To www.emimikos.gr χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies και την πολιτική χρήσης. Πατήστε εδώ για περισσότερα. 
    
  2261026435 & 2261081666        Επικοινωνία        Είσοδος Μέλους

Εκτύπωση σελίδας

Sigma APOLLO-PLUS-SET2 Πλήρες Σύστημα Συναγερμού με το κέντρο Sigma Apollo Plus της Sigma


Sigma APOLLO-PLUS-SET2 Πλήρες Σύστημα Συναγερμού με το κέντρο Sigma Apollo Plus της Sigma

Λεπτομέρειες

Κωδικός
APOLLO-PLUS-SET2
Manufacturer
Διάρκεια Εγγύησης
24 Μήνες
Τιμή στο κατάστημα
€574.14
Τιμή Internet (Με ΦΠΑ)
329.00 (Save 43%)   Δωρεάν Αποστολή
Διαθεσιμότητα
Άμεσα διαθέσιμο

Επιλογές

Ποσότητα


Sigma APOLLO-PLUS-SET2 Πλήρες Σύστημα Συναγερμού με το κέντρο Sigma Apollo Plus της Sigma

Επιλέξαμε προσεκτικά μερικά από τα πλέον επώνυμα και αξιόπιστα υλικά συστημάτων ασφαλείας ώστε να σας προτείνουμε ένα ολοκληρωμένο και πλήρως επεκτάσιμο σύστημα ασφαλείας / συναγερμού, με τα πλέον σύγχρονα και αξιόπιστα υλικά. 


Σας δίνει την δυνατότητα, βασιζόμενοι σε αυτό, να σχεδιάσετε το νέο σας σύστημα ασφαλείας για την οικία σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο, χωρίς ωστόσο να δεσμεύεστε ως προς την επεκτασιμότητα του συστήματος, αφού αυτό μπορεί εύκολα να επεκταθεί μέχρι 32 Ζώνες συνολικά, προσθέτοντας πρακτικά ότι μπορεί να χρειάζεστε, όπως  για παράδειγμα:

 • Επιπλέον ανιχνευτές εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου και μαγνητικές επαφές
 • Ανιχνευτές περιμετρικής προστασίας του χώρους σας εξωτερικά
 • Ασύρματο δέκτη και τηλεχειριστήρια για ασύρματη όπλιση / αφόπλιση
 • GSM εφεδρικής επικοινωνίας και κάρτες απομακρυσμένης διαχείρισης μέσω φωνής (κλήσεων)

Ρίξτε μία ματιά στα σχετικά προϊόντα που εμφανίζονται παρακάτω, στο τέλος της σελίδας, προκειμένου να πάρετε μία γεύση των δυνατοτήτων επέκτασης του συστήματος.

Βασικά Πλεονεκτήματα:

 • Πλήρως επεκτάσιμο, με απεριόριστες δυνατότητες
 • Αποδεδειγμένη αξιοπιστία των επιλεγμένων υλικών
 • Μέγιστη ευκολία στην καθημερινή χρήση
 • Εγγύηση 24 μηνών

Περιλαμβάνονται στο πακέτο:

Sigma Apollo Plus

1 x Sigma Apollo Plus (26212) Πίνακας συναγερμού 8/16 ζωνών (με διπλασιασμό), βασισμένος σε μικροϋπολογιστή με δυνατότητα επέκτασης μέχρι 32 ανεξάρτητες ζώνες, με την χρήση ζωνών επέκτασης ZEM-08. Δυνατότητα λειτουργίας σε 2 ανεξάρτητα υποσυστήματα. Διαθέτει ενσωματωμένο τηλεφωνητή 2 καναλιών και κωδικοποιητή για σύνδεση με κέντρα λήψης σημάτων. 2 προγραμματιζόμενες έξοδοι (PGM). Ενσωματωμένο switching τροφοδοτικό 1,5Α. 97 κωδικοί χρήστη (4~6 ψηφίων).

