Ηλεκτρονικά Μιμίκος

Ηλεκτρονικά Μιμίκος
Οδός Ρούμελης, Λιβαδειά, 32100, Ελλάδα, Ελλάδα
Τηλ: 2261026435 & 2261081666
Fax: 2261024817
E-Mail: info@emimikos.gr


URL: http://www.emimikos.gr/VStarcam/C16S_Full_HD_1080P_Outdoor_IP_Camera/


VStarcam C16S Αδιάβροχη IP κάμερα Super HD 3Mpixels WiFi/Ethernet microSD, Με Μικρόφωνο!


Λεπτομέρειες


Κωδικός
C16S
Manufacturer
Διάρκεια Εγγύησης
24 Μήνες
Τιμή στο κατάστημα
€54.86
Τιμή Internet (Με ΦΠΑ)
48.00 (Save 13%)   Δωρεάν Αποστολή


DescriptionVSTARCAM C16S, Ασύρματη και Ενσύρματη IP κάμερα, αδιάβροχη, κατάλληλη για εξωτερικούς χώρους, στην τελευταία, ανανεωμένη της έκδοση, με αισθητήρα εικόνας υψηλής ανάλυσης Super HD 3MPixels. Διαθέτει αδιάβροχο κέλυφος, με βαθμό στεγανότητας IP67 για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, υπέρυθρο φωτισμό για νυχτερινή λήψη ως 15 μέτρα, με δυνατότητα ενσύρματης και ασύρματης σύνδεσης (WiFi & Ethernet) και πλήθος άλλων πρωτοποριακών χαρακτηριστικών, για να καλύψει τις ανάγκες ενός μεγάλου εύρους εγκαταστάσεων.

Επιπλέον, διαθέτει κάποια μοναδικά και πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, όπως το ενσωματωμένο Αδιάβροχο Μικρόφωνο στην πρόσοψη της, για ακρόαση αλλά και καταγραφή του ήχου σε κάρτα μνήμης ή καταγραφικό. Επίσης, διαθέτει και την απαραίτητη υποδοχή για κάρτα Μνήμης microSD (max. 256GB - η κάρτα δεν περιλαμβάνεται), η οποία βρίσκεται στο πίσω μέρος του σώματος της κάμερας, εντός ειδικού αδιάβροχου διαμερίσματος, στο οποίο έχετε εύκολη πρόσβαση εξωτερικά με 2 βίδες, χωρίς να απαιτείται η αποσυναρμολόγηση όλης της συσκευής!!
Κύρια Χαρακτηριστικά:


Vstarcam C16S IP Camera

Η Ενσύρματη (Ethernet) και Ασύρματη (WiFi) IP κάμερα C16S της VStarcam σας εξασφαλίζει μία αξιόπιστη εποπτεία του χώρου σας, με εξαιρετική ποιότητας εικόνας Full High Definition χάριν στον αισθητήρα 3 Megapixels που διαθέτει, με πολύ ιδιαίτερο design και κομψό σχεδιασμό,ώστε να καλύψει τις ανάγκες κάθε χώρου.

Συνεργάζεται με την εφαρμογή EYE4 της Vstarcam, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε στο Play Store για mobile συσκευές Android ή αντίστοιχα στο App Store για συσκευές iOS, ώστε να έχετε απομακρυσμένη πρόσβαση από παντού. Φυσικά, υποστηρίζει και απομακρυσμένη πρόσβαση σε PC με λειτουργικό Windows.


Vstarcam C16S IP Camera Motion Detection

Vstarcam C16S IP Camera Motion Detection


Vstarcam C16S IP Camera Motion Detection

Υποστηρίζει την εκπληκτική σε λειτουργία και ευχρηστία λειτουργία Motion Detection (ανίχνευση κίνησης) η οποία σας επιτρέπει, αφού την ενεργοποιήσετε πανεύκολα μέσα από την εφαρμογή του κινητού σας, να λαμβάνετε Push Notification στην συσκευή σας (δείτε σχετικό παράδειγμα στην παρακάτω φωτογραφία) ώστε να ενημερώστε άμεσα μόλις η κάμερα αντιληφθεί κίνηση στον χώρο σας.

Σημαντικό: Συστήνουμε να τοποθετήσετε οπωσδήποτε κάρτα μνήμης MicroSD στην κάμερα, ώστε μόλις λάβετε το notification, όχι μόνο να μπορείτε να δείτε Live την κάμερα, αλλά να δείτε και τι έγινε στην τελευταία εγγραφή με ανίχνευση κίνησης (χωρίς κάρτα μνήμης είναι αδύνατον να γίνει αναπαραγωγή Video). Η διαδικασία εγκατάστασης θα πρέπει να γίνει από τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο θα διασφαλίσει την σωστή εγκατάσταση, διαφορετικά μπορεί να προκαλέσετε ανεπανόρθωτη βλάβη στο προϊόν.Η C16S της Vstarcam αποτελεί ιδανική επιλογή για εξωτερικούς χώρους, όπου απαιτείται καθαρή εικόνα υψηλής ευκρίνειας, με υπέρυθρο φωτισμό για νυχτερινή λήψη σε αποστάσεις ως 15 μέτρα αλλά και ευρεία γωνία λήψης, χάριν στον σταθερό ενσωματωμένο φακό της κάμερας εστιακού μήκους 4mm, ο οποίος μας διασφαλίζει μία γωνία λήψης της τάξεως των 101° (διαγωνίως)

Η κάμερα παρέχεται μαζί με βάση στήριξης εντός της συσκευασίας της (δείτε παρακάτω) ώστε να είναι απολύτως ιδανική για τοποθέτηση σε εξωτερικούς χώρους, σε κτήρια γραφείων, καταστήματα, αποθήκες και πλήθος άλλων εφαρμογών, ώστε να μην χάσεις το παραμικρό από την παρακολούθηση του χώρου, ημέρα και νύχτα!


Vstarcam C16S IP Camera microSD Card

Με ενσωματωμένη θύρα για κάρτες μνήμης MicroSD (δέχεται κάρτα μνήμης MicroSD μέχρι 256GB - η κάρτα μνήμης δεν περιλαμβάνεται) μπορείτε να καταγράφετε τα Video τοπικά στην κάρτα μνήμης και εύκολα να ανατρέξετε σε αυτά αν κάποιο περιστατικό συμβεί στην εγκατάσταση σας.

Η τοποθέτηση της κάρτας μνήμης στην C16S γίνεται εξωτερικά της κάμερας, στην ειδική θήκη που υπάρχει στο πίσω μέρος του σώματος της, ώστε να έχουμε εύκολη πρόσβαση, χωρίς να απαιτείται το άνοιγμα και η αποσυναρμολόγηση της κάμερας για την τοποθέτηση της κάρτας.

Σχετικά με τις κάρτες μνήμης MicroSD, συστήνουμε να προτιμάτε "αργές" κάρτες μνήμης, τύπου Class 4 ή Class 10 U1 και όχι πιο γρήγορες (όπως οι Class 10 U3) ώστε να είναι συμβατές με την κάμερα. Παρακάτω στα σχετικά προϊόντα μπορείτε να επιλέξετε συμβατές κάρτες μνήμης.Vstarcam C16S IP Camera


Η συσκευασία περιλαμβάνει:
Σχετικά Έγγραφα:

Σύντομος Οδηγός Εγκατάστασης (Ελληνικά)

Δήλωση συμμόρφωσης

Vstarcam Toolkit (εφαρμογές και εργαλεία)

Σελίδα ΚατασκευαστήΣχετικά Videos: