To www.emimikos.gr χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies και την πολιτική χρήσης. Πατήστε εδώ για περισσότερα. 
    
  2261026435 & 2261081666        Επικοινωνία        Είσοδος Μέλους

Εκτύπωση σελίδας

TP-LINK VIGI C540 4mm - Ενσύρματη Ρομποτική PT IP κάμερα Fulll-Color 4Mpixels, MicroSD, PoE, IP66, 30m IR Led, Two Way-Audio


Λεπτομέρειες

Κωδικός
VIGI C540 4.0mm
Manufacturer
MPN
VIGI C540 (4.0mm)(UN) Ver 2.0
EAN Number
4897098683781
Διάρκεια Εγγύησης
24 Μήνες
Τιμή στο κατάστημα
€230.40
Τιμή Internet (Με ΦΠΑ)
149.90 (Save 35%)
Διαθεσιμότητα
Άμεσα διαθέσιμο

Επιλογές

Ποσότητα


TP-LINK VIGI C540 4mm - Ενσύρματη Ρομποτική PT IP κάμερα Fulll-Color 4Mpixels, MicroSD, PoE, IP66, 30m IR Led, Two Way-Audio

TP-LINK VIGI C540 - Ενσύρματη Δικτυακή IP ρομποτική PZ κάμερα ασφαλείας της εταιρείας TP-LINK, από την επαγγελματική σειρά προϊόντων VIGI της TP-Link, με Full HD+ ανάλυση εικόνας στα 4MP. Προσφέρει έως και 30% καλύτερη εικόνα σε σχέση με μία κάμερα ανάλυσης 4MP και είναι κατάλληλη για εγκατάσταση σε επαγγελματικούς αλλά και οικιακούς χώρους, προσφέροντας υψηλή ανάλυση εικόνας, με πολύ καλή αποτύπωση λεπτομερειών σε πρόσωπα αλλά και αντικείμενα. Για την μετάδοση της εικόνας, συνδέεται απευθείας σε ένα δίκτυο IP, όπως το Internet ή ένα τοπικό δίκτυο (LAN), επιτρέποντας τον απομακρυσμένο έλεγχο του χώρου εγκατάστασης, μέσω υπολογιστή ή άλλης συσκευής (smartphone ή tablet), που έχει πρόσβαση στο ίδιο δίκτυο.

Η κάμερα είναι εξοπλισμένη με 2x Υπέρυθρα IR Leds και 2x LEDs ορατού φωτισμού. Τα υπέρυθρα LED προσφέρουν ασπρόμαυρη υπέρυθρη νυχτερινή λήψη, ενώ τα LED ορατού φωτισμού, φωτίζουν το χώρο με φυσικό φωτισμό, ορατό στο ανθρώπινο μάτι, ώστε να μπορούν να προσφέρουν Έγχρωμη Εικόνα και κατά τις νυχτερινές ώρες, δηλαδή έγχρωμη εικόνα (Full-Color) όλο το 24-ωρο.

Διαθέτει υποδοχή για κάρτα μνήμης microSD, μέγιστης χωρητικότητας 256GB, με εύκολη πρόσβαση, ώστε να έχετε την δυνατότητα τοπικής καταγραφής των Videos σε κάρτα μνήμης microSD στην κάμερα. Σε περίπτωση που η κάρτα γεμίσει, η κάμερα θα συνεχίσει την εγγραφή, επανεγγράφοντας πάνω στα παλαιότερα video, ώστε να μην χάσετε κρίσιμες στιγμές καταγραφής, εκτός αν εσείς ορίσετε να μην γίνεται επανεγγραφή. Επίσης, σε περίπτωση διακοπής της σύνδεσης στο Internet, η κάμερα θα συνεχίσει κανονικά την καταγραφή στην κάρτα μνήμης, σύμφωνα με τον τρόπο που έχετε ορίσει, έως ότου να επανέλθει η σύνδεση στο δίκτυο.

Μπορείτε να επιλέξετε κατά την νυχτερινή λήψη αν θες να χρησιμοποιήσεις τον υπέρυθρο φωτισμό ή τα LED για να φωτίσεις τον χώρο ή μπορεί η κάμερα να δουλεύει με υπέρυθρα και όταν εντοπίσει κίνηση από άνθρωπο/όχημα να αναβοσβήνει τα LED της, σε "κατάσταση συναγερμού".

