To www.emimikos.gr χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies και την πολιτική χρήσης. Πατήστε εδώ για περισσότερα. 
    
  2261026435 & 2261081666        Επικοινωνία        Είσοδος Μέλους

Εκτύπωση σελίδας

Sigma-Set-10 Πλήρες Σύστημα Συναγερμού με κέντρο Sigma Apollo Plus (Apollo 32) & Σειρήνα Sigma IBIS


Sigma-Set-10 Πλήρες Σύστημα Συναγερμού με κέντρο Sigma Apollo Plus (Apollo 32) & Σειρήνα Sigma IBIS

 • Sigma APOLLO PLUS (APOLLO 32) Πίνακας Συναγερμού 16 ζωνών επεκτάσιμος μέχρι 32 ζώνες
 • Sigma IBIS Αυτόνομη αυτοπροστατευόμενη σειρήνα 120db με πορτοκαλί φλας
 • Sigma APOLLO-KP/LCD (APOLLO LCD) Πληκτρολόγιο LCD για κέντρα APOLLO
 • VIDICON BINGO Ενσύρματοι Ανιχνευτές κίνησης υπερύθρων, εσωτερικού χώρου, με αγνόηση κατοικιδίων
 • Sentek BS-2012 (ΛΕΥΚΗ) Βιδωτή και Αυτοκόλλητη μαγνητική επαφή
 • ALEAN AL-103 RED Σειρήνα Εσωτερικού χώρου με κόκκινο flash 12V DC
 • Ultracell UL7-12 Επαναφορτιζόμενη Μπαταρία Μολύβδου 12 Volt / 7 Ah
 • Ultracell UL1.3-12 Επαναφορτιζόμενη Μπαταρία Μολύβδου 12 Volt / 1,3 Ah


Λεπτομέρειες

Κωδικός
SIGMA-SET-10
Manufacturer
Διάρκεια Εγγύησης
24 Μήνες
Τιμή στο κατάστημα
€407.64
Τιμή Internet (Με ΦΠΑ)
239.00 (Save 41%)   Δωρεάν Αποστολή
Διαθεσιμότητα
Άμεσα διαθέσιμο

Επιλογές

Ποσότητα


Sigma-Set-10 Ολοκληρωμένο Σύστημα Συναγερμού με το κέντρο Sigma Apollo Plus LCD (Apollo 32) της Sigma Security

Τo Sigma-Set-10 αποτελεί ένα σύγχρονο και εξαιρετικά αξιόπιστο σύστημα συναγερμού, το οποίο βασίζεται στο γνωστό για την ποιότητα και την αξιοπιστία του κέντρο συναγερμού Apollo 32 (Apollo Plus) της Sigma Security, ικανό να αντιμετωπίσει τις ανάγκες μίας μικρομεσαίας εγκατάστασης, κατάλληλο τόσο για επαγγελματικούς όσο και για οικιακούς χώρους.


Φυσικά, η διαμόρφωση του συστήματος που προτείνεται παρακάτω δεν αποτελεί δέσμευση, αλλά είναι πλήρως επεκτάσιμο με επιπλέον ανιχνευτές κίνησης, μαγνητικές επαφές, ασύρματο δέκτη και τηλεχειριστήρια για ασύρματη όπλιση / αφόπλιση, καλώδια, μπάρες και beam περιμετρικής προστασίας, τηλεφωνητές και GSM Modules, κλπ, κλπ. Ρίξτε μία ματιά στα σχετικά προιόντα που εμφανίζονται παρακάτω, προκειμένου να πάρετε μία γεύση των συνατωτήτων επέκτασης του συστήματος.

Περιλαμβάνονται στο πακέτο:

Sigma Apollo 32

1 x Sigma Apollo 32 (26212) Πίνακας συναγερμού 8/16 ζωνών (με διπλασιασμό), βασισμένος σε μικροϋπολογιστή, με δυνατότητα επέκτασης μέχρι 32 ανεξάρτητες ζώνες, με την χρήση ζωνών επέκτασης ZEM-08. Δυνατότητα λειτουργίας σε 2 ανεξάρτητα υποσυστήματα. Διαθέτει ενσωματωμένο τηλεφωνητή 2 καναλιών και κωδικοποιητή για σύνδεση με κέντρα λήψης σημάτων. 2 προγραμματιζόμενες έξοδοι (PGM). Ενσωματωμένο switching τροφοδοτικό 1,5Α. 97 κωδικοί χρήστη (4~6 ψηφίων).

Sigma APOLLO-KP/LCD

1 x Πληκτρολόγιο Sigma APOLLO-KP/LCD (18822) με φωτιζόμενη οθόνη υγρών κρυστάλλων LCD Ελληνικών χαρακτήρων, φωτιζόμενα πλήκτρα και βομβητή. Παρέχει μεγάλη ευκολία τόσο στη χρήση, όσο και στον προγραμματισμό του πίνακα συναγερμού APOLLO.

BINGO

3 x Ανιχνευτές Κίνησης BINGO (19233), ενσύρματους, εσωτερικού χώρου, με τεχνολογία QUAD PIR και αγνόηση κατοικιδίων της VIDICON. Γωνία ανίχνευσης 90° και μέγιστη εμβέλεια 15 μέτρων. Ψηφιακή ανάλυση σήματος για μεγαλύτερη ακρίβεια ανίχνευσης. Τεχνολογία Quad Linear Imaging Technology για ακριβή ανάλυση των διαστάσεων του ανθρώπινου σώματος και την διαφοροποίηση του από τον περιβάλλοντα χώρο και τα κατοικίδια ζώα. ASIC τεχνολογία για απόρριψη ψευδών συναγερμών. Δεν περιλαμβάνουν βάση στήριξης, διατίθεται προαιρετικά, για τα σημεία που είναι απαραίτητη (δείτε σχετικό προϊόν παρακάτω).

Sigma IBIS

1 x Αυτόνομη εξωτερική σειρήνα Sigma IBIS ORANGE (26106)  η οποία διαθέτει πορτοκαλί φλας και 2 LED που αναβοσβήνουν μόνιμα καθώς και ακουστική ισχύ 120dB. Πλαστικό κουτί ABS και εσωτερικό κάλυμμα από γαλβανισμένη λαμαρίνα. Tamper στο καπάκι και τη βάση. Είσοδος για οπτική ή ηχητική ένδειξη της κατάστασης του συναγερμού. Προστασία από βραχυκύκλωμα της μπαταρίας. Αρνητική & θετική είσοδος ενεργοποίησης.

ALEAN AL-103 RED Σειρήνα Εσωτερικού χώρου με κόκκινο flash 12V DC

1 x Εσωτερική σειρήνα AL-103 RED (28296) με ενσωματωμένο FLASH σε κόκκινο χρώμα (το Flash) για χρήση εντός του χώρου που θα εγκατασταθεί το σύστημα ασφαλείας. Απαραίτητη για κάθε εγκατάσταση, οικιακή ή επαγγελματική, καθώς δημιουργεί έντονη ψυχολογική πίεση στον διαρρήκτη όταν είναι στον χώρο σας.
 

SENTEK BS-2012 ΛΕΥΚΗ

3 x Μαγνητικές επαφές BS-2012 της Sentek, σε λευκό χρώμα, οι οποίες οποίες μπορούν να τοποθετηθούν είτε με βίδες είτε απευθείας με το αυτοκόλλητο που διαθέτουν, και είναι κατάλληλες για πόρτες και παράθυρα. Αν χρειάζεστε περισσότερες, δείτε σχετικό προϊόν παρακάτω και προσθέστε τα επιπλέον τεμάχια που θέλετε. 

2 x Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες μολύβδου της Ultracell, μία UL7-12, 12V/7Ah (29011) για την αυτονομία της μονάδας του συναγερμού και μία UL1.3-12 12V/1.3Ah (29013) για την αυτονομία της εξωτερικής σειρήνας. 