Sigma APOLLO PLUS KP/RFID

1 x Πληκτρολόγιο Sigma APOLLO PLUS KP/RFID (26214) Πληκτρολόγιο ΑΦΗΣ -Touch με φωτιζόμενη LCD οθόνη 2 σειρών Ελληνικών χαρακτήρων και ενσωματωμένο αναγνώστη RFID για εύκολη και ασφαλή όπλιση / αφόπλιση του συστήματος χωρίς να είναι απαραίτητη η πληκτρολόγηση των κωδικών κάθε φορά στο πληκτρολόγιο. Πολύ ιδιαίτερος, κομψός και λεπτός σχεδιασμός και ταυτόχρονα, πολύ στιβαρή κατασκευή.

GSN Patrol 201 Pet

3 x Ανιχνευτές Κίνησης OPTEX RXC-ST (24840) κατάλληλοι για χρήση σε εσωτερικούς χώρους, τεχνολογίας Quad Zone Logic, με λειτουργία αγνόησης κατοικίδιων ζώων. Γωνία ανίχνευσης 85° και μέγιστη εμβέλεια 12 μέτρων. Περιλαμβάνουν βάση στήριξης για τοίχο ή οροφή.

Sigma Venus Plus Orange

1 x Αυτόνομη εξωτερική σειρήνα Sigma VENUS PLUS με LED φλας σε πορτοκαλί χρώμα (18826) και ακουστική ισχύ 122dB της Sigma Security. Πλαστικό κουτί Polycarbonate και εσωτερικό καπάκι από γαλβανισμένη λαμαρίνα. TAMPER προστασίας στο καπάκι και στη βάση. Ανεξάρτητος χρόνος συναγερμού από το TAMPER. Ανεξάρτητος χρόνος συναγερμού σε περίπτωση διακοπής της γραμμής τροφοδοσίας.

SIGMA ERIS PLUS BLUE

1 x Εσωτερική σειρήνα Sigma ERIS PLUS (Μπλε) (27861) Πιεζοηλεκτρική σειρήνα συναγερμού εσωτερικού χώρου ισχύος 105dB, με ενσωματωμένο Φλας σε μπλε χρώμα για χρήση στον εσωτερικό χώρο της εγκατάστασης. Εξαιρετικά κομψή και διακριτική, δεν μοιάζει με σειρήνα και μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιονδήποτε εσωτερικό χώρο με πολύ ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα. Απαραίτητη για κάθε εγκατάσταση, αφού δημιουργεί έντονη ψυχολογική πίεση στον διαρρήκτη όταν είναι στον χώρο σας.
 

SENTEK BS-2012 ΛΕΥΚΗ

3 x Μαγνητικές επαφές BS-2012 της Sentek, σε λευκό χρώμα, οι οποίες οποίες μπορούν να τοποθετηθούν είτε με βίδες είτε απευθείας με το αυτοκόλλητο που διαθέτουν, και είναι κατάλληλες για πόρτες και παράθυρα. Αν χρειάζεστε περισσότερες, δείτε σχετικό προϊόν παρακάτω και προσθέστε τα επιπλέον τεμάχια που θέλετε. 

SIGMA SGM-01KF Μπρελόκ Proximity

2 x Μπρελόκ Proximity για εύκολη και ασφαλή όπλιση / αφόπλιση (22688 + 22689) του συστήματος. Παρέχουν μέγιστη ευκολία στην  καθημερινή χρήση, διαγράφονται εύκολα αν τα χάσετε, μπορείτε να προσθέσετε όσα θέλετε, ένα για κάθε χρήστη του συστήματος. Το κάθε μπρελόκ αντιστοιχεί σε συγκεκριμένο χρήστη/όνομα για εύκολη ανάγνωση του ιστορικού του πίνακα. Ένα Λευκό και ένα Μαύρο, για να μην τα μπερδεύετε!

