To www.emimikos.gr χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies και την πολιτική χρήσης. Πατήστε εδώ για περισσότερα. 
    
  2261026435 & 2261081666        Επικοινωνία        Είσοδος Μέλους

Εκτύπωση σελίδας

Hikvision iDS-7208HQHI-M1/S(C)8A+8/4ALM Acusence DVR Καταγραφικό 8 Καμερών, 8xAudio, 8xAlarm, H.265+, Audio Over Coaxial


Λεπτομέρειες

Κωδικός
iDS-7208HQHI-M1/S/A+
Manufacturer
MPN
iDS-7208HQHI-M1/S(C)8A+8/4ALM
EAN Number
6941264090090
Διάρκεια Εγγύησης
24 Μήνες
Τιμή στο κατάστημα
€360.84
Τιμή Internet (Με ΦΠΑ)
164.00 (Save 55%)
Διαθεσιμότητα
Άμεσα διαθέσιμο

Επιλογές

Ποσότητα


HIKVISION iDS-7208HQHI-M1/S(C)8A+8/4ALM Acusence DVR Καταγραφικό 8 Καμερών, 8xAudio, 8xAlarm, H.265+, Audio Over Coaxial

.

HIKVISION iDS-7208HQHI-M1/S(C)8A+8/4ALM TURBO AcuSence DVR καταγραφικό 8 καναλιών High Definition, από την νέα σειρά καταγραφικών TURBOHD 5.0 της HIKVISION, τα οποία υιοθετούν την νέα τεχνολογία AcuSence 2.0 - 2ης γενιάς - υποστηρίζουν κορυφαία συμπίεση βίντεο Η.265 Pro+, και πρωτοποριακές λειτουργίες όπως Facial Recognition ή False Alarm Reduction βασιζόμενο σε αλγόριθμους βαθειάς εκμάθησης, καθώς και την τεχνολογία Audio Over Coaxial (AoC) για μετάδοση σήματος ήχου μέσω του ίδιου ομοαξονικού καλωδίου από όπου περνάει το σήμα της εικόνας.

 • Είσοδοι - Έξοδοι Αναλογικού Ήχου: Διαθέτει συνολικά 8 εισόδους αναλογικού ήχου Audio In και μία έξοδο αναλογικού ήχου Audio-Out
 • Είσοδοι - Έξοδοι Alarm: Διαθέτει 8 εισόδους Alarm και 4 έξοδο alarm Out, με κλέμες στην πίσω όψη του.

➥ Human/Vehicle Analysis (Motion Detection 2.0)

Η τεχνολογία AcuSense της Hikvision, στην 2η πλέον γενιά της, βασίζεται σε αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης, βαθιάς εκμάθησης (deep learning), οι οποίοι μπορούν να ταξινομούν (Target Classification) και να ταυτοποιούν τα αντικείμενα που εμφανίζονται στην εικόνα, όπως τους ανθρώπους, τα οχήματα, τη βροχή, το φως, τα φύλλα, τα ζώα και ούτω καθεξής. Από τον μεγάλο αυτό όγκο πληροφοριών, το AcuSense μπορεί να διακρίνει τους ανθρώπους και τα οχήματα, φιλτράροντας ψευδείς συναγερμούς (False Alarm Reduction), που διαφορετικά θα είχαν προκληθεί από άλλα, μη απειλητικά κινούμενα αντικείμενα. Επιπρόσθετα, η αναζήτηση στις καταγραφές γίνεται πολύ πιο γρήγορα καθώς το σύστημα είναι σε θέση να εξάγει πληροφορίες για τον άνθρωπο και το όχημα από τη ροή του video.

To καταγραφικό DVR iDS-7208HQHI-M1/S μπορεί να υποστηρίξει την τεχνολογία Motion Detection 2.0 και στα οχτώ (8) αναλογικά του κανάλια, ώστε να σας προσφέρει αξιόπιστη ανίχνευση κίνηση Ανθρώπου ή Αυτοκινήτου, εξαιρώντας τις κινήσεις από άλλες αιτίες, για σημαντική και πραγματική μείωση των ψευδών συναγερμών. Παράλληλα, αξιοποιώντας το παραπάνω φιλτράρισμα, σας δίνει την δυνατότητα κάνετε Smart Play Back, ώστε κατά την αναπαραγωγή να μεταβαίνει αυτόματα και γρήγορα στα σημεία που υπάρχει ανίχνευση, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο κατά την αναζήτηση των συμβάντων στην αναπαραγωγή.


