παρακολούθηση κατά τις νυχτερινές ώρες, η CS550 της Vstarcam διαθέτει 6 ισχυρά Διπλής Ενέργειας, με ορατό αλλά και υπέρυθρο φωτισμό, ικανοποιητικό για νυχτερινή λήψη σε αποστάσεις ως 20-30 μέτρα. Όταν ενεργοποιείται ο ορατός φωτισμός, τα 6 Leds εκπέμπουν ισχυρό ορατό φωτισμό στον χώρο της κάμερας, ικανό για έγχρωμη νυχτερινή παρακολούθηση. Ο ορατός φωτισμός μπορεί αφενός να ενεργοποιηθεί χειροκίνητα, όταν θεωρήσετε ότι υπάρχει κάποια ύποπτη κίνηση στον χώρο επιτήρησης, αλλά έχετε επίσης την δυνατότητα να επιλέξετε την αυτόματη ενεργοποίηση των ορατών LEDs, όταν η κάμερα ανιχνεύσει κίνηση ή ανθρώπινη κίνηση. ηλα για νυχτερινή υπέρυθρη παρακολούθηση σε αποστάσεις ως 20~30 μέτρα. 

Επιπλέον, η CS550 διαθέτει 2 LEDs Ενεργού Αποτροπής (Red-Blue Alarm Lights), τα οποία αναβοσβήνουν κόκκινο-μπλε εναλλάξ, με δυνατότητα χειροκίνητης ενεργοποίησης μέσω της εφαρμογής O-KAM αλλά και αυτόματης ενεργοποίησης όταν η κάμερα ανιχνεύσει κίνηση. Μπορείτε συνεπώς να επιλέξετε την αυτόματη ενεργοποίηση της σειρήνας, των 2 Red-Blue Alarm Leds αλλά και των 6 ορατών Leds, αυτόματα όταν η κάμερα ανιχνεύσει κίνηση, ώστε να δημιουργήσετε συνθήκες αποτροπής και αιφνιδιασμού για τον επίδοξο διαρρήκτη, καθώς εισέρχεται στον προστατευόμενο χώρο.

Όπως όλες οι κάμερες της Vstarcam, διαθέτει την γνωστή λειτουργία Ανίχνευσης Κίνησης (Motion Detection), με δυνατότητα αποστολής ενημερώσεων (Push-Notification) μέσω της εφαρμογής στο κινητό σας, όταν η κάμερα ανιχνεύσει κίνηση. Ωστόσο πλέον μπορείτε, αντί της απλής λειτουργίας Motion Detection, να επιλέξετε να ενεργοποιήσετε την λειτουργία Human Detection, η οποία χρησιμοποιεί εξελιγμένους αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης AI, ώστε να διακρίνει και να ξεχωρίσει την ανθρώπινη κίνηση, ώστε να μην λαμβάνεται άσκοπες ψευδείς ειδοποιήσεις από κινήσεις που μπορεί να οφείλονται σε κινήσεις δέντρων, φυτών, εντόμων ή άλλων εξωγενών παραγόντων.

Κύρια Χαρακτηριστικά Vstarcam CS550:

 • Μέγιστη Ανάλυση εικόνας: Super HD 3Mpixels
 • Υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση μέσω WiFi (2.4GHz)
 • Υποστηρίζει ενσύρματη σύνδεση με καλώδιο Ethernet (10/100 mbps).
 • Συμπίεση Εικόνας: H.264 main profile / Motion-JPEG / JPEG
 • Θύρα για κάρτα μνήμης Micro-SD για τοπική καταγραφή (max. 256GB, δεν περιλαμβάνεται)
 • Εύκολη πρόσβαση στην θύρα της MicroSD εξωτερικά της κάμερας
 • Ενσωματωμένο μικρόφωνο για ακρόαση χώρου
 • Ενσωματωμένο μεγάφωνο
 • Δυνατότητα αμφίδρομου ήχου
 • Λειτουργία Ανίχνευσης Κίνησης / Motion Detection (αποστολή Push Notification στο κινητό)
 • Λειτουργία Human Detection για ανίχνευση ανθρώπινης κίνησης και μείωσης ψευδών ειδοποιήσεων
 • 6 ισχυρά Leds διπλής ενέργειας (οπτικό + υπέρυθρο) για υπέρυθρη νυχτερινή λήψη αλλά και έγχρωμη νυχτερινή λήψη σε αποστάσεις ως 20~30 μέτρα
 • 2 Leds ενεργού αποτροπής (Red-Blue Alarm Lights) που αναβοσβήνουν μπλε-κόκκινο εναλλάξ, μόλις ανιχνεύσει κίνηση
 • Ενσωματωμένη ηχητική προ-ειδοποιητική Σειρήνα, με δυνατότητα αυτόματης ενεργοποίησης κατά την ανίχνευση κίνησης
 • Σταθερός φακός 3.6mm @F2.0 με γωνία λήψης 101˚ (διαγώνια)
 • Βαθμός Στεγανότητας IP66, για χρήση σε εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους
 • Δωρεάν εφαρμογές για iOS και Android (O-KAM & Eye4) για να παρακολουθείτε την κάμερα από το κινητό ή το tablet σας
 • Δωρεάν εφαρμογή για ταυτόχρονη καταγραφή/παρακολούθηση πολλών καμερών σε Windows PC
 • Plug & Play με εύκολη σύνδεση στο δίκτυο μέσω QR-Code στην εφαρμογή της Vstarcam (O-KAM & EYE4) για κινητά/tablet iOS & Android
 • Τροφοδοσία 12V DC 
 • Περιλαμβάνει τροφοδοτικό 12V DC 2Α
 • Θερμοκρασία Λειτουργίας: -10~50℃,Υγρασία Λειτουργίας: <90%
 • Περιλαμβάνει στην συσκευασία: Δείτε παρακάτω