2 x Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες μολύβδου της Ultracell, μία 12V/7Ah για την αυτονομία της μονάδας του συναγερμού και μία 12V/2.4Ah για την αυτονομία της εξωτερικής σειρήνας. 

Περιγραφή Συστήματος:


Βασίζεται στην πλέον σύγχρονη κεντρική μονάδα συναγερμού Sigma Apollo PLUS της Sigma Security, η οποία διαθέτει αποδεδειγμένη αξιοπιστία και ποιότητα κατασκευής. Διαθέτει 8/16 ζώνες ενσωματωμένες (8 On board, με δυνατότητα διπλασιασμού σε 16 ζώνες από το μενού, με διπλασιασμό) και μπορεί εύκολα να επεκταθεί μέχρι 32 ενσύρματες ζώνες, με την χρήση των πλακετών επέκτασης ZEM-08S της Sigma. Σας παρέχει την δυνατότητα προγραμματισμού εύκολα, απευθείας από το πληκτρολόγιο ή μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή με το εξαιρετικά λειτουργικό Software που διαθέτει στα Ελληνικά (για προγραμματισμό μέσω H/Y απαιτείται το Interface τοπικού προγραμματισμού)

Διαθέτει ενσωματωμένο κωδικοποιητή (για σύνδεση με κέντρο λήψης σημάτων) και τηλεφωνητή PSTN δύο καναλιών. Με την προσθήκη της πλακέτας VSM-02 (δεν περιλαμβάνεται) ο τηλεφωνητής του κέντρου μπορεί να σας εκφέρει και φωνητικό μήνυμα διάρρηξης και επιπλέον, να σας ενημερώσει και για τον αριθμό της ζώνης από την οποία έγινε η διάρρηξη. Ο τηλεφωνητής του συστήματος λειτουργεί ταυτόχρονα με τον κωδικοποιητή για σύνδεση σε κέντρο λήψης σημάτων. (το VSM-02 δεν περιλαμβάνεται, παρέχεται προαιρετικά - δείτε σχετικό προϊόν παρακάτω)

Εναλλακτικά, αντί του VSM-02, μπορείτε να τοποθετήσετε προαιρετικά στο πακέτο την πλακέτα RTM-01 της Sigma (δεν περιλαμβάνεται - δείτε σχετικό προϊόν παρακάτω), η οποία σας προσφέρει τις ίδιες ακριβώς λειτουργίες με την VSM-02, με επιπλέον την δυνατότητα τηλεχειρισμού μέσω τηλεφωνικών κλήσεων, για λειτουργίες όπως:

 • Όπλιση / Αφόπλιση δια του τηλεφώνου
 • Απομόνωση Ζωνών δια του τηλεφώνου
 • Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση PGM δια του τηλεφώνου (για ON-OFF άλλων συσκευών)

Επίσης το πακέτο περιλαμβάνει το πληκτρολόγιο APOLLO PLUS KP/RFID της Sigma, με τεχνολογία ΑΦΗΣ (Touch), φωτιζόμενη οθόνη υγρών κρυστάλλων LCD και μενού στην Ελληνική γλώσσα και ενσωματωμένο αναγνώστη RFID για μπρελόκ ή κάρτες RFID, για την εύκολη και γρήγορη όπλιση / αφόπλιση του συστήματος σας, αποφεύγοντας την βαρετή διαδικασία πληκτρολόγησης του κωδικού σας στο πληκτρολόγιο σας. Διαθέτει φωτιζόμενα πλήκτρα και βομβητή και παρέχει μεγάλη ευκολία τόσο στη χρήση, όσο και στον προγραμματισμό του πίνακα APOLLO PLUS της Sigma.