➥ Face Detection

Το καταγραφικό iDS-7208HQHI-M1/S(C)8A+8/4ALM υποστηρίζει ένα (1) κανάλι Face Detection, το οποίο σημαίνει πως έχουμε την δυνατότητα σε 1 από τα 8 αναλογικά κανάλια του καταγραφικού να ενεργοποιήσουμε την επιλογή Face Detection στα Smart Events του καναλιού, ώστε το καταγραφικό να εντοπίζει ανθρώπινα πρόσωπα, δίνοντας μας την δυνατότητα να αποθηκεύσουμε εικόνες από τα πρόσωπα που έχουν εντοπιστεί. 

⚠️ Σημείωση: Οι λειτουργίες Human/Vehicle Analysis και Facial Detection δεν μπορούν αν είναι ταυτόχρονα ενεργοποιημένες. Η ενεργοποίηση της μίας λειτουργίας, απενεργοποιεί την άλλη!

➥ Video Analytics

Επίσης, το καταγραφικό iDS-7208HQHI-M1/S(C)8A+8/4ALM ενσωματώνει και τους γνωστούς από τις προηγούμενες γενιές καταγραφικών, αλγόριθμους των VCA Analytics (Video Content Analytics) όπως την Ανίχνευση Περάσματος Γραμμής / Line Crossing Detection και την Ανίχνευση Εισβολής / Intrusion Detection, δίνοντας μας την δυνατότητα περαιτέρω ανάλυσης της πληροφορίας που μεταφέρουν οι κάμερες. Οι παραπάνω λειτουργίες προσφέρονται σε μέχρι τέσσερα (4) από τα 8 αναλογικά κανάλια του καταγραφικού! 

⚠️ Σημείωση: Οι λειτουργίες Video Analytics δεν μπορούν να είναι ταυτόχρονα ενεργοποιημένες με τις λειτουργίες Human/Vehicle Analysis και Facial Detection. Για την λειτουργία τις μίας από τις παραπάνω 3 λειτουργίες, θα πρέπει οι άλλες 2 να είναι απενεργοποιημένες. 


Το καταγραφικό διαθέτει την κορυφαία συµπίεση βίντεο Η.265 Pro+ (HIKVISION Smart Codec), ειδικά ανεπτυγμένη για αναλογικά καταγραφικά, είναι έως 8 φορές αποδοτικότερη από το Η.264 και 4 φορές από το H.265, για χαμηλότερες απαιτήσεις αποθήκευσης σε σκληρούς δίσκους και ταχύτερη αποστολή στο δίκτυο.

Σχετικά με την λειτουργία Audio Over Coaxial, τo καταγραφικό μπορεί να δεχθεί και στις 8 εισόδους του κάμερες αντίστοιχης τεχνολογίας (Audio over Coaxial) οι οποίες διαθέτουν ενσωματωμένο μικρόφωνο και επιτρέπουν την μετάδοση του ήχου από το ίδιο καλώδιο του σήματος video).

** Η τεχνολογία Audio Over Coaxial απαιτεί και η κάμερα και το καταγραφικό να υποστηρίζουν την μετάδοση ήχου μέσω ομοαξονικού. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μαςΥποστηρίζει συνολικά μέχρι 10 κανάλια καμερών:

Μέχρι 8 αναλογικές κάμερες, των παρακάτω τεχνολογιών:

- Κάμερες HDTVI: 4MP , 2Mp (1080p), 1Mp (720p)

- Κάμερες AHD: 4MP, 2Mp (1080p), 1Mp (720p)

- Κάμερες HDCVI: 4MP, 2Mp (1080p), 1Mp (720p)

- Κάμερες CVBS: Παλιές αναλογικές κάμερες με σήμα Composite video (PAL/NTSC)

Σε οποιαδήποτε αναλογία μεταξύ τους, χωρίς κανένα περιορισμό!!! (Οι είσοδοι του καταγραφικού είναι Self Adaptive, με λειτουργία αυτόματης αναγνώρισης (Auto-Detect) του τύπου της κάμερας σε κάθε κανάλι). Σημειώστε επίσης 

⚠️* Σημείωση: Υποστηρίζει 2 κάμερες σε ανάλυση 3MP στις εισόδους 1 & 2. Στις υπόλοιπες εισόδους (3 ως 8) μπορούν να συνδεθούν κάμερες 3MP, αλλά αυτές θα καταγράφονται αυτόματα σε ανάλυση 2MP.