Διαθέτει ενσωματωμένο PoE (802.3af), συνεπώς έχετε την επιλογή να επιλέξετε μεταξύ τροφοδοσίας 12V DC στο jack της κάμερας ή τροφοδοσία PoE (Power Over Ethernet) μέσω συμβατού εξοπλισμού PoE 802.3af/at (PoE NVR, PoE Switch, PoE Injector).

Η VIGI C540 της TP-LINK, ως Ρομποτική και Περιστρεφόμενη δικτυακή κάμερα παρακολούθησης (PT IP Camera), σας παρέχει την δυνατότητα Οριζόντιας και Κάθετης περιστροφής (Pan-Tilt), με όρια περιστροφής 350° Οριζόντια και 120° Κάθετα, ώστε να έχετε την ευχέρεια να περιστρέψετε την κάμερα προς το σημείο ενδιαφέροντος, απευθείας με απλές κινήσεις πάνω στην οθόνη του κινητού σας. Παράλληλα με την οριζόντια και κάθετη περιστροφή της κάμερας, μπορείτε ταυτόχρονα να χρησιμοποιήσετε το ψηφιακό Zoom της κάμερας, απλά μεγεθύνοντας την εικόνα με τα δάχτυλα σας, πάνω στην οθόνη του κινητού σας, ώστε να έχετε άμεση και ολοκληρωμένη εποπτεία του χώρου σας, χωρίς να χάσετε τίποτα από αυτά που σας ενδιαφέρουν.


Human & Vehicle Classification

Τεχνολογία που ξεχωρίζει τον άνθρωπο/όχημα από οτιδήποτε άλλο στο πλάνο της κάμερας, μειώνοντας δραστικά τις ειδοποιήσεις που αφορούν ανίχνευση κίνησης.
Έξυπνες λειτουργίες ανίχνευσης: Human & Vehicle Classification, Area Intrusion Detection, Line-Crossing Detection, People Detection, Vehicle Detection, Region Entering Detection, Region Exiting Detection, Object Abandoned Detection, Object Removal Detection

Υπέρυθρη νυχτερινή λήψη 

Ενσωματώνει λειτουργία νυχτερινής όρασης με τεχνολογία υπερύθρων που επιτρέπει την παρακολούθηση κάθε δραστηριότητας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή και στο απόλυτο σκοτάδι.

Έγχρωμη νυχτερινή λήψη

Δείτε έγχρωμα ακόμα και σε συνθήκες απόλυτου σκοταδιού. Η TP-Link VIGI C540 διαθέτει φακό μεγάλου διαφράγματος, αισθητήρα υψηλής ευαισθησίας και συμπληρωματικά φώτα για καταγραφή ακόμα και τη νύχτα, με υψηλή λεπτομέρεια εικόνας.

Ενσωματωμένο μικρόφωνο

Διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο για εγγραφή οτιδήποτε συμβαίνει σε ακτίνα 5 μέτρων από την κάμερα.

Τροφοδοσία Power Over Ethernet / 12VDC

Παρέχει τη δυνατότητα τροφοδοσίας της η μέσω του ίδιου ethernet καλωδίου που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση στο δίκτυο, η με τροφοδοτικο 12V DC. Με αυτό τον τρόπο διευκολύνει σημαντικά στην εγκατάσταση της.

Ευέλικτη διαχείριση

Πάρτε τον πλήρη έλεγχο της συσκευής σας μεσώ τεσσάρων μεθόδων διαχείρισης: του Web UI, του NVR UI, της εφαρμογής VIGI και του VIGI SECURITY MANAGER.