Το ρόλο της εξωτερικής αυτόνομης σειρήνας αναλαμβάνει η VENUS PLUS, επίσης της Sigma. Διαθέτει ΜΕΓΑΛΗ ακουστική ισχύ 122dB στο 1μ, και ενσωματωμένα LED φλας πορτοκαλί χρώματος. Είναι κατασκευασμένη από πλαστικό κουτί Polycarbonate εξωτερικά και εσωτερικό καπάκι από γαλβανισμένη λαμαρίνα. Διαθέτει TAMPER προστασίας στο καπάκι και στη βάση. Ανεξάρτητος χρόνος συναγερμού από το TAMPER. Ανεξάρτητος χρόνος συναγερμού σε περίπτωση διακοπής της γραμμής τροφοδοσίας. Είσοδος Signal, για οπτική ή ηχητική ένδειξη της όπλισης ή αφόπλισης του συναγερμού, στην περίπτωση που χρησιμοποιείται τηλεχειρισμός. Έξοδος συναγερμού στην περίπτωση παραβίασης της σειρήνας. Προστασία από βραχυκύκλωμα της μπαταρίας. Αρνητική ή θετική είσοδος ενεργοποίησης.


Το πακέτο συμπληρώνεται από 3 ανιχνευτές κίνησης εσωτερικού χώρου OPTEX RXC-ST , με την γνωστή κορυφαία ποιότητα και αξιοπιστίας της Optex, οι οποίοι παρέχουν κάλυψη ως 12 μέτρα με γωνία ανίχνευσης 85º καθώς και λειτουργία αγνόησης κατοικίδιων ζώων μέγιστου βάρους 20 κιλών. Οι ανιχνευτές περιλαμβάνουν βάση στήριξης στην συσκευασία τους, η οποία είναι κατάλληλη για την στήριξη του ανιχνευτή σε τοίχο ή οροφή.


Επιπλέον για την ολοκλήρωση του συστήματος, περιλαμβάνονται επίσης 3 μαγνητικές επαφές BS-2012 της Sentek, οι οποίες μπορούν να τοποθετηθούν είτε με βίδες, είτε με αυτοκόλλητο κατάλληλες για την παγίδευση θυρών και παραθύρων, μία εσωτερική σειρήνα ERIS PLUS της Sigma με εξαιρετικό design για τον εσωτερικό σας χώρος και ενσωματωμένο ΦΛΑΣ σε μπλε χρώμα. Τέλος, περιλαμβάνονται οι 2 απαραίτητες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες μολύβδου της ULTRACELL, μία 12V 7Ah για την αυτονομία του πίνακα συναγερμού και μία 12V 2,4Ah για την αυτονομία της εξωτερικής σειρήνας.


Σχετικά Έγγραφα:

Φυλλάδιο Χαρακτηριστικών Sigma Apollo PLUS

Οδηγίες εγκατάστασης Apollo plus

Οδηγίες χρήσης Apollo plus

Συνοπτικές οδηγίες χρήσης Apollo plus

Φυλλάδιο Σειρήνων IBIS & VENUS

Οδηγίες εγκατάστασης VENUS PLUS

 • Σχετικά Προϊόντα

 • Sigma S-KEY MINI Μπρελόκ Proximity για πληκτρολόγια RFID της Sigma (Τεμάχιο)

  Sigma S-KEY MINI Μπρελόκ Proximity για πληκτρολόγια RFID της Sigma (Τεμάχιο). Διαθέτει διαφορετικό χρώμα σε κάθε πλευρά (μπλε-άσπρο). Προσδίδουν απίστευτη ευκολία στην όπλιση / αφόπλιση του συστήματος, χωρίς να πληκτρολογείτε κωδικό.

  S-KEY MINI
  €3.80
 • SGM-01KF/BLACK Μπρελόκ Proximity για όλα τα πληκτρολόγια Sigma RFID και το S-Prox (ΜΑΥΡΟ)

  SGM-01KF/BLACK (S-KEY/B) Μπρελόκ Proximity για όλα τα πληκτρολόγια Sigma RFID και το S-Prox σε ΜΑΥΡΟ χρώμα. Προσδίδουν απίστευτη ευκολία στην όπλιση / αφόπλιση του συστήματος, χωρίς να πληκτρολογείτε κωδικό.