⚠️** Σημείωση: Μπορείτε επίσης να συνδέσετε κάμερες Hikvision HDTVI 5MPixels και 8MPixels, σε όλες τις εισόδους, χωρίς κανέναν περιορισμό, αλλά θα αλλάξει αυτόματα η ανάλυσή τους σε 4MP

Από 2 ως 10 IP Κάμερες μέγιστης ανάλυσης ως 6Mpixels:

- Αν χρησιμοποιήσουμε τα 8 αναλογικά κανάλια (HDTVI/HDCVI/AHD/CVBS), τότε έχουμε περιθώριο να προσθέσουμε και 2 επιπλέον IP Κάμερες, μέγιστης ανάλυσης 6Mpixels (Μέχρι 4Mbps η κάθε μία) μέσω του τοπικού σας δικτύου (συστήνουμε μόνο IP κάμερες της HikVision για απόλυτη συμβατότητα, δείτε εδώ↗ συμβατές IP Κάμερες).

⚠️ Σημείωση: Αν ενεργοποιήσετε το Enhanced IP mode του καταγραφικού, τότε μπορείτε να συνδέσετε 4 επιπλέον IP κάμερες (αντί για 2) μαζί με τις 8 αναλογικές κάμερες. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να απενεργοποιήσετε όλες τα Smart Events του καταγραφικού (Face Recognition, Motion Detection 2.0, VCA Analytics, κλπ).


Μπορεί να κάνει καταγραφή και αναπαραγωγή:

Main stream:

 • When 1080p Lite mode not enabled:

For 4 MP stream access: 4 MP lite@15fps; 1080p lite/720p/WD1/4CIF/VGA/CIF@25fps
For 3 MP stream access: 3 MP/1080p/720p/VGA/WD1/4CIF/CIF@15fps
For 1080p stream access: 1080p/720p@15fps, VGA/WD1/4CIF/CIF@25fps
For 720p stream access: 720p/VGA/WD1/4CIF/CIF@25fps

 • When 1080p Lite mode enabled:

4 MP lite/3 MP@15fps; 1080p lite/720p lite/VGA/WD1/4CIF/CIF@25fps

Sub-stream:

WD1/4CIF@12fps; CIF@25fps

⚠️** Σημείωση: Μπορείτε επίσης να συνδέσετε κάμερες Hikvision HDTVI 5MPixels και 8MPixels, σε όλες τις εισόδους, χωρίς κανέναν περιορισμό, αλλά θα αλλάξει αυτόματα η ανάλυσή τους σε 4MP


Διαθέτει 3 διαφορετικές εξόδους εικόνας, ώστε να μπορεί να συνδεθεί πρακτικά σε οποιοδήποτε Monitor ή τηλεόραση. Διαθέτει 1 εξόδο HDMI καθώς και 1 έξοδο VGA (με δυνατότητα ταυτόχρονης απεικόνισης σε HDMI & VGA), ανάλυσης 1080p και οι δύο, καθώς και μία αναλογική έξοδο εικόνας Video Out (με BNC) για σύνδεση σε παλιές τηλεοράσεις, σε παλιές εγκαταστάσεις ή σε εγκαταστάσεις με διαμορφωτή εικόνας (Modulator) για παρακολούθηση μέσω κεντρικών εγκαταστάσεων επίγειας λήψης. 

Στο εσωτερικό του θα βρείτε 1 θύρα SATA, στην οποία μπορείτε να συνδέσετε 1 σκληρό δίσκο SATA 3.5", μέγιστης χωρητικότητας 10TB (ο σκληρός δίσκος δεν περιλαμβάνεται). Επιπλέον, διαθέτει 8 εισόδους αναλογικού ήχου Audio In και ένα κανάλι Audio Out, 8 Εισόδους Alarm-In και 4 εξόδους Alarm-Out, μία θύρα Ethernet για σύνδεση στο Router καθώς και την θύρα RS-485.


Επιπλέον Χαρακτηριστικά: 

 • Έξοδος εικόνας HDMI με ανάλυση 1080p
 • Έξοδος εικόνας VGA ανάλυσης 1080p,
 • Επιπλέον έξοδος εικόνας Video Out (με βύσμα BNC) για αναλογικό σήμα εξόδου
 • Μία (1) θύρα SATA, για σκληρό δίσκο μέγιστης χωρητικότητας 10ΤΒ  (ο σκληρός δίσκος δεν περιλαμβάνεται)
 • Τεχνολογία Audio Over Coaxial
 • 2 θύρες USB
 • 8 Είσοδοι αναλογικού ήχου και 1 έξοδος αναλογικού ήχου
 • 8 είσοδοι συναγερμού Alarm In / 4 έξοδοι Alarm Out
 • Θύρα Ethernet για σύνδεση στο δίκτυο
 • Θύρα RS-485 για κάμερες PTZ
 • Διαστάσεις 315 × 242 × 45 mm

Σας προσφέρει δυνατότητα πλήρους απομακρυσμένης παρακολούθησης, μέσω των εφαρμογών:

 • iVMS-4200 για προσωπικούς υπολογιστές PC
 • iVMS-4500 για Android Smartphones
 • iVMS-4500 HD για Android tablet
 • iVMS-4500 Lite για iPhones
 • iVMS-4500 HD για iPads
 • και φυσικά με την εφαρμογή Hik-Connect της Hikvision!