Κύρια Χαρακτηριστικά:

 • Ενσύρματη σύνδεση Ethernet
 • Ανάλυση 4 Megapixels
 • Φακός 4.0mm με γωνιά θέασης 79° (Horizontal)
 • Υπέρυθρος φωτισμός (IR) εμβέλειας ως 30m
 • Δύο LED, ορατού φωτισμού για έγχρωμη νυχτερινή λήψη
 • Έξυπνες λειτουργίες ανίχνευσης: Human & Vehicle Classification, Area Intrusion Detection, Line-Crossing Detection, People Detection, Vehicle Detection, Region Entering Detection, Region Exiting Detection, Object Abandoned Detection, Object Removal Detection
 • BLC/3D DNR/HLC/SmartIR
 • Ενσωματωμένο μικρόφωνο: Ναι
 • Ενσωματωμένη αποθήκευση: Built-In Memory Card Slot, Support MicroSD Card, Up to 256 GB
 • Συμπίεση τελευταίας γενιάς H.265/H.265+
 • Ενσωματωμένο PoE 802.3af (CLASS 0) για τροφοδοσία Power Over Ethernet
 • Δυνατότητα τροφοδοσίας και με 12 VDC (δεν περιλαμβάνει τροφοδοτικό)
 • Διαστάσεις: 120 × 172 × 198 mm
 • Βαρος: 250 gr

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

 • 1x VIGI C540
 • 1x Quick Start Quide στα Αγγλικά
 • Αδιάβροχα εξαρτήματα καλωδίων
 • Εξαρτήματα τοποθέτησης

Σχετικά Έγγραφα:

Datasheet (English)

VIGI Security Manage - User Guide (Αγγλίκα)

Σελίδα Κατασκευαστή • Σχετικά Προϊόντα

 • TP-LINK TL-POE150S v5.0 PoE Injector

  TP-LINK TL-POE150S v5.0 PoE Injector. PoE Injector, κατάλληλο για να διοχετεύσει ρεύμα μέσω του καλωδίου δικτύου σε IP Κάμερες που υποστηρίζουν τροφοδοσία PoE (Power over Ethernet) κατά το πρότυπο IEEE 802.3af. Περιλαμβάνει τροφοδοτικό.

  TL-POE150S v5.0
  €22.50
 • UTEPO UTP7201GE-PSE30 PoE Injector 10/100M/1000Mbps 802.3af/802.3at DC54V 30W max

  UTEPO UTP7201GE-PSE30 PoE Injector, κατάλληλο για να διοχετεύσει ρεύμα μέσω του καλωδίου δικτύου σε IP Κάμερες που υποστηρίζουν τροφοδοσία PoE (Power over Ethernet) κατά το πρότυπο IEEE 802.3af ή IEEE802.3at. Τροφοδοσία 220V AC. Υποστηρίζει δίκτυο 10/100M/1000Mbps. Τάση τροφοδοσίας PoE 54V DC, Μέγιστη ισχύς 30Watt.

  UTP7201GE-PSE30
  €28.00
 • UTEPO UTP3-SW04-TP60 4 Ports PoE Unmanaged Switch 802.3af/802.3at (Dual Uplink Ports)

  UTEPO UTP3-SW04-TP60 4 Ports PoE Ethernet Switch (Dual Uplink Ports) για να τροφοδοτείτε με ρεύμα συσκευές μέσω καλωδίου δικτύου σε συσκευές όπως ασύρματα access points (APs), IP κάμερες και IP phones που υποστηρίζουν PoE (Power over Ethernet) κατά το πρότυπο IEEE 802.3af/IEEE 802.3at. Παρέχει 4 θύρες PoE και διαθέτει διακόπτη ενεργοποίησης του "One Key CCTV Mode" , το οποίο απομονώνει το δίκτυο των IP καμερών από το υπόλοιπο τοπικό σας δίκτυο, ώστε να υπάρχει επικοινωνία μόνο του NVR με τις IP κάμερες για μεγαλύτερη ασφάλεια και αποδοτικότητα. Απαιτεί τροφοδοσία 48-57V DC (περιλαμβάνεται τροφοδοτικό). Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση Plug n' Play.

  UTP3-SW04-TP60
  €43.00
 • ANGA CP1201-2A Switching Παλμοτροφοδοτικό για κάμερες 12V 2A

  CP1201-2A Switching Παλμοτροφοδοτικό για κάμερες 12V DC 2A. Διαθέτει βύσμα με το (+) στο κέντρο και είναι κατάλληλο για την τροφοδοσία καμερών παρακολούθησης .

  ANGA CP1201-2A
  €2.90