Περιγραφή Συστήματος:


Βασίζεται στην πλέον σύγχρονη κεντρική μονάδα συναγερμού Sigma Apollo Plus της Sigma Security,η οποία διαθέτει αποδεδειγμένη αξιοπιστία και ποιότητα κατασκευής. Διαθέτει 8/16 ζώνες ενσωματωμένες (8 On board, με δυνατότητα διπλασιασμού σε 16 ζώνες από το μενού, με διπλασιασμό) και μπορεί εύκολα να επεκταθεί μέχρι 32 ενσύρματες ζώνες, με την χρήση των πλακετών επέκτασης ZEM-08S της Sigma. Σας παρέχει την δυνατότητα προγραμματισμού εύκολα, απευθείας από το πληκτρολόγιο ή μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή με το εξαιρετικά λειτουργικό Software που διαθέτει στα Ελληνικά (για προγραμματισμό μέσω H/Y απαιτείται το Interface τοπικού προγραμματισμού)

Διαθέτει ενσωματωμένο κωδικοποιητή (για σύνδεση με κέντρο λήψης σημάτων) και τηλεφωνητή PSTN δύο καναλιών. Με την προσθήκη της πλακέτας VSM-02 (δεν περιλαμβάνεται) ο τηλεφωνητής του κέντρου μπορεί να σας εκφέρει και φωνητικό μήνυμα διάρρηξης και επιπλέον, να σας ενημερώσει και για τον αριθμό της ζώνης από την οποία έγινε η διάρρηξη. Ο τηλεφωνητής του συστήματος λειτουργεί ταυτόχρονα με τον κωδικοποιητή για σύνδεση σε κέντρο λήψης σημάτων. (το VSM-02 δεν περιλαμβάνεται, παρέχεται προαιρετικά - δείτε σχετικό προϊόν παρακάτω)

Εναλλακτικά, αντί του VSM-02, μπορείτε να τοποθετήσετε προαιρετικά στο πακέτο την πλακέτα RTM-01 της Sigma (δεν περιλαμβάνεται - δείτε σχετικό προϊόν παρακάτω), η οποία σας προσφέρει τις ίδιες ακριβώς λειτουργίες με την VSM-02, με επιπλέον την δυνατότητα τηλεχειρισμού μέσω τηλεφωνικών κλήσεων, για λειτουργίες όπως:

 • Όπλιση / Αφόπλιση δια του τηλεφώνου
 • Απομόνωση Ζωνών δια του τηλεφώνου
 • Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση PGM δια του τηλεφώνου (για ON-OFF άλλων συσκευών)

Επίσης το πακέτο περιλαμβάνει το πληκτρολόγιο APOLLO-KP/LCD της Sigma, με φωτιζόμενη οθόνη υγρών κρυστάλλων LCD και μενού στην Ελληνική γλώσσα, ώστε να καταστεί εύκολη για εσάς η διαδικασία προγραμματισμού του πίνακα. Διαθέτει φωτιζόμενα πλήκτρα και βομβητή και παρέχει μεγάλη ευκολία τόσο στη χρήση, όσο και στον προγραμματισμό του πίνακα APOLLO 16 της Sigma.


Το ρόλο της εξωτερικής αυτόνομης σειρήνας αναλαμβάνει η IBIS, επίσης της Sigma, με το πλέον πλέον κλασικό σχέδιο σειρήνας, αλλά με την ποιότητα και την εμπειρία της Sigma. Μπορεί να μοιάζει εμφανισιακά με τις κινέζικες σειρήνες, αλλά στο εσωτερικό της διαφέρει κατά πολύ. Διαθέτει ακουστική ισχύς 120dB στο 1μ, είναι κατασκευασμένη από πλαστικό κουτί ABS με εσωτερικό κάλυμμα από γαλβανισμένη λαμαρίνα, διαθέτει Tamper στο καπάκι και τη βάση και διαθέτει είσοδο για οπτική ή ηχητική ένδειξη της κατάστασης του συναγερμού. Παρέχει προστασία από βραχυκύκλωμα της μπαταρίας καθώς και δυνατότητα αρνητικής ή θετικής εισόδου ενεργοποίησης από τον πίνακα.


