To www.emimikos.gr χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies και την πολιτική χρήσης. Πατήστε εδώ για περισσότερα. 
    
  2261026435 & 2261081666        Επικοινωνία        Είσοδος Μέλους

Εκτύπωση σελίδας

VStarcam CB53-TZ Αυτόνομη WiFi IP κάμερα με Ηλιακό Πάνελ, Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, Μικρόφωνο/Μεγάφωνο, microSD


Λεπτομέρειες

Κωδικός
CB53-TZ
Manufacturer
Διάρκεια Εγγύησης
24 Μήνες
Τιμή στο κατάστημα
€81.20
Τιμή Internet (Με ΦΠΑ)
69.00 (Save 15%)   Δωρεάν Αποστολή
Διαθεσιμότητα
Άμεσα διαθέσιμο

Επιλογές

Ποσότητα


Vstarcam CB53-TZ Smart Wifi Battery Camera with Solar panel

Vstarcam CB53-TZ Smart Wifi Battery Camera with Solar panel


VStarcam CB53-TZ Αυτόνομη Ασύρματη (WiFi) IP κάμερα μπαταρίας με Ηλιακό Πάνελ, κατάλληλη για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους (IP66). Διαθέτει 2 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ιόντων λιθίου (2x18650 3.7V 2000mAh Li-Ion Batteries), οι οποίες μπορούν εύκολα να αντικατασταθούν, ανοίγοντας το κάλυμμα στην πίσω πλευρά της κάμερας.

Ιδανική επιλογή για εγκαταστάσεις όπου υπάρχει ασύρματο δίκτυο WiFi, αλλά δεν υπάρχει ρεύμα. Η κάμερα διαθέτει ενσωματωμένο ανιχνευτή κίνησης PIR στην πρόσοψη της, ώστε να ανιχνεύει αποτελεσματικά την ανθρώπινη κίνηση, μειώνοντας ταυτόχρονα τις ψευδείς ειδοποιήσεις που προκαλούνται από μη ανθρώπινες κινήσεις.

Το Ηλιακό Πάνελ που περιλαμβάνεται στην συσκευασία, συνοδεύεται από δική του βάση στήριξης, στερεώνεται κοντά στο σημείο της κάμερας, σε σημείο με την μεγαλύτερη δυνατή πρόσβαση στον ήλιο, κατά την μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας και συνδέεται με βύσμα USB στην αντίστοιχη υποδοχή που υπάρχει στην κάτω πλευρά της κάμερας (δείτε σχετικό Video παρακάτω).Η VStarcam CB53-TZ διαθέτει αισθητήρα εικόνας 1/2.9" progressive scan CMOS υψηλής ανάλυσης 2Mpixels 1080p με καλή ποιότητα εικόνας αλλά και σταθερή ομαλή ροή εικόνας 30fps. Επίσης, διαθέτει και 6 Υπέρυθρα LED υπερύθρων 850nm IR Leds τα οποία βρίσκονται πίσω από την μεμβράνη της πρόσοψης, μη-εμφανή εξωτερικά, με ακτίνα υπερύθρων μέχρι τα 10 μέτρα.

Επιπλέον, διαθέτει ενσωματωμένο Μικρόφωνο & Μεγάφωνο, με δυνατότητα αμφίδρομης ηχητικής επικοινωνίας, ώστε αφενός να μπορείτε να ακούσετε τι συμβαίνει στον χώρο σας, αλλά και να μιλήσετε από το κινητό σας και να ακουστείτε στο χώρο της κάμερας, μέσω του μεγαφώνου που διαθέτει στο σώμα της.

Φυσικά διαθέτει και την άκρως απαραίτητη υποδοχή για Κάρτα Μνήμης microSD, για τοπική καταγραφή των Videos, σε ειδική θέση που βρίσκεται εξωτερικά της κάμερας (στην πίσω πλευρά της), για εύκολη πρόσβαση, χωρίς να απαιτείται η αποσυναρμολόγηση της κάμερας. 

Φυσικά, η CB53-TZ διαθέτει και την άκρως απαραίτητη θύρα για Κάρτα Μνήμης microSD, για τοπική καταγραφή των Videos, σε ειδική θέση που βρίσκεται εξωτερικά της κάμερας (στην κάτω πλευρά της), για εύκολη πρόσβαση, χωρίς να απαιτείται η αποσυναρμολόγηση της κάμερας. 

Υποστηρίζει απομακρυσμένη παρακολούθηση και Διαχείριση μέσω των εφαρμογών O-Kam και EYE-4 της Vstarcam, οι οποίες διατίθενται για κινητές συσκευές με λειτουργικά συστήματα Android & iOs στο Play Store και στο App Store αντίστοιχα.

⚠️ Σημείωση: Η κάμερα δεν υποστηρίζει παρακολούθηση μέσω προσωπικών υπολογιστών Windows & Mac και επίσης δεν υποστηρίζει καταγραφή σε καταγραφικά NVR.


Vstarcam CB53-TZ Smart Wifi Battery Camera with Solar panel

Vstarcam CB53-TZ Smart Wifi Battery Camera with Solar panel

Σε σύγκριση άλλες αντίστοιχες κάμερες άλλων κατασκευαστών, η CB53 της Vstarcam με τις ενσωματωμένες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες Λιθίου (2x 18650 Rechargeable Li-Ion 3.7V 2000mAh Batteries), μπορεί με μία και μόνο πλήρη φόρτιση να προσφέρει αυτονομία (χρόνο αναμονής) μέχρι και 118 ώρες, με επιλεγμένη την χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας. Συνδέοντας και το Ηλιακό Πάνελ, που αναλαμβάνει την φόρτιση των μπαταριών της κάμερας, επιτυγχάνετε πλέον πλήρης αυτονομία. 

