To www.emimikos.gr χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies και την πολιτική χρήσης. Πατήστε εδώ για περισσότερα. 
    
  2261026435 & 2261081666        Επικοινωνία        Είσοδος Μέλους

Εκτύπωση σελίδας

Vstarcam CS38-X4 Ρομποτική Ασύρματη IP κάμερα 2Mpixels, 4X ZOOM, WiFi 2.4Ghz, Ethernet, microSD, Motion Detection


Λεπτομέρειες

Κωδικός
CS38-X4
Manufacturer
MPN
CS38-X4
EAN Number
5200000056396
Διάρκεια Εγγύησης
24 Μήνες
Τιμή στο κατάστημα
€64.70
Τιμή Internet (Με ΦΠΑ)
55.00 (Save 15%)   Δωρεάν Αποστολή
Διαθεσιμότητα
Άμεσα διαθέσιμο

Επιλογές

ΠοσότηταVstarcam CS38-Χ4 Ρομποτική Περιστρεφόμενη Ασύρματη IP κάμερα εσωτερικού χώρου με αισθητήρα εικόνας υψηλής ανάλυσης FHD 2MPixels και φακό μεταβλητής εστίας με Οπτικό Zoom 4Χ το οποίο μπορείτε να χειρίζεστε εύκολα από την οθόνη του κινητού σας, ώστε να εστιάζετε λεπτομερώς στο σημείο ενδιαφέροντος κάθε φορά.

Είναι κατάλληλη για εσωτερικούς χώρους, υποστηρίζει δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης μέσω Wi-Fi 2.4GHz, ωστόσο σας παρέχει και την δυνατότητα ενσύρματης σύνδεσης, μέσω της θύρας Ethernet που διαθέτει στην πίσω πλευρά της κάμερας.

Η CS38-X4 της Vstarcam ως Ρομποτική και Περιστρεφόμενη δικτυακή IP κάμερα παρακολούθησης με ZOOM (PTZ IP Camera) σας παρέχει την δυνατότητα Οριζόντιας και Κάθετης περιστροφής (Pan-Tilt), με όρια περιστροφής 355° Οριζόντια και 120° Κάθετα, ώστε να έχετε την ευχέρεια να περιστρέψετε την κάμερα προς το σημείο ενδιαφέροντος, απευθείας με απλές κινήσεις πάνω στην οθόνη του κινητού σας, στην εφαρμογή O-KAM ή EYE4 της VTARCAM σε Smartphones και Τablets Android & iOs, αλλά και μέσω Windows PC. Παράλληλα με την οριζόντια και κάθετη περιστροφή της κάμερας, μπορείτε ταυτόχρονα να χρησιμοποιείτε το οπτικό ΖΟΟΜ 4X της κάμερας, απλά μεγεθύνοντας την εικόνα με τα δάχτυλα σας, πάνω στην οθόνη του κινητού σας, ώστε να έχετε άμεση και ολοκληρωμένη εποπτεία του χώρου σας, χωρίς να χάσετε τίποτα από αυτά που σας ενδιαφέρουν.

Διαθέτει υποδοχή για κάρτα μνήμης microSD, μέγιστης χωρητικότητας 256GB, εξωτερικά της κάμερας, με εύκολη πρόσβαση, ώστε να έχετε την δυνατότητα τοπικής καταγραφής των Videos σε κάρτα μνήμης microSD στην κάμερα. Σε περίπτωση που η κάρτα γεμίσει, η κάμερα θα συνεχίσει την εγγραφή, επανεγγράφοντας πάνω στα παλαιότερα video, ώστε να μην χάσετε κρίσιμες στιγμές καταγραφής, εκτός αν εσείς ορίσετε να μην γίνεται επανεγγραφή. Επίσης, σε περίπτωση διακοπής της σύνδεσης στο Internet, η κάμερα θα συνεχίσει κανονικά την καταγραφή στην κάρτα μνήμης, σύμφωνα με τον τρόπο που έχετε ορίσει, έως ότου να επανέλθει η σύνδεση στο δίκτυο. 

Vstarcam CS38-X4 IP Camera


Κατά τις νυχτερινές ώρες παρακολούθησης, η CS38-X4 της Vstarcam θα συνεχίσει αδιάλειπτα την εποπτεία του χώρου σας, ενεργοποιώντας αυτόματα τα 6 Led υπερύθρων που βρίσκονται διακριτικά κρυμμένα στην πρόσοψη της κάμερας και μπορούν να προσφέρουν ασπρόμαυρη υπέρυθρη νυχτερινή όραση σε αποστάσεις 5~10 μέτρων.