Είναι ιδανική για την φύλαξη και παρακολούθηση πλήθους εγκαταστάσεων, όπως οικίες, επαγγελματικούς χώρους, καταστήματα, αποθήκες, βιομηχανικά κτήρια, προαύλια, κλπ. Με την CS550 θα μπορείς άμεσα να δεις τι συμβαίνει στο χώρο σου όταν χτυπάει ο συναγερμός, έχεις την δυνατότητα λήψης ειδοποιήσεων με φωτογραφία ή Video μέσω Push Notifications στην συσκευή του Smartphone σου ή του Table σου, δυνατότητα καταγραφής εικόνας τόσο σε υπολογιστή, όσο και σε καταγραφικό (δείτε σχετικά προϊόντα παρακάτω) ή ακόμα και στην ίδια την κάμερα, μέσω της ενσωματωμένης θύρας για κάρτες microSD που διαθέτει στο εσωτερικό της.

Υποστηρίζει την εκπληκτική σε λειτουργία και ευχρηστία λειτουργία Motion Detection (ανίχνευση κίνησης) η οποία σας επιτρέπει, αφού την ενεργοποιήσετε πανεύκολα μέσα από την εφαρμογή του κινητού σας, να λαμβάνετε Push Notification στην συσκευή σας (δείτε σχετικό παράδειγμα στην παρακάτω φωτογραφία) ώστε να ενημερώστε άμεσα μόλις η κάμερα αντιληφθεί κίνηση στον χώρο σας.

Σημειώστε ωστόσο, ότι μπορείτε πλέον, αντί της απλής λειτουργίας Motion Detection, να επιλέξετε να ενεργοποιήσετε την λειτουργία Human Detection, η οποία χρησιμοποιεί εξελιγμένους αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης AI, ώστε να διακρίνει και να ξεχωρίσει την ανθρώπινη κίνηση, ώστε να μην λαμβάνεται άσκοπες ψευδείς ειδοποιήσεις από κινήσεις που μπορεί να οφείλονται σε κινήσεις δέντρων, φυτών, εντόμων ή άλλων εξωγενών παραγόντων.

Σημαντικό: Συστήνουμε να τοποθετήσετε οπωσδήποτε κάρτα μνήμης MicroSD στην κάμερα, ώστε μόλις λάβετε το notification, όχι μόνο να μπορείτε να δείτε Live την κάμερα, αλλά να δείτε και τι έγινε στην τελευταία εγγραφή με ανίχνευση κίνησης (χωρίς κάρτα μνήμης είναι αδύνατον να γίνει αναπαραγωγή Video). Η διαδικασία εγκατάστασης θα πρέπει να γίνει από τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο θα διασφαλίσει την σωστή εγκατάσταση, διαφορετικά μπορεί να προκαλέσετε ανεπανόρθωτη βλάβη στο προϊόν.

Η θύρα για κάρτες μνήμης microSD βρίσκεται εξωτερικά της κάμερας, σε ειδικό αδιάβροχο διαμέρισμα στο κάτω μέρος του σώματος της κάμερας, γεγονός που διευκολύνει την εγκατάσταση της κάρτας, αφού δεν απαιτείται να λύσουμε το σώμα της κάμερας για να έχουμε πρόσβαση στην θύρα και η εργασία μπορεί να γίνει εύκολα, από τον καθένα, χωρίς τον κίνδυνο πρόκλησης ζημιών στην κάμερα.

Η κάμερα υποστηρίζει πλήρη και ολοκληρωμένη απομακρυσμένη παρακολούθηση σε Smartphones και Tablets με λειτουργικά συστήματα iOS και Android καθώς και σε προσωπικούς υπολογιστές Windows PC, μέσω της δωρεάν εφαρμογής O-KAM της Vstarcam.
Η συσκευασία περιλαμβάνει:

 • 1 x IP κάμερα CS550
 • 1 x Βάση Στήριξης για τοίχο
 • 1 x Τροφοδοτικό 12V 2A εξωτερικού χώρου
 • 1 x Σετ βίδες και ούπατ για την στήριξη
 • 1 x Καλώδιο Ethernet RJ45 μήκους 1μ. για ενσύρματη δικτύωση
 • 1 x Προειδοποιητικό Αυτοκόλλητο Warning CCTV 24H
 • 1 x Εγχειρίδιο εγκατάστασης της κάμερας στα Ελληνικά και Αγγλικά.


Σχετικά Έγγραφα:

Vstarcam CS550 Datasheet & Videos

Σύντομος Οδηγός Εγκατάστασης (Ελληνικά)

Δήλωση συμμόρφωσης

Σελίδα Κατασκευαστή


 • Σχετικά Προϊόντα