Το πακέτο συμπληρώνεται από 3 ενσύρματους ανιχνευτές κίνησης εσωτερικού χώρου BINGO , οι οποίοι είναι κατάλληλοι για χρήση σε εσωτερικούς χώρους, παρέχουν κάλυψη ως 15 μέτρα απόσταση και γωνία ανίχνευσης 90º καθώς και λειτουργία αγνόησης κατοικίδιων ζώων. Οι ανιχνευτές BINGO δεν περιλαμβάνουν βάση στήριξης, αλλά διατίθεται προαιρετικά, για τα σημεία που είναι απαραίτητη (Δείτε σχετικό προϊόν παρακάτω).


Επιπλέον για την ολοκλήρωση του συστήματος, περιλαμβάνονται επίσης 3 μαγνητικές επαφές BS-2012 της Sentek, οι οποίες μπορούν να τοποθετηθούν είτε με βίδες, είτε με αυτοκόλλητο κατάλληλες για την παγίδευση θυρών και παραθύρων, μία εσωτερική σειρήνα HC-103 με φλας κόκκινου χρώματος για χρήση εντός του χώρου που θα εγκατασταθεί το σύστημα ασφαλείας, καθώς και 2 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες μολύβδου, μία 12V 7,2Ah για την αυτονομία του πίνακα και μία 12V 1,3Ah για την αυτονομία της εξωτερικής σειρήνας.


Σχετικά Έγγραφα:

Φυλλάδιο Χαρακτηριστικών Sigma Apollo PLUS

Οδηγίες εγκατάστασης Apollo plus

Οδηγίες χρήσης Apollo plus

Συνοπτικές οδηγίες χρήσης Apollo plus

Φυλλάδιο Σειρήνων IBIS & VENUS

Οδηγίες εγκατάστασης Σειρήνας Sigma IBIS


 • Σχετικά Προϊόντα

 • LC-MBS Βάση στήριξης ανιχνευτών, LC-100PI, Bingo και Swan Quad σε τοίχο ή οροφή LC-L1ST

  LC-MBS Βάση στήριξης, κατάλληλη για την στήριξη των ανιχνευτών LC-100PI της DSCBingo της Vidicon και Swan Quad της Crow σε τοίχο ή οροφή. Περιλαμβάνουν ούπα και βίδες για την στήριξη.

  LC-MBS
  €1.85
 • Sentek BS-2012 (ΛΕΥΚΗ) Βιδωτή και Αυτοκόλλητη μαγνητική επαφή

  Sentek BS-2012 (ΛΕΥΚΗ) Βιδωτή και αυτοκόλλητη μικρή μαγνητική επαφή για πόρτες και παράθυρα, που λειτουργεί σε απόσταση μέχρι 29mm. Ιδανική για πόρτες, παράθυρα, πόρτες ασφαλείας, κλπ.

  Χρώμα ΛΕΥΚΟ

  BS-2012-WHITE
  €1.40
 • Sentek BS-2012 (ΚΑΦΕ) Βιδωτή και Αυτοκόλλητη μαγνητική επαφή

  Sentek BS-2012 (ΚΑΦΕ) Βιδωτή και αυτοκόλλητη μικρή μαγνητική επαφή για πόρτες και παράθυρα, που λειτουργεί σε απόσταση μέχρι 29mm. Ιδανική για πόρτες, παράθυρα, πόρτες ασφαλείας, κλπ.

  Χρώμα ΚΑΦΕ

  BS-2012-BROWN
  €1.40
 • Sentek BS-2012 (ΓΚΡΙ) Βιδωτή και Αυτοκόλλητη μαγνητική επαφή

  Sentek BS-2012 (ΓΚΡΙ) Βιδωτή και αυτοκόλλητη μικρή μαγνητική επαφή για πόρτες και παράθυρα, που λειτουργεί σε απόσταση μέχρι 29mm. Ιδανική για πόρτες, παράθυρα, πόρτες ασφαλείας, κλπ.