  SGM-01KF/BLACK
  €3.30
 • SGM-01KF/WHITE Μπρελόκ Proximity για όλα τα πληκτρολόγια Sigma RFID και το S-Prox (ΛΕΥΚΟ)

  Sigma SGM-01KF/WHITE (S-KEY/W) Μπρελόκ Proximity για όλα τα πληκτρολόγια Sigma RFID και το S-Prox σε λευκό χρώμα. Προσδίδουν απίστευτη ευκολία στην όπλιση / αφόπλιση του συστήματος, χωρίς να πληκτρολογείτε κωδικό.

  SGM-01KF/WHITE
  €3.30
 • OPTEX RXC-ST Ανιχνευτής κίνησης υπερύθρων Quad Logic με αγνόηση κατοικιδίων και βάση στήριξης

  OPTEX RXC-ST Νέος οικονομικός ανιχνευτής τεχνολογίας Quad με ακτίνα 12x12m και άνοιγμα 85 μοίρες (78 ζώνες). Δεν χρησιμοποιεί την τεχνολογία του μηχανικού relay καθιστώντας το πλήρως αθόρυβο. Ειδικό κύκλωμα αντιστάθμισης της ευαισθησίας σε θερμοκρασίες 35-37oC. Διαθέτει tamper. Προστασία RFI 10V/m. Περιλαμβάνει βάση στήριξης (τοίχου-οροφής).

  RXC-ST
  €12.40
 • Sentek BS-2012 (ΛΕΥΚΗ) Βιδωτή και Αυτοκόλλητη μαγνητική επαφή

  Sentek BS-2012 (ΛΕΥΚΗ) Βιδωτή και αυτοκόλλητη μικρή μαγνητική επαφή για πόρτες και παράθυρα, που λειτουργεί σε απόσταση μέχρι 29mm. Ιδανική για πόρτες, παράθυρα, πόρτες ασφαλείας, κλπ.

  Χρώμα ΛΕΥΚΟ

  BS-2012-WHITE
  €1.40
 • Sentek BS-2012 (ΚΑΦΕ) Βιδωτή και Αυτοκόλλητη μαγνητική επαφή

  Sentek BS-2012 (ΚΑΦΕ) Βιδωτή και αυτοκόλλητη μικρή μαγνητική επαφή για πόρτες και παράθυρα, που λειτουργεί σε απόσταση μέχρι 29mm. Ιδανική για πόρτες, παράθυρα, πόρτες ασφαλείας, κλπ.

  Χρώμα ΚΑΦΕ

  BS-2012-BROWN
  €1.40
 • Sentek BS-2012 (ΓΚΡΙ) Βιδωτή και Αυτοκόλλητη μαγνητική επαφή

  Sentek BS-2012 (ΓΚΡΙ) Βιδωτή και αυτοκόλλητη μικρή μαγνητική επαφή για πόρτες και παράθυρα, που λειτουργεί σε απόσταση μέχρι 29mm. Ιδανική για πόρτες, παράθυρα, πόρτες ασφαλείας, κλπ.

  Χρώμα: ΓΚΡΙ

  BS-2012-GRAY
  €1.40
 • Sigma ORION G Μονάδα εφεδρικής επικοινωνίας μέσω GSM / GPRS

  Sigma ORION G Μονάδα εφεδρικής επικοινωνίας μέσω GSM / GPRS. GSM/GPRS interface σε πλαστικό κουτί, για σύνδεση οποιουδήποτε πίνακα συναγερμού με κέντρο λήψεως σημάτων.

