To www.emimikos.gr χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies και την πολιτική χρήσης. Πατήστε εδώ για περισσότερα. 
    

Το κατάστημα μας είναι κλειστό λόγω διακοπών!

Θα είμαστε και πάλι μαζί σας την Δευτέρα 22 Αυγούστου.

Σας ευχόμαστε ένα όμορφο και ασφαλές καλοκαίρι!

  2261026435 & 2261081666        Επικοινωνία        Είσοδος Μέλους

Εκτύπωση σελίδας

ELDES ESIM252 Συσκευή GSM για ειδοποίηση και απομακρυσμένο έλεγχο


Λεπτομέρειες

Κωδικός
ESIM252
Manufacturer
Διάρκεια Εγγύησης
12 Μήνες
Τιμή στο κατάστημα
€173.60
Τιμή Internet (Με ΦΠΑ)
102.30 (Save 41%)
Διαθεσιμότητα
Άμεσα διαθέσιμο

Επιλογές

Ποσότητα


ELDES ESIM252 Συσκευή GSM για ειδοποίηση και απομακρυσμένο έλεγχο

Το ESIM252 της ELDES αποτελεί μία απλή, έξυπνη και προσιτή λύση που έρχεται να λύσει το πρόβλημα της απομακρυσμένης παρακολούθησης και απομακρυσμένου χειρισμού συσκευών. Διαθέτει 5 εισόδους (για διέγερση από συσκευές) και δύο εξόδους (για τον έλεγχο / χειρισμό απομακρυσμένων συσκευών) και έχει ένα απίστευτα ευρύ φάσμα εφαρμογών, όπως σε συστήματα ασφαλείας, χειρισμό ηλεκτρικών συσκευών και εφαρμογών όπως απομακρυσμένη λειτουργία εγκατάστασης θέρμανσης, εγκατάστασης ποτίσματος, και ότι άλλο χωράει ο νους σας. 

Λειτουργεί με τροφοδοσία 10~24V DC ή AC και περιλαμβάνει την κεραία GSM στην συσκευασία του. Διαθέτει επίσης είσοδο εξωτερικού μικροφώνου (το μικρόφωνο δεν περιλαμβάνεται - δείτε σχετικό προιόν παρακάτω). 

Τέλος, να μην παραλείψουμε να αναφέρουμε την θύρα USB που υπάρχει στην συσκευή, η οποία σας επιτρέπει την σύνδεση της συσκευή σας με τον υπολογιστή σας ή το Laptop σας, για τον εύκολο και γρήγορο προγραμματισμό της συσκευής με το εξαιρετικό Configuration Tool της Eldes (παρέχεται δωρεάν, μπορείτε να το κατεβάσετε παρακάτω)


Έλεγχος απομακρυσμένης συσκευής

Με το ESIM252 μπορείτε επίσης να χειριστείτε οποιαδήποτε απομακρυσμένη ηλεκτρική συσκευή (On / Off), με μία απλή κλήση ή ένα SMS, χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο. Για παράδειγμα, να ανοίξετε τα φώτα, το σύστημα κλιματισμού ή θέρμασης, το πότισμα του κήπου σας, το σύστημα άρδευσης ενός θερμοκηπίου ή μιας γεωργικής εγκατάστασης, ή ακόμα μία απλή γκαραζόπορτα, εύκολα και γρήγορα, από όπου και αν είστε. Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε εσείς τα κείμενα των SMS όπως επιθυμείτε (μέσω του δωρεάν Software) και φυσικά, όλα αυτά με ασφαλή και σταθερή μετάδοση δεδομένων.

 


Έυκολη διαμόρφωση

Το ESIM252 υποστηρίζει εύκολη διαμόρφωση και προγραμματισμό είτε μέσω USB ή μέσω SMS.  Μπορείτε επίσης αργότερα, είτε να προσθέσετε χρήστες ή να τροποποιήσετε την διαμόρφωση του, απλά και μέσω SMS. Μέσω της θύρας USB (mini USB) σας επιτρέπει την εύκολη σύνδεση του με PC ή Laptop για εύκολο προγραμματισμών της συσκευής (κείμενο μηνυμάτων, αριθμών τηλεφώνων, χρηστών, τύπος επαφών, κ.α.) μέσω του λογισμικού της ELDES (παρέχεται δωρεάν - δείτε παρακάτω).                  

-                                                                                   


Παρακολούθηση απομακρυσμένης συσκευής

Το ESIM251 της ELDES μπορεί να συνδεθεί με έναν πίνακα πίνακά συναγερμού ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή που μπορεί να σας παρέχει κάποια έξοδο επαφής, και να έχετε άμεσα ενημέρωση είτε μέσω SMS είτε μέσω κλήσης ώστε να αντιληφθείτε αμέσως ότι υπάρχει π.χ. συναγερμός ή αλλαγή της κατάστασης κάποιας συσκευής. Το ESIM251 διαθέτει 5 εισόδους, οι οποίες μπορούν και οι 5 να σας ενημερώσουν όταν διεγερθούν (π.χ. όταν κάτι ανοίξει ή κάτι κλείσει).

_Προσθήκη λειτουργίας GSM σε πίνακες ελέγχου

Μέσω του ESIM252 μπορούμε να προσδώσουμε λειτουργία εφεδρικής επικοινωνίας μέσω GSM σε πίνακες ελέγχου όπως συστήματα συναγερμού και ασφάλειας, πίνακες πυρασφάλειας και πυροπροστασίας, συστήματα ελέγχου πλημύρας, κλπ, έτσι ώστε να υπάρχει άμεση ειδοποίηση μέσω SMS ή τηλεφωνικών κλήσεων σε περίπτωση συμβάντος, ώστε να έχετε την δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης και αντίδρασης, για τον περιορισμό των ζημιών.Ευελιξία στην χρήση / στους χρήστες

Έως και 5 χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα σύστημα ESIM252. Είναι δυνατόν να προεγγράφουν έως 10 μηνύματα αυτόματης κλήσης. Διαμορφώστε ESIM252 έτσι ώστε διαφορετικοί χρήστες να θα λάβετε ειδοποιήσεις οι οποίες είναι σημαντικές μόνο για τους ίδιους ή για τις συσκευές για τις οποίες είναι υπεύθυνοι. Επιλέξτε ανάμεσα σε αυτόματη κλήση ή SMS, ανάλογα την προτίμηση του κάθε χρήστη.

-

-

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:


 • GMS modem frequency: 850/900/1800/1900 MHz
 • Power supply voltage: 10-24V AC/DC
 • Inputs: 5
 • Relay output: 2
 • Output type: NO (relay)
 • C1 output maximum commutating values: 1A/24V DC; 0,5A/125V AC
 • Event buffer: 1000
 • Microphone connector: Yes
 • Authorized users: 5
 • Ways of configuration: SMS, USB, Internet
 • Operating temperature: -20…+55°C (-30…+55°C with limitations)
 • Dimensions: 82×63×20mm

Σχετικά Έγγραφα - Λογισμικό


Εγχειρίδιο Χρήσης ESIM252 (Αγγλικά)

Φυλλάδιο ESIM252 (Αγγλικά)

Δήλωση Συμμόρφωσης


 • Σχετικά Προϊόντα