  Χρώμα: ΓΚΡΙ

  BS-2012-GRAY
  €1.40
 • Sigma ORION G Μονάδα εφεδρικής επικοινωνίας μέσω GSM / GPRS

  Sigma ORION G Μονάδα εφεδρικής επικοινωνίας μέσω GSM / GPRS. GSM/GPRS interface σε πλαστικό κουτί, για σύνδεση οποιουδήποτε πίνακα συναγερμού με κέντρο λήψεως σημάτων.

  Αναβαθμίζει τα παλαιότερα συστήματα ασφαλείας σε σύγχρονη και ασφαλέστερη μέθοδο επικοινωνίας, χωρίς να χρειάζεται αντικατάσταση του υπάρχοντος εξοπλισμού. Συνδέεται στην έξοδο της τηλεφωνικής γραμμής του πίνακα και επικοινωνεί με το κέντρο λήψεως σημάτων μέσω GSM στο format επικοινωνίας Contact ID ή μέσω GPRS στο format επικοινωνίας SIA IP (DC-09). Προγραμματίζεται από H/Y μέσω της ενσωματωμένης θύρας USB ή μέσω μηνυμάτων SMS.

  1. Διαθέτει 4 Ι/Ο που μπορούν να προγραμματιστούν ως NO ή NC.
  2. Βάρος: 185gr.
  3. Διαστάσεις: 148 x 95 x 23 mm.
  ORION G
  €120.00
 • Sigma VSM-02 Πλακέτα σύνθεσης φωνής για τους πίνακες συναγερμού Sigma Security

  Sigma VSM-02 Πλακέτα σύνθεσης φωνής 20 δευτερολέπτων. Ενσωματώνεται στους πίνακες APOLLO και APOLLO PLUS της Sigma και τους δίνει τη δυνατότητα να σας ενημερώσουν με φωνητικά μηνύματα σε περίπτωση διάρρηξης καθώς και για την ζώνη από την οποία συνέβη η διάρρηξη. Η εγγραφή του μηνύματος γίνεται με τη συσκευή VRP-02

  VSM-02
  €35.50
 • Sigma RTM-01 Μονάδα τηλεχειρισμού και φωνητικών μηνύματων για τους πίνακες Sigma (Στα Ελληνικά)

  Sigma RTM-01 Μονάδα τηλεχειρισμού και φωνητικών μηνύματων για τους πίνακες Sigma (Στα Ελληνικά)

  RTM-01
  €69.50
 • SIGMA USB to mini USB-LDL Interface τοπικού προγραμματισμού μέσω USB

  SIGMA USB to mini USB-LDL Interface τοπικού προγραμματισμού μέσω θύρας USB. Κατάλληλο για τον προγραμματισμό των πινάκων συναγερμού Sigma Apollo, Sigma Apollo Plus,Sigma Proteus, Sigma Orpheus καθώς και για τον προγραμματισμό του GSM ORION MINI της Sigma. Συνοδεύεται από CD με το απαραίτητο Software.

  USB to mini USB-LDL
  €25.00
 • SIGMA FSA Πλακέτα σύνδεσης πυρανιχνευτών 24V σε πίνακα Συναγερμού

  Πλακέτα για τη λειτουργία πυρανιχνευτών 24 V DC με όλους τους πίνακες συναγερμού. Τροφοδοτείται με 12 V DC και δίνει έξοδο 24 V DC για την τροφοδοσία των ανιχνευτών. Ελέγχει τη γραμμή τροφοδοσίας και δίνει ένδειξη βλάβης γραμμής, σε περίπτωση που αυτή κοπεί.