Η CS38-X4 διαθέτει Ενσωματωμένο Μικρόφωνο αλλά και Ενσωματωμένο Μεγάφωνο, με δυνατότητα αμφίδρομης ηχητικής επικοινωνίας, ώστε αφενός να μπορείτε να ακούσετε τι συμβαίνει στον χώρο σας, αλλά και να μιλήσετε από το κινητό σας ώστε να ακουστείτε στο χώρο της κάμερας, μέσω της εφαρμογής του κινητού σας (Adroid & iOS). Ο ήχος του μικροφώνου καταγράφεται στην κάρτα μνήμης, μαζί με το Video, εκτός αν επιλέξετε να μην καταγράφεται, στο μενού της κάμερας στην εφαρμογή του κινητού σας.

Όπως όλες οι κάμερες της Vstarcam, διαθέτει την γνωστή λειτουργία Ανίχνευσης Κίνησης (Motion Detection), με δυνατότητα αποστολής ενημερώσεων (Push-Notification) μέσω της εφαρμογής στο κινητό σας, όταν η κάμερα ανιχνεύσει κίνηση. Ωστόσο πλέον μπορείτε, αντί της απλής λειτουργίας Motion Detection, να επιλέξετε να ενεργοποιήσετε την λειτουργία Human Detection, η οποία χρησιμοποιεί εξελιγμένους αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης AI, ώστε να διακρίνει και να ξεχωρίσει την ανθρώπινη κίνηση, ώστε να μην λαμβάνεται άσκοπες ψευδείς ειδοποιήσεις από κινήσεις που μπορεί να οφείλονται σε κινήσεις δέντρων, φυτών, εντόμων ή άλλων εξωγενών παραγόντων. Επιπλέον, μπορείτε να ενεργοποιήσετε και την λειτουργία Human Tracking, ώστε η κάμερα όταν εντοπίσει ανθρώπινη κίνηση (Humanoid Detection) να αρχίσει να ακολουθεί τον άνθρωπο-στόχο, χρησιμοποιώντας την οριζόντια και κάθετη περιστροφή της, ώστε ο άνθρωπος-στόχος να είναι πάντα μέσα στο κάδρο της εικόνας. Μόλις αυτός εξέλθει, θα επανέλθει αυτόματα στο αρχικό σημείο που βρισκόταν, πριν την ακολουθία του στόχου.H Vstarcam CS38-X4 διαθετει δυνατότητα περιστροφής σε οριζόντιο και κάθετο άξονα, με μεγάλα όρια περιστροφής [Οριζόντια (Pan):355° - Κάθετα (Tilt): 120°]. Καθίσταται ιδανική επιλογή, τόσο για οικιακή χρήση, αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους όπως γραφεία και καταστήματα, καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε εύκολα και διακριτικά τα πάντα στον χώρο μας. Με την VSTARCAM CS38-X4 θα μπορείς άμεσα να δεις τι συμβαίνει στο χώρο σου όταν χτυπάει ο συναγερμός, με δυνατότητα καταγραφής εικόνας τόσο σε υπολογιστή, όσο και στην συσκευή του τηλεφώνου σας ή του Tablet σας.


Κύρια Χαρακτηριστικά:

 • Vstarcam CS38-X4 Ρομποτική IP PTZ Camera εσωτερικού χώρου 
 • Αισθητήρας 1/2.9 inch progressive scan CMOS sensor
 • Μέγιστη Ανάλυση εικόνας FHD 2Mpixels 1080p
 • Υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση μέσω WiFi (2.4GHz)
 • Υποστηρίζει ενσύρματη σύνδεση με καλώδιο Ethernet (10/100 mbps).
 • Λειτουργία Pan & Tilt για οριζόντια και κάθετη περιστροφή (Pan: 355°,Tilt: 120°)
 • Φακός μεταβλητής εστίασης 2.8~12mm με Οπτικό ZOOM 4X
 • Θύρα για κάρτα μνήμης Micro-SD για τοπική καταγραφή (max. 256GB, δεν περιλαμβάνεται)
 • Εύκολη πρόσβαση στην θύρα της MicroSD εξωτερικά της κάμερας
 • Λειτουργία Ανίχνευσης Κίνησης / Motion Detection (αποστολή Push Notification στο κινητό)
 • Λειτουργία Human Detection για ανίχνευση ανθρώπινης κίνησης και μείωσης ψευδών ειδοποιήσεων
 • Λειτουργία Human tracking, για παρακολούθηση - ακολουθία του ανθρώπου-στόχου
 • 6 υπέρυθρα SMD IR Led για νυχτερινή λήψη σε αποστάσεις ως 5~10 μέτρα
 • Ενσωματωμένο μικρόφωνο για ακρόαση χώρου
 • Ενσωματωμένο μεγάφωνο 
 • Δυνατότητα αμφίδρομου ήχου
 • Κατάλληλη για χρήση σε εσωτερικούς χώρους
 • Δωρεάν εφαρμογές για iOS και Android (O-KAM & Eye4) για να παρακολουθείτε την κάμερα από το κινητό ή το tablet σας
 • Δωρεάν εφαρμογή για ταυτόχρονη καταγραφή/παρακολούθηση πολλών καμερών σε Windows PC
 • Plug & Play με εύκολη σύνδεση στο δίκτυο μέσω QR-Code στην εφαρμογή της Vstarcam (O-KAM & EYE4) για κινητά/tablet iOS & Android
 • Τροφοδοσία 5V (περιλαμβάνει τροφοδοτικό πρίζας 5V 1200mA με βύσμα 2.1mm)
 • Μικρές διστάσεις, Compact Design, Διακριτική στο χώρο!
 • Περιλαμβάνει στην συσκευασία: Δείτε παρακάτω

