Ηλεκτρονικά Μιμίκος

Ηλεκτρονικά Μιμίκος
Οδός Ρούμελης, Λιβαδειά, 32100, Ελλάδα, Ελλάδα
Τηλ: 22610-26435 & 22610-81666
Fax: 22610-24817
E-Mail: info@emimikos.gr


URL: http://www.emimikos.gr/Sigma/SIGMA-SET-9_sistima_sinagermou_Sigma/


Sigma-Set-9 Σύστημα Συναγερμού με το κέντρο Sigma Apollo Plus LCD της Sigma


Λεπτομέρειες


Κωδικός
SIGMA-SET-9
Manufacturer
Διάρκεια Εγγύησης
24 Μήνες
Τιμή στο κατάστημα
€422.88
Τιμή Internet (Με ΦΠΑ)
245.00 (Save 42%)   Δωρεάν Αποστολή


Description


Τo Sigma-Set-9 αποτελεί ένα σύγχρονο και εξαιρετικά αξιόπιστο σύστημα συναγερμού, το οποίο βασίζεται στο γνωστό για την ποιότητα και την αξιοπιστία του κέντρο συναγερμού Apollo 32 (Apollo Plus) της Sigma Security, ικανό να αντιμετωπίσει τις ανάγκες μίας μικρομεσαίας εγκατάστασης, κατάλληλο τόσο για επαγγελματικούς όσο και για οικιακούς χώρους.


Φυσικά, η διαμόρφωση του συστήματος που προτείνεται παρακάτω δεν αποτελεί δέσμευση, αλλά είναι πλήρως επεκτάσιμο με επιπλέον ανιχνευτές κίνησης, μαγνητικές επαφές, ασύρματο δέκτη και τηλεχειριστήρια για ασύρματη όπλιση / αφόπλιση, καλώδια, μπάρες και beam περιμετρικής προστασίας, τηλεφωνητές και GSM Modules, κλπ, κλπ. Ρίξτε μία ματιά στα σχετικά προιόντα που εμφανίζονται παρακάτω, προκειμένου να πάρετε μία γεύση των συνατωτήτων επέκτασης του συστήματος.

Περιλαμβάνονται στο πακέτο:

Sigma Apollo 32

1 x Sigma Apollo 32 (26212) Πίνακας συναγερμού 8/16 ζωνών (με διπλασιασμό), βασισμένος σε μικροϋπολογιστή, με δυνατότητα επέκτασης μέχρι 32 ανεξάρτητες ζώνες, με την χρήση ζωνών επέκτασης ZEM-08. Δυνατότητα λειτουργίας σε 2 ανεξάρτητα υποσυστήματα. Διαθέτει ενσωματωμένο τηλεφωνητή 2 καναλιών και κωδικοποιητή για σύνδεση με κέντρα λήψης σημάτων. 2 προγραμματιζόμενες έξοδοι (PGM). Ενσωματωμένο switching τροφοδοτικό 1,5Α. 97 κωδικοί χρήστη (4~6 ψηφίων).

Sigma APOLLO-KP/LCD

1 x Πληκτρολόγιο Sigma APOLLO-KP/LCD (18822) με φωτιζόμενη οθόνη υγρών κρυστάλλων LCD Ελληνικών χαρακτήρων, φωτιζόμενα πλήκτρα και βομβητή. Παρέχει μεγάλη ευκολία τόσο στη χρήση, όσο και στον προγραμματισμό του πίνακα συναγερμού APOLLO.

DSC LC-100PI

3 x Ανιχνευτές Κίνησης LC-100PI (27428) με QUAD PIR και αγνόηση κατοικιδίων της καναδέζικης DSC. Γωνία ανίχνευσης 90° και μέγιστη εμβέλεια 15 μέτρων. Ψηφιακή ανάλυση σήματος για μεγαλύτερη ακρίβεια ανίχνευσης. Τεχνολογία Quad Linear Imaging Technology για ακριβή ανάλυση των διαστάσεων του ανθρώπινου σώματος και την διαφοροποίηση του από τον περιβάλλοντα χώρο και τα κατοικίδια ζώα. ASIC τεχνολογία για απόρριψη ψευδών συναγερμών. Δεν περιλαμβάνουν βάση στήριξης, διατίθεται προαιρετικά, για τα σημεία που είναι απαραίτητη (δείτε σχετικό προϊόν παρακάτω).