  Αναβαθμίζει τα παλαιότερα συστήματα ασφαλείας σε σύγχρονη και ασφαλέστερη μέθοδο επικοινωνίας, χωρίς να χρειάζεται αντικατάσταση του υπάρχοντος εξοπλισμού. Συνδέεται στην έξοδο της τηλεφωνικής γραμμής του πίνακα και επικοινωνεί με το κέντρο λήψεως σημάτων μέσω GSM στο format επικοινωνίας Contact ID ή μέσω GPRS στο format επικοινωνίας SIA IP (DC-09). Προγραμματίζεται από H/Y μέσω της ενσωματωμένης θύρας USB ή μέσω μηνυμάτων SMS.

  1. Διαθέτει 4 Ι/Ο που μπορούν να προγραμματιστούν ως NO ή NC.
  2. Βάρος: 185gr.
  3. Διαστάσεις: 148 x 95 x 23 mm.
  ORION G
  €120.00
 • Sigma VSM-02 Πλακέτα σύνθεσης φωνής για τους πίνακες συναγερμού Sigma Security

  Sigma VSM-02 Πλακέτα σύνθεσης φωνής 20 δευτερολέπτων. Ενσωματώνεται στους πίνακες APOLLO και APOLLO PLUS της Sigma και τους δίνει τη δυνατότητα να σας ενημερώσουν με φωνητικά μηνύματα σε περίπτωση διάρρηξης καθώς και για την ζώνη από την οποία συνέβη η διάρρηξη. Η εγγραφή του μηνύματος γίνεται με τη συσκευή VRP-02

  VSM-02
  €35.50
 • Sigma RTM-01 Μονάδα τηλεχειρισμού και φωνητικών μηνύματων για τους πίνακες Sigma (Στα Ελληνικά)

  Sigma RTM-01 Μονάδα τηλεχειρισμού και φωνητικών μηνύματων για τους πίνακες Sigma (Στα Ελληνικά)

  RTM-01
  €69.50
 • SIGMA USB to mini USB-LDL Interface τοπικού προγραμματισμού μέσω USB

  SIGMA USB to mini USB-LDL Interface τοπικού προγραμματισμού μέσω θύρας USB. Κατάλληλο για τον προγραμματισμό των πινάκων συναγερμού Sigma Apollo, Sigma Apollo Plus,Sigma Proteus, Sigma Orpheus καθώς και για τον προγραμματισμό του GSM ORION MINI της Sigma. Συνοδεύεται από CD με το απαραίτητο Software.

  USB to mini USB-LDL
  €25.00
 • RX-3002/1 Ασύρματος δέκτης 1 καναλιού 12bit / 433MHz

  Δέκτης Τηλεχειρισμού 1 καναλιού. Διαδικασία αυτόματης εκμάθησης. Επιλεγόμενη μονοσταθής ή δισταθής λειτουργία ανά κανάλι. Εμβέλεια 30-50 μέτρα με οπτική επαφή. Τροφοδοσία 12VDC και έξοδο RELAY ανά κανάλι. Συχνότητα Λειτουργίας: 433ΜΗz.

  RX-3002/1
  €34.00
 • SM-50P (Μαύρο) Τηλεχειριστήριο 3 καναλιών 433MHz για τους δέκτες RX-3000

  SM-50P Πομπός τηλεχειρισμού 3 καναλιών. Συχνότητα λειτουργίας 433MHz. Συνεργάζεται με τους δέκτες της σειράς RX-3000.

  SM-50
  €16.50
 • ALEAN ABH-250L Ζεύγος ανιχνευτών Beam τετραπλής δέσμης 250 μέτρων (4 κανάλια εκπομπής)

  ALEAN ABH-250L (Version 2016) Ζεύγος ενεργητικών υπέρυθρων ανιχνευτών Beam τετραπλής δέσμης 250 μέτρων της ALEAN. Ζεύγος ενεργητικών υπέρυθρων ανιχνευτών BEAM Τριπλής δέσμης. Ακτίνα 250 μέτρων σε εξωτερικό χώρο ή 750 μέτρων σε εσωτερικό χώρο. 4 Κανάλια εκπομπής επιλεγόμενα. Ένδειξη στάθμης σήματος με ψηφιακή ένδειξη LCD. Θωράκιση έναντι παρεμβολών. Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής.