Vstarcam CS38-X4 IP Camera


Με την νέα ρομποτική IP Κάμερα CS38-X4 της Vstarcam, μπορείτε να εξασφαλίσετε μία αξιόπιστη εποπτεία του χώρου σας, με εξαιρετική ποιότητας εικόνας FHD 1080p και ταυτόχρονα δυνατότητα περιστροφής και οπτικού Zoom, όλα αυτά σε ένα σώμα κάμερας με compact διαστάσεις, ιδιαίτερο design και κομψό σχεδιασμό, ώστε να καλύψει τις ανάγκες κάθε χώρου, οικιακού ή επαγγελματικού.

Η δυνατότητα Ενσύρματης (Ethernet) αλλά και Ασύρματης (WiFi 2.4GHz) σύνδεσης εξασφαλίζει ότι μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη εσωτερικού χώρου, είτε πρόκειται για οικιακή εγκατάσταση ή σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις.

Συνεργάζεται με την εφαρμογή O-KAM της Vstarcam, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε στο Play Store για mobile συσκευές Android ή αντίστοιχα στο App Store για συσκευές iOS, ώστε να έχετε απομακρυσμένη πρόσβαση από παντού. Φυσικά, υποστηρίζει και απομακρυσμένη πρόσβαση σε PC με λειτουργικό Windows.Vstarcam CS38-X4 IP Camera microSD CardΜε ενσωματωμένη θύρα για κάρτες μνήμης MicroSD (δέχεται κάρτα μνήμης MicroSD μέχρι 256GB - η κάρτα μνήμης δεν περιλαμβάνεται) μπορείτε να καταγράφετε τα Video τοπικά στην κάρτα μνήμης και εύκολα να ανατρέξετε σε αυτά αν κάποιο περιστατικό συμβεί στην εγκατάσταση σας. Η τοποθέτηση της κάρτας μνήμης στην CS38-X4 γίνεται εξωτερικά της κάμερας, στην ειδική θήκη που υπάρχει κάτω από τον φακό της κάμερας, ώστε να έχουμε εύκολη πρόσβαση, χωρίς να απαιτείται το άνοιγμα και η αποσυναρμολόγηση της κάμερας για την τοποθέτηση της κάρτας. 

Σχετικά με τις κάρτες μνήμης MicroSD, συστήνουμε να προτιμάτε "αργές" κάρτες μνήμης, τύπου Class 4 ή Class 10 U1 και όχι πιο γρήγορες (όπως οι Class 10 U3) ώστε να είναι συμβατές με την κάμερα  (δείτε παρακάτω, στα Σχετικά Προϊόντα όλη την γκάμα των διαθέσιμων και συμβατών καρτών μνήμης


Vstarcam CS38-X4 IP Camera Motion Detection

Vstarcam CS38-X4 IP Camera Motion Detection

Vstarcam CS38-X4 IP Camera Motion Detection

Υποστηρίζει την εκπληκτική σε λειτουργία και ευχρηστία λειτουργία Motion Detection (ανίχνευση κίνησης) η οποία σας επιτρέπει, αφού την ενεργοποιήσετε πανεύκολα μέσα από την εφαρμογή του κινητού σας, να λαμβάνετε Push Notification στην συσκευή σας (δείτε σχετικό παράδειγμα στην παρακάτω φωτογραφία) ώστε να ενημερώστε άμεσα μόλις η κάμερα αντιληφθεί κίνηση στον χώρο σας.

