Ηλεκτρονικά Μιμίκος

Ηλεκτρονικά Μιμίκος
Οδός Ρούμελης, Λιβαδειά, 32100, Ελλάδα, Ελλάδα
Τηλ: 2261026435 & 2261081666
Fax: 2261024817
E-Mail: info@emimikos.gr


URL: http://www.emimikos.gr/Vstarcam-C41-WiFi-IP-Camera-2Mpixels-1080p/


Vstarcam C41 Ρομποτική IP κάμερα 2Mpixels, Full HD 1080p, με WiFi, microSD και Night Vision


Λεπτομέρειες


Κωδικός
C41
Manufacturer
Διάρκεια Εγγύησης
24 Μήνες
Τιμή στο κατάστημα
€33.03
Τιμή Internet (Με ΦΠΑ)
28.90 (Save 13%)   Δωρεάν Αποστολή


Description


Vstarcam C29 IP Camera


VSTARCAM C41 Mini Ρομποτική Ασύρματη IP WiFi εσωτερικού χώρου, μικρών διαστάσεων, με υψηλή ανάλυση 2Mpixels Full HD 1080p. Διαθέτει την πρωτοποριακή τεχνολογία ONE key WiFi Setup που σας επιτρέπει να την συνδέσετε την κάμερα στο ασύρματο WiFi δίκτυο 2.4Ghz του χώρου σας σε λιγότερο από 1 λεπτό, χωρίς να χρειαστεί καλώδιο Ethernet. Διαθέτει φυσικά και την γνωστή PnP (Plug & Play) όπως όλες οι κάμερες της Vstarcam, για απλή και γρήγορη απομακρυσμένη πρόσβαση με 3 απλές κινήσεις από το κινητό, το tablet σας (iOS & Android) ή τον Η/Υ σας.


⚠️ Υποστηρίζει μόνο ασύρματη WiFi σύνδεση στο δίκτυο. Δεν διαθέτει θύρα Ethernet για ενσύρματη σύνδεση. 

⚠️ Δεν συνεργάζεται με καταγραφικά NVR. Υποστηρίζει καταγραφή μόνο σε κάρτα μνήμης MicroSD


Είναι κατάλληλη για εσωτερικούς χώρους και διαθέτει την γνωστή λειτουργία Ανίχνευσης Κίνησης (Motion Detection) μέσω της εφαρμογής EYE4 με δυνατότητα αποστολής Push-Notification στο Smartphone ή το Tablet σας, όταν η κάμερα ανιχνεύσει κίνηση. 

Η C41 της Vstarcam είναι ρομποτική, περιστρεφόμενη IP κάμερα, οπότε σας δίνει την δυνατότητα οριζόντιας και κάθετης περιστροφή της κάμερας, μέσω της εφαρμογής EYE4 σε Smartphones, Tablets και Windows PCs. Διαθέτει υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD, ώστε να έχετε την δυνατότητα τοπικής καταγραφής σε κάρτα μνήμης microSD στην κάμερα. Δεν υποστηρίζει πρωτόκολλο ONVIF, οπότε δεν μπορεί να συνεργαστεί με καταγραφικά NVRs / DVRs.

Επιπλέον, διαθέτει και τον απαραίτητο υπέρυθρο φωτισμό για νυχτερινή λήψη σε αποστάσεις 5~10 μέτρων, ενσωματωμένο μικρόφωνο και μεγάφωνο με λειτουργία Push-to-Talk για αμφίδρομη ηχητική επικοινωνία, ώστε να μπορείτε και να ακούσετε τι συμβαίνει στον χώρο της κάμερας, αλλά και να μιλήσετε και να ακουστείτε στον χώρο της κάμερας. Η εγκατάσταση της Vstarcam C41 είναι εύκολη και γρήγορη και μπορεί να γίνει και σε φορητές συσκευές Smartphones & Tablets, με λειτουργικά iOs και Android, μέσω της εφαρμογής EYE4 App της VSTARCAM , αλλά και σε προσωπικούς υπολογιστές (PC) με λειτουργικό Windows.Κύρια Χαρακτηριστικά:

 • Vstarcam C41 Ρομποτική IP Camera εσωτερικού χώρου Full HD 1080p
 • Ανάλυση εικόνας 2Mpixels Full HD 1080p 
 • Υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση μέσω WiFi (2.4GHz)
 • Δεν υποστηρίζει ενσύρματη σύνδεση με καλώδιο Ethernet
 • Λειτουργία Pan & Tilt για οριζόντια και κάθετη περιστροφή (Pan:345°,Tilt:84°)
 • Θύρα για κάρτα μνήμης Micro-SD για τοπική καταγραφή (max. 128GB, δεν περιλαμβάνεται)
 • Εύκολη πρόσβαση στην θύρα της MicroSD εξωτερικά της κάμερας
 • Λειτουργία Ανίχνευσης Κίνησης / Motion Detection (αποστολή Push Notification στο κινητό)
 • 6 υπέρυθρα SMD IR Led για νυχτερινή λήψη σε αποστάσεις ως 5~10 μέτρα
 • Σταθερός φακός 3.6mm με γωνία λήψης 85˚ (διαγώνια)
 • Ενσωματωμένο μικρόφωνο για ακρόαση χώρου
 • Ενσωματωμένο μεγάφωνο 
 • Δυνατότητα αμφίδρομου ήχου (Push to talk)
 • Κατάλληλη για χρήση σε εσωτερικούς χώρους
 • Δεν υποστηρίζει ONVIF για καταγραφή σε NVR/DVR
 • Δωρεάν εφαρμογές για iOS και Android (Eye4) για να παρακολουθείτε την κάμερα από το κινητό ή το tablet σας
 • Δωρεάν εφαρμογή για ταυτόχρονη καταγραφή/παρακολούθηση πολλών καμερών σε Windows PC
 • Plug & Play με δωρεάν Cloud υπηρεσία μέσω της εφαρμογής EYE4 της Vstarcam (χρήση QR code) για κινητά/tablet iOS & Android
 • Τροφοδοσία: USB 5V 1.2A (περιλαμβάνει τροφοδοτικό)
 • Πολύ μικρές διαστάσει: Ø 80 × 120 mm
 • Περιλαμβάνει στην συσκευασία: Δείτε παρακάτω

Vstarcam C29 IP Camera


Συνεργάζεται με την εφαρμογή EYE4 της Vstarcam, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε στο Play Store για mobile συσκευές Android ή αντίστοιχα στο App Store για συσκευές iOS, ώστε να έχετε απομακρυσμένη πρόσβαση από παντού. Φυσικά, υποστηρίζει και απομακρυσμένη πρόσβαση σε προσωπικούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές με λειτουργικό Windows.


Vstarcam C29 IP Camera microSD Card


Διαθέτει δυνατότητα περιστροφής σε οριζόντιο και κάθετο άξονα, με μεγάλα όρια περιστροφής (Pan:345°,Tilt:84°). Καθίσταται ιδανική επιλογή, τόσο για οικιακή χρήση, αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους όπως γραφεία και καταστήματα, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε εύκολα και διακριτικά τα πάντα στον χώρο σας.

Με ενσωματωμένη θύρα για κάρτες μνήμης MicroSD (δέχεται κάρτα μνήμης MicroSD μέχρι 128GB - η κάρτα μνήμης δεν περιλαμβάνεται) μπορείτε να καταγράφετε τα Video τοπικά στην κάρτα μνήμης και εύκολα να ανατρέξετε σε αυτά αν κάποιο περιστατικό συμβεί στην εγκατάσταση σας. Η τοποθέτηση της κάρτας μνήμης στην C41 γίνεται εξωτερικά της κάμερας, στην ειδική θήκη που υπάρχει στον λαιμό της κάμερας, κάτω από τον φακό της, ώστε να έχουμε εύκολη πρόσβαση, χωρίς να απαιτείται το άνοιγμα και η αποσυναρμολόγηση της κάμερας για την τοποθέτηση της κάρτας.