  ABH-250L-Ver2016
  €120.00
 • Alean ABI30-482 Υπέρυθροι ανιχνευτές τύπου κολόνας ABI AIR 2 δεσμών ύψους 48cm εμβέλειας 30 μέτρων

  Alean ABI30-482 Υπέρυθροι ανιχνευτές τύπου κολόνας από την νέα εξαιρετική σειρά προϊόντων ABI AIR της Alean. Διαστάσεις 48Υ x 40Π x 45Βmm. Ύψος: 48 εκατοστά. Αριθμός δεσμών: 2. Μέγιστη απόσταση: 30 μέτρα. Ρυθμιζόμενη ισχύς σε 3 επίπεδα. Χρησιμοποιεί την ψηφιακή μεταβλητή συχνότητα και CPU μικροεπεξεργαστή ψηφιακής τεχνολογίας. Στρέψη 180ο. Ρύθμιση της ευαισθησίας ανάλογα το περιβάλλον και την ένταση του φωτός. Χρόνος διακοπής δεσμών <40msec. Κατανάλωση 85mA. Τροφοδοσία 10-18Vdc.Θερμοκρασία λειτουργίας -25οC ~ +55οC. Έξοδος ρελέ NC 26Vdc 0.5A.

  ABI30-482
  €26.00
 • Alean ABI30-764 Υπέρυθροι ανιχνευτές τύπου κολόνας ABI AIR 4 δεσμών ύψους 76cm εμβέλειας 30 μέτρων

  Alean ABI30-764 Υπέρυθροι ανιχνευτές τύπου κολόνας από την νέα εξαιρετική σειρά προϊόντων ABI AIR της Alean. Διαστάσεις 76Υ x 40Π x 45Βmm. Ύψος: 76 εκατοστά. Αριθμός δεσμών: 4. Μέγιστη απόσταση: 30 μέτρα. Ρυθμιζόμενη ισχύς σε 3 επίπεδα. Χρησιμοποιεί την ψηφιακή μεταβλητή συχνότητα και CPU μικροεπεξεργαστή ψηφιακής τεχνολογίας. Στρέψη 180ο. Ρύθμιση της ευαισθησίας ανάλογα το περιβάλλον και την ένταση του φωτός. Χρόνος διακοπής δεσμών <40msec. Κατανάλωση 85mA. Τροφοδοσία 10-18Vdc.Θερμοκρασία λειτουργίας -25οC ~ +55οC. Έξοδος ρελέ NC 26Vdc 0.5A.

  ABI30-764
  €35.00
 • Alean ABI30-1086 Υπέρυθροι ανιχνευτές τύπου κολόνας ABI AIR 6 δεσμών ύψους 108cm εμβέλειας 30 μέτρων

  Alean ABI30-1086 Υπέρυθροι ανιχνευτές τύπου κολόνας από την νέα εξαιρετική σειρά προϊόντων ABI AIR της Alean. Διαστάσεις 108Υ x 40Π x 45Βmm. Ύψος: 108 εκατοστά. Αριθμός δεσμών: 6. Μέγιστη απόσταση: 30 μέτρα. Ρυθμιζόμενη ισχύς σε 3 επίπεδα. Χρησιμοποιεί την ψηφιακή μεταβλητή συχνότητα και CPU μικροεπεξεργαστή ψηφιακής τεχνολογίας. Στρέψη 180ο. Ρύθμιση της ευαισθησίας ανάλογα το περιβάλλον και την ένταση του φωτός. Χρόνος διακοπής δεσμών <40msec. Κατανάλωση 85mA. Τροφοδοσία 10-18Vdc.Θερμοκρασία λειτουργίας -25οC ~ +55οC. Έξοδος ρελέ NC 26Vdc 0.5A.

