Ηλεκτρονικά Μιμίκος

Ηλεκτρονικά Μιμίκος
Οδός Ρούμελης, Λιβαδειά, 32100, Ελλάδα, Ελλάδα
Τηλ: 2261026435 & 2261081666
Fax: 2261024817
E-Mail: info@emimikos.gr


URL: http://www.emimikos.gr/VONYX-CM300B-STUDIO-MICROPHONE-USB-BLACK-173.506/


VONYX CM300B Studio Πυκνωτικό Μικρόφωνο USB σε Μαύρο 173.506 --


Λεπτομέρειες


Κωδικός
CM300B
Manufacturer
Διάρκεια Εγγύησης
12 Μήνες
Τιμή στο κατάστημα
€42.10
Τιμή Internet (Με ΦΠΑ)
31.50 (Save 25%)   Δωρεάν Αποστολή


Description


VONYX CM300B USB Studio Πυκνωτικό μικρόφωνο 173.506 Μαύρο

Πυκνωτικό μικρόφωνο της VONYX με USB σύνδεση που είναι πραγματικά 'Plug & Play' για λειτουργικά Windows και Mac OS. Απλά συνδέστε το USB καλώδιο στο laptop ή στον υπολογιστή σας και είναι έτοιμο για χρήση. 

Κυριολεκτικά χωρίς καμία ταλαιπωρία, είτε από θέμα phantom τροφοδοσίας, είτε από θέμα συνδέσεων και συμβατότητας. Συνδέστε και είστε έτοιμοι. Με το όμορφο και πρακτικό τρίποδο που συνοδεύεται, μπορείτε να το ακουμπήσετε στο γραφείο, στη συνεδριακή αίθουσα, στο δωμάτιο ή στο προσωπικό σας Studio.  

Με στιβαρό περίβλημα, την κυριολεκτικά 'Plug & Play' λειτουργία τους, αλλά και την εξαιρετική ποιότητα εγγραφής, είναι ένα Studio μικρόφωνο για όλες τις χρήσεις και εφαρμογές ! 


Plug & Play

Υψηλή ποιότητα εγγραφής Premium μεταλλικό περίβλημα

Κυριολεκτικά χωρίς καμία ταλαιπωρία, είτε από θέμα phantom τροφοδοσίας, είτε από θέμα συνδέσεων και συμβατότητας. Απλά συνδέστε και είστε έτοιμοι !

Με το συγκεκριμένο μικρόφωνο είστε σίγουροι για την υψηλή ποιότητα εγγραφής, κάνοντάς το ιδανικό για πληθώρα εφαρμογών, όπως podcast, φωνητικά, video κλήσεις, τραγούδι, αναμεταδώσεις, gaming, Skype, Chatting, κλπ. 

Στιβαρό μεταλλικό περίβλημα που εγγυάται ότι θα σταθεί άνετα στο χέρι και θα έχει αντοχή στο χρόνο. Επιπλέον ... είναι εξαιρετικά όμορφο σε Μαύρο χρώμα!

Αντικραδασμική βάση και pop σφουγγάρι

Αποσπώμενο καλώδιο Έτοιμο για Podcast! 

Με την αντικραδασμική βάση και το anti-pop σφουγγαράκι, εξαλείφεται κάθε ενοχλητικό Ps και Bs κατά την εγγραφή, μειώνεται ο θόρυβος και προστατεύεται το μικρόφωνο. 

Το καλώδιο αποσπάται από το σώμα του μικροφώνου, ώστε να βάλετε άλλο, σε οποιοδήποτε μήκος σας βολεύει!

Βάλτε το μικρόφωνο στο τρίποδό του, συνδέστε στον υπολογιστή σας και είστε έτοιμοι για podcast recording, twitch livestreams, video call, gaming, Skype, Chatting, κλπ. 


Η σύνδεση μπορεί να γίνει είτε σε laptop / υπολογιστή με το καλώδιο που περιλαμβάνεται στη συσκευασία (USB B σε USB A), είτε σε smartphone, tablet με καλώδιο USB B σε USB type C (δεν περιλαμβάνεται).

* Σημείωση: Για σύνδεση με Smartphone / tablet θα πρέπει η συσκευή να διαθέτει USB type C.


Χαρακτηριστικά:

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Η συσκευασία περιλαμβάνει:


Σχετικά Έγγραφα:

VONYX CM300 Series Studio microphone Manual