Ηλεκτρονικά Μιμίκος

Ηλεκτρονικά Μιμίκος
Οδός Ρούμελης, Λιβαδειά, 32100, Ελλάδα, Ελλάδα
Τηλ: 2261026435 & 2261081666
Fax: 2261024817
E-Mail: info@emimikos.gr


URL: http://www.emimikos.gr/VONYX-SBS55B-BT-KARAOKE-SPEAKER-LED-BALL-BLACK-178.341/


VONYX SBS55B BT Φορητό Ηχείο Karaoke με 2 Μικρόφωνα, Bluetooth και Disco Jelly Ball, Μαύρο (178.341)


Λεπτομέρειες


Κωδικός
SBS55B
Manufacturer
Διάρκεια Εγγύησης
24 Μήνες
Τιμή στο κατάστημα
€114.25
Τιμή Internet (Με ΦΠΑ)
85.90 (Save 25%)   Δωρεάν Αποστολή


Description


VONYX SBS55B

Δεν υπάρχει πιο διασκεδαστικό, από το να μπορούν δύο παιδιά,δύο φίλοι, δυο αδέρφια να τραγουδούν μαζί ! Το SBS55B έρχεται πλέον με 2 μικρόφωνα ώστε ταυτόχρονα να τραγουδούν 2 μικροί, αλλά και μεγάλοι φίλοι ! Εύκολα μπορείτε να κάνετε streaming μουσική ασύρματα μέσω Bluetooth ώστε να δώσετε διαφορετική ώθηση στο τραγούδι σας. Το karaoke set διαθέτει και echo effect για να "χρωματίσετε" τη φωνή σας. Ταυτόχρονα με όλα τα παραπάνω, έχετε τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε το disco φωτισμό και να δημιουργήσετε μια πιο διασκεδαστική ατμόσφαιρα στο χώρο σας. Όλο το ηχητικό αποτέλεσμα απογειώνεται με το subwoofer που φέρει στο κάτω του μέρος !

Είναι φορητό και μπορείτε να το έχετε παντού και πάντα μαζί σας. Με την μπαταρία Λιθίου 3.7V - 2.2Ah και φορτίση από οποιαδήποτε USB 5V σύνδεση / παροχή δε θα ξεμείνετε ποτέ από μπαταρία. 

Bluetooth & Μικρόφωνα

To karaoke σετ μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σαν ένα φορητό ασύρματο ηχείο, είτε σαν karaoke σετ. Με το Bluetooth μπορείτε να ασύρματα να συνδέσετε το smartphone ή tablet σας και να ακούτε τη μουσική σας μέσω του ηχείου. Μπορείτε ακόμα να βλέπετε τους στίχους στο tablet και με το μικρόφωνο να επιδεικνύετε τις φωνητικές σας ικανότητητες. 

Τα 2 μικρόφωνα που συνοδεύουν το σετ φέρουν ρυθμιση echo ώστε να αναβάσετε επίπεδο φωνής και τραγουδιού. Η ρύθμιση του echo μπορεί να γίνει σε 2 βαθμίδες (1 / 2) ή και να το απενεργοποιήσετε τελείως (0). 

Led Light effects

Το SBS55B συνδυάζει 2 τύπους φωτιστικών για μέγιστο οπτικό αποτέλεσμα. Το woofer του διαθέτει φωτιζόμενο - πολύχρωμο δαχτυλίδι που εναλλάσει χρώματα σύμφωνα με το ρυθμό της μουσικής. Στη κορυφή του karaoke βρίσκεται ένα πραγματικό Jelly Ball light effect, με χρωματιστές και κινούμενες ακτίνες που είναι ικανές να γεμίσουν όλο το χώρο σας. 

Χαρακτηριστικά:

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Η συσκευασία περιλαμβάνει:


Σχετικά Έγγραφα:

VONYX SBS55B Karaoke Party Manual

.