Σχετικά με τις κάρτες μνήμης MicroSD, συστήνουμε να προτιμάτε "αργές" κάρτες μνήμης, τύπου Class 4 ή Class 10 U1 και όχι πιο γρήγορες (όπως οι Class 10 U3) ώστε να είναι συμβατές με την κάμερα. Παρακάτω στα σχετικά προϊόντα μπορείτε να επιλέξετε συμβατές κάρτες μνήμης.


Vstarcam C29 IP Camera Motion Detection

Vstarcam C29 IP Camera Motion Detection

Υποστηρίζει την εκπληκτική σε λειτουργία και ευχρηστία λειτουργία Motion Detection (ανίχνευση κίνησης) η οποία σας επιτρέπει, αφού την ενεργοποιήσετε πανεύκολα μέσα από την εφαρμογή του κινητού σας, να λαμβάνετε Push Notification στην συσκευή σας (δείτε σχετικό παράδειγμα στην παρακάτω φωτογραφία) ώστε να ενημερώστε άμεσα μόλις η κάμερα αντιληφθεί κίνηση στον χώρο σας.

Σημαντικό: Συστήνουμε να τοποθετήσετε οπωσδήποτε κάρτα μνήμης MicroSD στην κάμερα, ώστε μόλις λάβετε το notification, όχι μόνο να μπορείτε να δείτε Live την κάμερα, αλλά να δείτε και τι έγινε στην τελευταία εγγραφή με ανίχνευση κίνησης (χωρίς κάρτα μνήμης είναι αδύνατον να γίνει αναπαραγωγή Video). Η διαδικασία εγκατάστασης θα πρέπει να γίνει από τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο θα διασφαλίσει την σωστή εγκατάσταση, διαφορετικά μπορεί να προκαλέσετε ανεπανόρθωτη βλάβη στο προϊόν.


Vstarcam C29 IP Camera


Η C41 της Vstarcam συνίσταται για χρήση αποκλειστικά σε εσωτερικούς χώρους, για ημερήσια και νυχτερινή παρακολούθηση, αφού με 6 υπέρυθρα LED τεχνολογίας SMD που διαθέτει, μπορεί να καλύψει νυχτερινή παρακολούθηση σε αποστάσεις μέχρι 5~10 μέτρα.

Ο έξυπνος σχεδιασμός της και οι πολύ μικρές της διαστάσεις (Ø 80 × 120 mm) την καθιστούν ιδανική επιλογή για πάρα πολλούς τύπους εφαρμογών εσωτερικού χώρου, όπως καταστήματα, εισόδους κτηρίων, καταστημάτων ή κατοικιών, σε χώρους κατοικιών για παρακολούθηση παιδιών ή ηλικιωμένων, σε κτήρια γραφείων καθώς και πλήθος άλλων εφαρμογών, ώστε να έχετε άμεση και ολοκληρωμένη εποπτεία του χώρου σας, ημέρα και νύχτα!

Επιπλέον, διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο & μεγάφωνο, με δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας, ώστε να μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον ήχο για ακρόαση του χώρου στο κινητό σας τηλέφωνο, ή αντίστοιχα να πατήσετε το μικρόφωνο στην εφαρμογή EYE4 ώστε να μιλήσετε και να ακουστείτε στον χώρο που είναι τοποθετημένη η κάμερα!Vstarcam C41 IP Camera


Η συσκευασία περιλαμβάνει:

 • 1 x IP κάμερα C41
 • 1 x Τροφοδοτικό Micro USB 5V 1.2A
 • 1 x Σετ βίδες και ούπατ για την στήριξη
 • 1 x Μίνι βάση για στήριξη σε οροφή
 • 1 x Εγχειρίδιο εγκατάστασης της κάμερας στα Ελληνικά και Αγγλικά.


Σχετικά Έγγραφα:

Vstarcam C41 Datasheet

Σύντομος Οδηγός Εγκατάστασης (Ελληνικά)

Δήλωση συμμόρφωσης

Σελίδα Κατασκευαστή