  ABI30-1086
  €46.50
 • Alean ABI30-1408 Υπέρυθροι ανιχνευτές τύπου κολόνας ABI AIR 8 δεσμών ύψους 140cm εμβέλειας 30 μέτρων

  Alean ABI30-1408 Υπέρυθροι ανιχνευτές τύπου κολόνας από την νέα εξαιρετική σειρά προϊόντων ABI AIR της Alean. Διαστάσεις 140Υ x 40Π x 45Βmm. Ύψος: 140 εκατοστά. Αριθμός δεσμών: 8. Μέγιστη απόσταση: 30 μέτρα. Ρυθμιζόμενη ισχύς σε 3 επίπεδα. Χρησιμοποιεί την ψηφιακή μεταβλητή συχνότητα και CPU μικροεπεξεργαστή ψηφιακής τεχνολογίας. Στρέψη 180ο. Ρύθμιση της ευαισθησίας ανάλογα το περιβάλλον και την ένταση του φωτός. Χρόνος διακοπής δεσμών <40msec. Κατανάλωση 85mA. Τροφοδοσία 10-18Vdc.Θερμοκρασία λειτουργίας -25οC ~ +55οC. Έξοδος ρελέ NC 26Vdc 0.5A.

  ABI30-1408
  €62.00
 • Alean ABI30-20412 Υπέρυθροι ανιχνευτές τύπου κολόνας ABI AIR 12 δεσμών ύψους 204cm εμβέλειας 30 μέτρων

  Alean ABI30-20412 Υπέρυθροι ανιχνευτές τύπου κολόνας από την νέα εξαιρετική σειρά προϊόντων ABI AIR της Alean. Διαστάσεις 204Υ x 40Π x 45Β (mm). Ύψος: 204 εκατοστά. Αριθμός δεσμών: 12. Μέγιστη απόσταση: 30 μέτρα. Ρυθμιζόμενη ισχύς σε 3 επίπεδα. Χρησιμοποιεί την ψηφιακή μεταβλητή συχνότητα και CPU μικροεπεξεργαστή ψηφιακής τεχνολογίας. Στρέψη 180ο. Ρύθμιση της ευαισθησίας ανάλογα το περιβάλλον και την ένταση του φωτός. Χρόνος διακοπής δεσμών <40msec. Κατανάλωση 85mA. Τροφοδοσία 10-18Vdc.Θερμοκρασία λειτουργίας -25οC ~ +55οC. Έξοδος ρελέ NC 26Vdc 0.5A.

  ABI30-20412
  €81.00
 • Sigma S-KEY PIANO/W (Λευκό) Μπρελόκ Proximity για πληκτρολόγια RFID της Sigma

  Sigma S-KEY PIANO/W (Λευκό) Μπρελόκ Proximity για πληκτρολόγια RFID της Sigma. Συνεργάζεται με όλα τα πληκτρολόγια RFID της Sigma. Προσδίδουν απίστευτη ευκολία στην όπλιση / αφόπλιση του συστήματος, χωρίς να πληκτρολογείτε κωδικό.

  S-KEY PIANO/W
  €4.80
 • Sigma S-KEY PIANO/BLUE (Μπλε) Μπρελόκ Proximity για πληκτρολόγια RFID της Sigma

  Sigma S-KEY PIANO/BLUE (Μπλε) Μπρελόκ Proximity για πληκτρολόγια RFID της Sigma. Συνεργάζεται με όλα τα πληκτρολόγια RFID της Sigma. Προσδίδουν απίστευτη ευκολία στην όπλιση / αφόπλιση του συστήματος, χωρίς να πληκτρολογείτε κωδικό.

  S-KEY PIANO/BLUE
  €4.80