  FSA
  €23.34
 • RX-3002/1 Ασύρματος δέκτης 1 καναλιού 12bit / 433MHz

  Δέκτης Τηλεχειρισμού 1 καναλιού. Διαδικασία αυτόματης εκμάθησης. Επιλεγόμενη μονοσταθής ή δισταθής λειτουργία ανά κανάλι. Εμβέλεια 30-50 μέτρα με οπτική επαφή. Τροφοδοσία 12VDC και έξοδο RELAY ανά κανάλι. Συχνότητα Λειτουργίας: 433ΜΗz.

  RX-3002/1
  €34.00
 • SM-50P (Μαύρο) Τηλεχειριστήριο 3 καναλιών 433MHz για τους δέκτες RX-3000

  SM-50P Πομπός τηλεχειρισμού 3 καναλιών. Συχνότητα λειτουργίας 433MHz. Συνεργάζεται με τους δέκτες της σειράς RX-3000.

  SM-50
  €16.50
 • ALEAN ABH-250L Ζεύγος ανιχνευτών Beam τετραπλής δέσμης 250 μέτρων (4 κανάλια εκπομπής)

  ALEAN ABH-250L (Version 2016) Ζεύγος ενεργητικών υπέρυθρων ανιχνευτών Beam τετραπλής δέσμης 250 μέτρων της ALEAN. Ζεύγος ενεργητικών υπέρυθρων ανιχνευτών BEAM Τριπλής δέσμης. Ακτίνα 250 μέτρων σε εξωτερικό χώρο ή 750 μέτρων σε εσωτερικό χώρο. 4 Κανάλια εκπομπής επιλεγόμενα. Ένδειξη στάθμης σήματος με ψηφιακή ένδειξη LCD. Θωράκιση έναντι παρεμβολών. Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής.

  ABH-250L-Ver2016
  €120.00
 • Alean ABI30-482 Υπέρυθροι ανιχνευτές τύπου κολόνας ABI AIR 2 δεσμών ύψους 48cm εμβέλειας 30 μέτρων

  Alean ABI30-482 Υπέρυθροι ανιχνευτές τύπου κολόνας από την νέα εξαιρετική σειρά προϊόντων ABI AIR της Alean. Διαστάσεις 48Υ x 40Π x 45Βmm. Ύψος: 48 εκατοστά. Αριθμός δεσμών: 2. Μέγιστη απόσταση: 30 μέτρα. Ρυθμιζόμενη ισχύς σε 3 επίπεδα. Χρησιμοποιεί την ψηφιακή μεταβλητή συχνότητα και CPU μικροεπεξεργαστή ψηφιακής τεχνολογίας. Στρέψη 180ο. Ρύθμιση της ευαισθησίας ανάλογα το περιβάλλον και την ένταση του φωτός. Χρόνος διακοπής δεσμών <40msec. Κατανάλωση 85mA. Τροφοδοσία 10-18Vdc.Θερμοκρασία λειτουργίας -25οC ~ +55οC. Έξοδος ρελέ NC 26Vdc 0.5A.

  ABI30-482
  €26.00
 • Alean ABI30-764 Υπέρυθροι ανιχνευτές τύπου κολόνας ABI AIR 4 δεσμών ύψους 76cm εμβέλειας 30 μέτρων

  Alean ABI30-764 Υπέρυθροι ανιχνευτές τύπου κολόνας από την νέα εξαιρετική σειρά προϊόντων ABI AIR της Alean. Διαστάσεις 76Υ x 40Π x 45Βmm. Ύψος: 76 εκατοστά. Αριθμός δεσμών: 4. Μέγιστη απόσταση: 30 μέτρα. Ρυθμιζόμενη ισχύς σε 3 επίπεδα. Χρησιμοποιεί την ψηφιακή μεταβλητή συχνότητα και CPU μικροεπεξεργαστή ψηφιακής τεχνολογίας. Στρέψη 180ο. Ρύθμιση της ευαισθησίας ανάλογα το περιβάλλον και την ένταση του φωτός. Χρόνος διακοπής δεσμών <40msec. Κατανάλωση 85mA. Τροφοδοσία 10-18Vdc.Θερμοκρασία λειτουργίας -25οC ~ +55οC. Έξοδος ρελέ NC 26Vdc 0.5A.

