To www.emimikos.gr χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies και την πολιτική χρήσης. Πατήστε εδώ για περισσότερα. 
    
  2261026435 & 2261081666        Επικοινωνία        Είσοδος Μέλους

Εκτύπωση σελίδας

Hikvision DS-E04HQHI-B Compact Energy Efficient eDVR 4 καμερών με eSSD 512GB, 4MP Lite, H.265, HDMI, VGA, Motion Detection 2.0


Λεπτομέρειες

Κωδικός
DS-E04HQHI-B eDVR
Manufacturer
MPN
DS-E04HQHI-B
EAN Number
6931847184261
Διάρκεια Εγγύησης
24 Μήνες
Τιμή στο κατάστημα
€291.40
Τιμή Internet (Με ΦΠΑ)
132.00 (Save 55%)
Διαθεσιμότητα
Άμεσα διαθέσιμο

Επιλογές

Ποσότητα


HIKVISION DS-E04HQHI-B Compact Energy Efficient eDVR 4 καμερών με eSSD 512GB, 4MP Lite, H.265, HDMI, VGA, Motion Detection 2.0.

Το καταγραφικό DVR DS-E04HQHI-B ανήκει στην νέα σειρά καταγραφικών eDVR με ενσωματωμένο δίσκο τύπου eSSD (σε μορφή chip όπως η μνήμη flash, χωρίς κινούμενα μέρη όπως οι δίσκοι HDD), τα οποία ενδείκνυνται για εγκαταστάσεις στις οποίες απαιτείται:

 • Αντοχή σε δονήσεις: Λόγω της απουσίας κινούμενων μηχανικών μερών ενός σκληρού δίσκου, παρουσιάζουν μεγαλύτερη αξιοπιστία σε περιβάλλοντα όπου η συσκευή υπόκειται σε δονήσεις 
 • Πολύ μικρές διαστάσεις: Έχοντας πολύ μικρές διαστάσεις (λίγο μεγαλύτερο από την παλάμη του χεριού μας - δείτε παρακάτω αναλυτικά) επιτρέπουν την τοποθέτηση τους σε χώρους περιορισμένων διαστάσεων, που ένα κανονικό καταγραφικό DVR δεν θα χωρούσε.
 • Πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας: Εκτιμήσεις δείχνουν ότι με η χρήση ενός eDVR προσφέρει μείωση κατανάλωσης που μπορεί να φτάσει ακόμα και το -45% σε σχέση με ένα αντίστοιχο DVR, συνεπώς αποτελούν την βέλτστη λύση για εγκαταστάσεις που η μειωμένη κατανάλωση είναι ζητούμενο. 

Συγκεκριμένα, το HIKVISION DS-E04HQHI-B είναι ένα Mini-Compact υβριδικό καταγραφικό eDVR 4 καμερών, τεχνολογίας Turbo-HD με ενσωματωμένο δίσκο 512 GB eSSD στερεάς κατάστασης (μνήμη flash) , κατάλληλο για εγκαταστάσεις που υπάρχει ανάγκη για αντοχή σε δονήσεις, για μικρές διαστάσεις και πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Compact σχεδιασμός με πολύ μικρές διαστάσεις (151×121×46mm) και Energy Efficient με εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας (max. 5.4W, συνολικά). 

Διαθέτει 4 αναλογικές εισόδους HDTVI/AHD/CVI/CVBS για σύνδεση καμερών HD ως 4MP και μπορεί να υποστηρίξει και μία (1) επιπλέον IP κάμερας ως 6MP, μέσω τοπικού δικτύου. Υποστηρίζει επίσης την τεχνολογία Audio Over Coaxial, για σύνδεση αντίστοιχων καμερών που μεταφέρουν εικόνα και ήχο μέσω του ομοαξονικού καλωδίου. Διαθέτει 2 εξόδους εικόνας, HDMI και VGA με υποστηριζόμενη ανάλυση 1080p. Τεχνολογία συμπίεσης H.265 Pro / H.265. Υποστηρίζει τεχνολογία ανίχνευσης Motion Detection 2.0 και στα 4 αναλογικά κανάλια, για διάκριση στην ανίχνευση κίνησης ανθρώπων και οχημάτων, ώστε να μειώνονται οι λανθασμένες ειδοποιήσεις και να γίνεται εύκολη η αναζήτηση των συμβάντων μέσω της λειτουργίας Smart Search που είναι σε θέση να αναζητά κινήσεις από ανθρώπους ή/και οχήματα. 