Η συσκευασία περιλαμβάνει: Καταγραφικό, Ποντίκι, Τροφοδοτικό Καταγραφικού 12V 1.5A, καλώδια SATA για την σύνδεση του σκληρού δίσκου, καλωδίωση για σύνδεση Audio In.


* Αναλυτικά χαρακτηριστικά και τεχνικές πληροφορίες θα βρείτε παρακάτω, στα σχετικά έγγραφα του προϊόντος. Ελέγξτε προσεκτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά και βεβαιωθείτε ότι το προϊόν ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εγκατάστασης σας. Το προϊόν απευθύνεται σε καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, με τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις στα συστήματα παρακολούθηση, στα δίκτυα, αλλά και καλές γνώσεις Αγγλικών.

** Στα Videos του κατασκευαστή που αφορούν προϊόντα της σειράς Acusence, ενδέχεται να γίνεται αναφορά σε λειτουργίες και ιδιότητες που δεν αφορούν το συγκεκριμένο μοντέλο. Για τα ακριβή χαρακτηριστικά του εκάστοτε προϊόντος, συμβουλευθείτε το τεχνικό Φυλλάδιο (Datasheet) του κάθε προϊόντος, που παρατίθεται παρακάτω.Σχετικά Έγγραφα:

Datasheet (English)

Quick Start Guide (Αγγλικά)

User Manual (Αγγλικά)

 • Σχετικά Προϊόντα

 • WESTERN DIGITAL WD11PURZ Purple Surveillance HDD 1TB 3.5'' SATA3 6Gb/s, 64MB Cache, 5400rpm

  WESTERN DIGITAL WD11PURZ σκληρός δίσκος HDD WD Purple ειδικά σχεδιασμένος για συστήματα παρακολούθησης, προσφέρει την αποκλειστική τεχνολογία AllFrame για να σας χαρίσει απόλυτη αξιοπιστία και ξεγνοιασιά όταν εγκαταστήσετε σύστημα ασφάλειας για το σπίτι σας ή για τη μικρομεσαία επιχείρησή σας. Χωρητικότητα: 1TB. Ταχύτητα περιστροφής: 5400 RPM, Cache: 64 MB. Πρωτόκολλο Σύνδεσης: SATA3. Μέγεθος: 3.5". Εγγύηση: 3 χρόνια.

  WD11PURZ HDD
  €63.50
 • WESTERN DIGITAL WD23PURZ Purple Surveillance HDD 2TB 3.5'' SATA3 6Gb/s, 64MB Cache

  WESTERN DIGITAL WD23PURZ σκληρός δίσκος HDD WD Purple ειδικά σχεδιασμένος για συστήματα παρακολούθησης, προσφέρει την αποκλειστική τεχνολογία AllFrame για να σας χαρίσει απόλυτη αξιοπιστία και ξεγνοιασιά όταν εγκαταστήσετε σύστημα ασφάλειας για το σπίτι σας ή για τη μικρομεσαία επιχείρησή σας. Χωρητικότητα: 2TB., Cache: 64 MB. Πρωτόκολλο Σύνδεσης: SATA3, 6.0Gb/s. Μέγεθος: 3.5". Εγγύηση: 3 χρόνια.

  WD23PURZ
  €82.00
 • WESTERN DIGITAL Purple Surveillance HDD WD43PURZ 4TB 3.5'' SATA3 6Gb/s, 256MB Cache

  WESTERN DIGITAL WD43PURZ σκληρός δίσκος HDD WD Purple ειδικά σχεδιασμένος για συστήματα παρακολούθησης, προσφέρει την αποκλειστική τεχνολογία AllFrame για να σας χαρίσει απόλυτη αξιοπιστία και ξεγνοιασιά όταν εγκαταστήσετε σύστημα ασφάλειας για το σπίτι σας ή για τη μικρομεσαία επιχείρησή σας. Χωρητικότητα: 4TB. Cache: 256MB. Πρωτόκολλο Σύνδεσης: SATA3, 6.0Gb/s. Μέγεθος: 3.5". Εγγύηση: 3 χρόνια.

  WD43PURZ HDD
  €104.00