  ABI30-764
  €35.00
 • Alean ABI30-1086 Υπέρυθροι ανιχνευτές τύπου κολόνας ABI AIR 6 δεσμών ύψους 108cm εμβέλειας 30 μέτρων

  Alean ABI30-1086 Υπέρυθροι ανιχνευτές τύπου κολόνας από την νέα εξαιρετική σειρά προϊόντων ABI AIR της Alean. Διαστάσεις 108Υ x 40Π x 45Βmm. Ύψος: 108 εκατοστά. Αριθμός δεσμών: 6. Μέγιστη απόσταση: 30 μέτρα. Ρυθμιζόμενη ισχύς σε 3 επίπεδα. Χρησιμοποιεί την ψηφιακή μεταβλητή συχνότητα και CPU μικροεπεξεργαστή ψηφιακής τεχνολογίας. Στρέψη 180ο. Ρύθμιση της ευαισθησίας ανάλογα το περιβάλλον και την ένταση του φωτός. Χρόνος διακοπής δεσμών <40msec. Κατανάλωση 85mA. Τροφοδοσία 10-18Vdc.Θερμοκρασία λειτουργίας -25οC ~ +55οC. Έξοδος ρελέ NC 26Vdc 0.5A.

  ABI30-1086
  €46.50
 • Alean ABI30-1408 Υπέρυθροι ανιχνευτές τύπου κολόνας ABI AIR 8 δεσμών ύψους 140cm εμβέλειας 30 μέτρων

  Alean ABI30-1408 Υπέρυθροι ανιχνευτές τύπου κολόνας από την νέα εξαιρετική σειρά προϊόντων ABI AIR της Alean. Διαστάσεις 140Υ x 40Π x 45Βmm. Ύψος: 140 εκατοστά. Αριθμός δεσμών: 8. Μέγιστη απόσταση: 30 μέτρα. Ρυθμιζόμενη ισχύς σε 3 επίπεδα. Χρησιμοποιεί την ψηφιακή μεταβλητή συχνότητα και CPU μικροεπεξεργαστή ψηφιακής τεχνολογίας. Στρέψη 180ο. Ρύθμιση της ευαισθησίας ανάλογα το περιβάλλον και την ένταση του φωτός. Χρόνος διακοπής δεσμών <40msec. Κατανάλωση 85mA. Τροφοδοσία 10-18Vdc.Θερμοκρασία λειτουργίας -25οC ~ +55οC. Έξοδος ρελέ NC 26Vdc 0.5A.

  ABI30-1408
  €62.00
 • Alean ABI30-20412 Υπέρυθροι ανιχνευτές τύπου κολόνας ABI AIR 12 δεσμών ύψους 204cm εμβέλειας 30 μέτρων

  Alean ABI30-20412 Υπέρυθροι ανιχνευτές τύπου κολόνας από την νέα εξαιρετική σειρά προϊόντων ABI AIR της Alean. Διαστάσεις 204Υ x 40Π x 45Β (mm). Ύψος: 204 εκατοστά. Αριθμός δεσμών: 12. Μέγιστη απόσταση: 30 μέτρα. Ρυθμιζόμενη ισχύς σε 3 επίπεδα. Χρησιμοποιεί την ψηφιακή μεταβλητή συχνότητα και CPU μικροεπεξεργαστή ψηφιακής τεχνολογίας. Στρέψη 180ο. Ρύθμιση της ευαισθησίας ανάλογα το περιβάλλον και την ένταση του φωτός. Χρόνος διακοπής δεσμών <40msec. Κατανάλωση 85mA. Τροφοδοσία 10-18Vdc.Θερμοκρασία λειτουργίας -25οC ~ +55οC. Έξοδος ρελέ NC 26Vdc 0.5A.

  ABI30-20412
  €81.00