Διαθέτει κλιμακούμενα επίπεδα κατανάλωσης ενέργειας, τα οποία επιλέγονται από τον χρήστη στο Application της κάμερας. Στην λειτουργία μέγιστης εξοικονόμησης ενέργειας, η κάμερα πέφτει σε ύπνωση όταν δεν χρησιμοποιείται (παρακολουθείται), ώστε να γίνεται εξοικονόμηση ενέργειας, και όταν πάλι ανοίξετε την εφαρμογή, η κάμερα αυτομάτως «ξυπνάει», δηλαδή φεύγει από την κατάσταση ύπνωσης και ενεργοποιείται, ώστε να έχετε και πάλι απομακρυσμένη παρακολούθηση μέσω της εφαρμογής.


Κύρια Χαρακτηριστικά:

 • Vstarcam CB53-TZ Smart Wifi Battery Camera with Solar panel
 • Υψηλή Ανάλυσης Full HD 1080p 2MPixels
 • Ασύρματη Σύνδεση WiFi (2.4GHz)
 • Δυνατότητα σύνδεσης και Hot-Spot με το κινητό σας.
 • Βαθμός στεγανότητας IP66 για χρήση σε εξωτερικούς χώρους
 • Λειτουργεί με 2 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες Ιόντων Λιθίου (2x 18650 3.7V 2000mAh Li-Ion batteries) - Περιλαμβάνονται
 • Περιλαμβάνει Ηλιακό Πάνελ με έξοδο USB για την φόρτιση της μπαταρίας
 • Θύρα για κάρτα μνήμης Micro-SD για τοπική καταγραφή (max. 256GB)
 • Εύκολη πρόσβαση στην θύρα της MicroSD εξωτερικά της κάμερας
 • Ενσωματωμένος ανιχνευτής κίνησης PIR για ακριβέστερη λειτουργία ανίχνευσης κίνησης 
 • Λειτουργία Ανίχνευσης Κίνησης / Motion Detection με αποστολή Push Notification στο κινητό σας
 • Ενσωματωμένο Μικρόφωνο για ακρόαση χώρου
 • Ενσωματωμένο Μεγάφωνο για ομιλία στον χώρο της κάμεας
 • 6 υπέρυθρα IR Led για νυχτερινή λήψη σε αποστάσεις ως 10 μέτρα
 • Δωρεάν εφαρμογή για κινητές συσκευές iOS & Android (O-KAM & Eye4) για το κινητό ή το tablet σας
 • Δεν υποστηρίζει παρακολούθηση μέσω υπολογιστών Windows ή Mac
 • Δεν υποστηρίζει καταγραφή σε συσκευές καταγραφής NVR/DVR
 • Τροφοδοσία 5V
 • Θερμοκρασία Λειτουργίας: -10~50℃, Σχετική Υγρασία:<90%


Vstarcam CB53-TZ Smart Wifi Battery Camera with Solar panel


Vstarcam C51S IP Camera Motion Detection


Vstarcam C51S IP Camera Motion Detection

Υποστηρίζει την εκπληκτική σε λειτουργία και ευχρηστία λειτουργία Motion Detection (ανίχνευση κίνησης) η οποία σας επιτρέπει, αφού την ενεργοποιήσετε πανεύκολα μέσα από την εφαρμογή του κινητού σας, να λαμβάνετε Push Notification στην συσκευή σας.

⚠️ Σημαντικό: Συστήνουμε να τοποθετήσετε οπωσδήποτε κάρτα μνήμης MicroSD στην κάμερα, ώστε μόλις λάβετε το notification, όχι μόνο να μπορείτε να δείτε Live την κάμερα, αλλά να δείτε και τι έγινε στην τελευταία εγγραφή με ανίχνευση κίνησης (χωρίς κάρτα μνήμης είναι αδύνατον να γίνει αναπαραγωγή Video).

Σχετικά με τις κάρτες μνήμης MicroSD, συστήνουμε να προτιμάτε "αργές" κάρτες μνήμης, τύπου Class 4 ή Class 10 U1 και όχι πιο γρήγορες (όπως οι Class 10 U3) ώστε να είναι συμβατές με την κάμερα. Παρακάτω στα σχετικά προϊόντα μπορείτε να επιλέξετε συμβατές κάρτες μνήμης.


Vstarcam CB53-TZ Smart Wifi Battery Camera with Solar panel


Η συσκευασία περιλαμβάνει:

 • Κάμερα CB53 με εργοστασιακά τοποθετημένες μπαταρίες
 • Βάση Στήριξης Κάμερας
 • Ηλιακό Πάνελ με ενσωματωμένο καλώδιο USB
 • Βάση στήριξης Πάνελ
 • Καλώδιο USB σε Micro-USB
 • Κατσαβιδάκι σταυρωτό, βίδες και ούπατ στήριξης
 • Αυτοκόλλητο διπλής όψης
 • Σύντομο οδηγό εγκατάστασης (Ελληνικά/Αγγλικά)

Σχετικά Έγγραφα:

Vstarcam CB53 Datasheet

Solar panel Specifications

Δήλωση συμμόρφωσης

Vstarcam CB53-TZ CS51 Manufacturer Support Page

Σελίδα Κατασκευαστή


 • Σχετικά Προϊόντα