Sigma IBIS

1 x Αυτόνομη εξωτερική σειρήνα Sigma IBIS ORANGE (26106)  η οποία διαθέτει πορτοκαλί φλας και 2 LED που αναβοσβήνουν μόνιμα καθώς και ακουστική ισχύ 120dB. Πλαστικό κουτί ABS και εσωτερικό κάλυμμα από γαλβανισμένη λαμαρίνα. Tamper στο καπάκι και τη βάση. Είσοδος για οπτική ή ηχητική ένδειξη της κατάστασης του συναγερμού. Προστασία από βραχυκύκλωμα της μπαταρίας.Aρνητική/θετική είσοδος ενεργοποίησης.

AL-103 RED

1 x Εσωτερική σειρήνα AL-103 RED (28296) με ενσωματωμένο FLASH σε κόκκινο χρώμα (το Flash) για χρήση εντός του χώρου που θα εγκατασταθεί το σύστημα ασφαλείας. Απαραίτητη για κάθε εγκατάσταση, οικιακή ή επαγγελματική, καθώς δημιουργεί έντονη ψυχολογική πίεση στον διαρρήκτη όταν είναι στον χώρο σας.
 

SENTEK BS-2012 ΛΕΥΚΗ

3 x Μαγνητικές επαφές BS-2012 της Sentek, σε λευκό χρώμα, οι οποίες οποίες μπορούν να τοποθετηθούν είτε με βίδες είτε απευθείας με το αυτοκόλλητο που διαθέτουν, και είναι κατάλληλες για πόρτες και παράθυρα. Αν χρειάζεστε περισσότερες, δείτε σχετικό προϊόν παρακάτω και προσθέστε τα επιπλέον τεμάχια που θέλετε. 

2 x Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες μολύβδου της Ultracell, μία 12V/7Ah για την αυτονομία της μονάδας του συναγερμού και μία 12V/1.3Ah για την αυτονομία της εξωτερικής σειρήνας. 

Περιγραφή Συστήματος:


Βασίζεται στην πλέον σύγχρονη κεντρική μονάδα συναγερμού Sigma Apollo Plus της Sigma Security,η οποία διαθέτει αποδεδειγμένη αξιοπιστία και ποιότητα κατασκευής. Διαθέτει 8/16 ζώνες ενσωματωμένες (8 On board, με δυνατότητα διπλασιασμού σε 16 ζώνες από το μενού, με διπλασιασμό) και μπορεί εύκολα να επεκταθεί μέχρι 32 ενσύρματες ζώνες, με την χρήση των πλακετών επέκτασης ZEM-08S της Sigma. Σας παρέχει την δυνατότητα προγραμματισμού εύκολα, απευθείας από το πληκτρολόγιο ή μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή με το εξαιρετικά λειτουργικό Software που διαθέτει στα Ελληνικά (για προγραμματισμό μέσω H/Y απαιτείται το Interface τοπικού προγραμματισμού)

Διαθέτει ενσωματωμένο κωδικοποιητή (για σύνδεση με κέντρο λήψης σημάτων) και τηλεφωνητή PSTN δύο καναλιών. Με την προσθήκη της πλακέτας VSM-02 (δεν περιλαμβάνεται) ο τηλεφωνητής του κέντρου μπορεί να σας εκφέρει και φωνητικό μήνυμα διάρρηξης και επιπλέον, να σας ενημερώσει και για τον αριθμό της ζώνης από την οποία έγινε η διάρρηξη. Ο τηλεφωνητής του συστήματος λειτουργεί ταυτόχρονα με τον κωδικοποιητή για σύνδεση σε κέντρο λήψης σημάτων. (το VSM-02 δεν περιλαμβάνεται, παρέχεται προαιρετικά - δείτε σχετικό προϊόν παρακάτω)