Σημειώστε ωστόσο, ότι μπορείτε πλέον, αντί της απλής λειτουργίας Motion Detection, να επιλέξετε να ενεργοποιήσετε την λειτουργία Human Detection, η οποία χρησιμοποιεί εξελιγμένους αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης AI, ώστε να διακρίνει και να ξεχωρίσει την ανθρώπινη κίνηση, ώστε να μην λαμβάνεται άσκοπες ψευδείς ειδοποιήσεις από κινήσεις που μπορεί να οφείλονται σε κινήσεις δέντρων, φυτών, εντόμων ή άλλων εξωγενών παραγόντων. Επιπλέον, μπορείτε να ενεργοποιήσετε και την λειτουργία Human Tracking, ώστε η κάμερα όταν εντοπίσει ανθρώπινη κίνηση (Humanoid Detection) να αρχίσει να ακολουθεί τον άνθρωπο-στόχο, χρησιμοποιώντας την οριζόντια και κάθετη περιστροφή της, ώστε ο άνθρωπος-στόχος να είναι πάντα μέσα στο κάδρο της εικόνας. Μόλις αυτός εξέλθει, θα επανέλθει αυτόματα στο αρχικό σημείο που βρισκόταν, πριν την ακολουθία του στόχου.

Σημαντικό: Συστήνουμε να τοποθετήσετε οπωσδήποτε κάρτα μνήμης MicroSD στην κάμερα, ώστε μόλις λάβετε το notification, όχι μόνο να μπορείτε να δείτε Live την κάμερα, αλλά να δείτε και τι έγινε στην τελευταία εγγραφή με ανίχνευση κίνησης (χωρίς κάρτα μνήμης είναι αδύνατον να γίνει αναπαραγωγή Video). Η διαδικασία εγκατάστασης θα πρέπει να γίνει από τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο θα διασφαλίσει την σωστή εγκατάσταση, διαφορετικά μπορεί να προκαλέσετε ανεπανόρθωτη βλάβη στο προϊόν.Επιπλέον, διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο & μεγάφωνο, με δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας, ώστε να μπορείτε και να ακούσετε τι συμβαίνει στον χώρο που είναι τοποθετημένη η κάμερα, αλλά και να μιλήσετε, ώστε να ακουστείτε στον χώρο που είναι τοποθετημένη η κάμερα. Η διαδικασία ενεργοποίησης/απενεργοποίησης γίνεται πανέυκολα, απλά πατώντας πάνω στο εικονίδιο του ακουστικού ή του μικροφώνου, πάνω στην οθόνη του κινητού σας, στην εφαρμογή O-KAM ή EYE4 της Vstarcam.


Vstarcam CS38-X4 IP Camera


Η CS49Q της Vstarcam προορίζεται για χρήση αποκλειστικά σε εσωτερικούς χώρους, για ημερήσια και νυχτερινή παρακολούθηση, αφού με 6 υπέρυθρα LED τεχνολογίας SMD που διαθέτει, μπορεί να καλύψει νυχτερινή παρακολούθηση σε αποστάσεις μέχρι 5~10 μέτρα.

Ο έξυπνος σχεδιασμός της και οι μικρές της διαστάσεις, την καθιστούν ιδανική επιλογή για πάρα πολλούς τύπους εφαρμογών εσωτερικού χώρου, όπως καταστήματα, εισόδους κτηρίων, καταστημάτων ή κατοικιών, σε χώρους κατοικιών για παρακολούθηση παιδιών ή ηλικιωμένων, σε κτήρια γραφείων καθώς και πλήθος άλλων εφαρμογών, ώστε να έχετε άμεση και ολοκληρωμένη εποπτεία του χώρου σας, ημέρα και νύχτα!Vstarcam CS38-X4 IP Camera


Η συσκευασία περιλαμβάνει:

 • 1 x IP κάμερα CS38-X4
 • 1 x Τροφοδοτικό πρίζας 5V 2A με αποσπώμενο καλώδιο USΒ σε 2.1mm DC Plug
 • 1 x μίνι-βάση, για στήριξη της κάμερας σε ταβάνι/οροφή
 • 1 x Καλώδιο Ethernet για την ενσύρματη δικτύωση 
 • 1 x Σετ βίδες και ούπατ για την στήριξη
 • 1 x Εγχειρίδιο εγκατάστασης της κάμερας στα Ελληνικά και Αγγλικά.


Σχετικά Έγγραφα:

Σύντομος Οδηγός Εγκατάστασης (Ελληνικά)

Δήλωση συμμόρφωσης

Vstarcam Toolkit (εφαρμογές και εργαλεία) • Σχετικά Προϊόντα