Προσφέρει δυνατότητα καταγραφής 25fps (real time) @ 1080p lite ή 15fps @ 4MP lite / 1080p και 25fps (real time) για την IP κάμερα. Επίσης, υιοθετεί τεχνολογία scene-adaptive bitrate control για τον έλεγχο του Bandwidth ανάλογα με την εκάστοτε σκηνή, και μπορεί να προσφέρει ένα αρχείο καταγραφών τυπικής διάρκειας περίπου 2 εβδομάδων για 4 κάμερες (η διάρκεια μπορεί να διαφέρει στην πράξη, ανάλογα την ανάλυση και το πλήθος των συνδεδεμένων καμερών). 

Διαθέτει στην πίσω όψη του: 

 • 4 εισόδους BNC, 
 • 1x Έξοδο HDMI, 
 • 1x Έξοδο VGA, 
 • 1x Θύρα Ethernet
 • 2x Θύρες USB
 • 1x Είσοδο Τροφοδοσίας 12V DC

➥ Τεχνολογία Ανίχνευσης Motion Detection 2.0

Η τελευταία τεχνολογία ανίχνευσης Motion Detection 2.0 της Hikvision, βασίζεται σε αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης, βαθιάς εκμάθησης (deep learning), οι οποίοι μπορούν να ταξινομούν (Target Classification) και να ταυτοποιούν τα αντικείμενα που εμφανίζονται στην εικόνα, όπως τους ανθρώπους, τα οχήματα, τη βροχή, το φως, τα φύλλα, τα ζώα και ούτω καθεξής. Από τον μεγάλο αυτό όγκο πληροφοριών, το AcuSense μπορεί να διακρίνει τους ανθρώπους και τα οχήματα, φιλτράροντας ψευδείς συναγερμούς (False Alarm Reduction), που διαφορετικά θα είχαν προκληθεί από άλλα, μη απειλητικά κινούμενα αντικείμενα. Επιπρόσθετα, η αναζήτηση στις καταγραφές γίνεται πολύ πιο γρήγορα καθώς το σύστημα είναι σε θέση να εξάγει πληροφορίες για τον άνθρωπο και το όχημα από τη ροή του video.

To καταγραφικό eDVR DS-E04HQHI-B μπορεί να υποστηρίξει την τεχνολογία Motion Detection 2.0 και στα 4 αναλογικά του κανάλια, ώστε να σας προσφέρει αξιόπιστη ανίχνευση κίνηση Ανθρώπου ή Αυτοκινήτου, εξαιρώντας τις κινήσεις από άλλες αιτίες, για σημαντική και πραγματική μείωση των ψευδών συναγερμών. Παράλληλα, αξιοποιώντας το παραπάνω φιλτράρισμα, σας δίνει την δυνατότητα κάνετε Smart Play Back, ώστε κατά την αναπαραγωγή να μεταβαίνει αυτόματα και γρήγορα στα σημεία που υπάρχει ανίχνευση, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο κατά την αναζήτηση των συμβάντων στην αναπαραγωγή.
Σας προσφέρει δυνατότητα πλήρους απομακρυσμένης παρακολούθησης, μέσω των εφαρμογών:

 • iVMS-4200 για προσωπικούς υπολογιστές PC
 • iVMS-4500 για Android Smartphones
 • iVMS-4500 HD για Android tablet
 • iVMS-4500 Lite για iPhones
 • iVMS-4500 HD για iPads
 • και φυσικά με την εφαρμογή Hik-Connect της Hikvision

* Η συσκευασία περιλαμβάνει:

 • 1 x1x eDVR DS-E04HQHI-B
 • 1x Τροφοδοτικό καταγραφικού 12V DC 1A
 • 1x Ενσύρματο Ποντίκι (Mouse)

* Αναλυτικά χαρακτηριστικά και τεχνικές πληροφορίες θα βρείτε παρακάτω, στα σχετικά έγγραφα του προϊόντος. Ελέγξτε προσεκτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά και βεβαιωθείτε ότι το προϊόν ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εγκατάστασης σας. Το προϊόν απευθύνεται σε καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, με τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις στα συστήματα παρακολούθηση, στα δίκτυα, αλλά και καλές γνώσεις Αγγλικών.


Σχετικά Έγγραφα:

Datasheet (English)

User Manual (Αγγλικά)

Quick Start Guide (English)