Εναλλακτικά, αντί του VSM-02, μπορείτε να τοποθετήσετε προαιρετικά στο πακέτο την πλακέτα RTM-01 της Sigma (δεν περιλαμβάνεται - δείτε σχετικό προϊόν παρακάτω), η οποία σας προσφέρει τις ίδιες ακριβώς λειτουργίες με την VSM-02, με επιπλέον την δυνατότητα τηλεχειρισμού μέσω τηλεφωνικών κλήσεων, για λειτουργίες όπως:


Επίσης το πακέτο περιλαμβάνει το πληκτρολόγιο APOLLO-KP/LCD της Sigma, με φωτιζόμενη οθόνη υγρών κρυστάλλων LCD και μενού στην Ελληνική γλώσσα, ώστε να καταστεί εύκολη για εσάς η διαδικασία προγραμματισμού του πίνακα. Διαθέτει φωτιζόμενα πλήκτρα και βομβητή και παρέχει μεγάλη ευκολία τόσο στη χρήση, όσο και στον προγραμματισμό του πίνακα APOLLO 16 της Sigma.


Το ρόλο της εξωτερικής αυτόνομης σειρήνας αναλαμβάνει η IBIS, επίσης της Sigma, με το πλέον πλέον κλασικό σχέδιο σειρήνας, αλλά με την ποιότητα και την εμπειρία της Sigma. Μπορεί να μοιάζει εμφανισιακά με τις κινέζικες σειρήνες, αλλά στο εσωτερικό της διαφέρει κατά πολύ. Διαθέτει ακουστική ισχύς 120dB στο 1μ, είναι κατασκευασμένη από πλαστικό κουτί ABS με εσωτερικό κάλυμμα από γαλβανισμένη λαμαρίνα, διαθέτει Tamper στο καπάκι και τη βάση και διαθέτει είσοδο για οπτική ή ηχητική ένδειξη της κατάστασης του συναγερμού. Παρέχει προστασία από βραχυκύκλωμα της μπαταρίας καθώς και δυνατότητα αρνητικής ή θετικής εισόδου ενεργοποίησης από τον πίνακα.


Το πακέτο συμπληρώνεται από 3 ανιχνευτές κίνησης LC-100PI της DSC, τα οποία είναι κατάλληλα για χρήση σε εσωτερικούς χώρους, παρέχουν κάλυψη ως 15 μέτρα απόσταση και γωνία ανίχνευσης 100º καθώς και λειτουργία αγνόησης κατοικίδιων ζώων. Οι ανιχνευτές LC-100PI δεν περιλαμβάνουν βάση στήριξης, αλλά διατίθεται προαιρετικά, για τα σημεία που είναι απαραίτητη (Δείτε σχετικό προϊόν παρακάτω).


Επιπλέον για την ολοκλήρωση του συστήματος, περιλαμβάνονται επίσης 3 μαγνητικές επαφές BS-2012 της Sentek, οι οποίες μπορούν να τοποθετηθούν είτε με βίδες, είτε με αυτοκόλλητο κατάλληλες για την παγίδευση θυρών και παραθύρων, μία εσωτερική σειρήνα HC-103 με φλας κόκκινου χρώματος για χρήση εντός του χώρου που θα εγκατασταθεί το σύστημα ασφαλείας, καθώς και 2 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες μολύβδου, μία 12V 7,2Ah για την αυτονομία του πίνακα και μία 12V 1,3Ah για την αυτονομία της εξωτερικής σειρήνας.


Σχετικά Έγγραφα:


Αναλυτικά Χαρακτηριστικά Sigma Apollo (Ελληνικά)
Οδηγίες Τελικού Χρήστη Sigma Apollo (Ελληνικά)
Τεχνικό Εγχειρίδιο Εγκατάστασης Apollo (Ελληνικά)
Οδηγίες εγκατάστασης σειρήνας Sigma IBIS (Ελληνικά)