Ηλεκτρονικά Μιμίκος

Ηλεκτρονικά Μιμίκος
Οδός Ρούμελης, Λιβαδειά, 32100, Ελλάδα, Ελλάδα
Τηλ: 22610-26435 & 22610-81666
Fax: 22610-24817
E-Mail: info@emimikos.gr


URL: http://www.emimikos.gr/Sentek/SK-20-02_Mini_Photoelectric_Smoke_Alarm_matt-chrome/


Sentek SK-20 Super Mini Αυτόνομος ανιχνευτής καπνού (Χρώμιο Ματ) με μπαταρία για 10 Έτη


Λεπτομέρειες


Κωδικός
SK-20-10
Manufacturer
Διάρκεια Εγγύησης
24 Μήνες
Τιμή στο κατάστημα
€26.04
Τιμή Internet (Με ΦΠΑ)
14.50 (Save 44%)


Description


Sentek SK-20-10 Super Mini Αυτόνομος ανιχνευτής καπνού (Χρώμιο Ματ) με μπαταρία για 10 Έτη

Ο SK-20-10 της Sentek είναι ο μικρότερος αυτόνομος ανιχνευτής καπνού. Αυτός ο κομψός ανιχνευτής καπνού τροφοδοτείται από μια ενσωματωμένη μπαταρία Λιθίου 3 Volt, με μέση διάρκεια ζωής της μπαταρίας περί τα 10 έτη. Διαθέτει ενσωματωμένη σειρήνα ισχύος 85dB για την ηχητική ειδοποίηση σε περίπτωση αντίχνευσης καπνού.

Χρώμα ανιχνευτή: Χρώμιο Ματ

Ο ανιχνευτής καπνού SK-20 χρησιμοποιεί τεχνολογία φωτοηλεκτρικής ανίχνευσης (Photoelectric) για την ανίχνευση καπνού. Η μονάδα διαθέτει έναν αισθητήρα που χρησιμοποιεί δέσμη φωτός και αισθητήρα φωτός. Τα σωματίδια καπνού που εισέρχονται στο θάλαμο αλλάζουν την ποσότητα φωτός που φτάνει στον αισθητήρα. Ο συναγερμός ακούγεται όταν η πυκνότητα του καπνού φτάσει σε προκαθορισμένο επίπεδο. 

Επιπλέον, ο ανιχνευτής καπνού είναι εξοπλισμένος με λειτουργία αυτόματης διάγνωσης και ελέγχου για την εξασφάλιση της σωστής λειτουργίας του κατά τη διάρκεια ζωής του. Ένα κουμπί δοκιμής (TEST) βρίσκεται στο κάτω μέρος του ανιχνευτή για να καλέσετε χειροκίνητο έλεγχο λειτουργικότητας και αυτό το κουμπί μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη σύντομη σίγαση του συναγερμού.

Η ενσωματωμένη μπαταρία Λιθίου αποτελεί μέρος του ανιχνευτή και δεν μπορεί να αφαιρεθεί ή να αντικατασταθεί ώστε να παραταθεί η διάρκεια ζωής του. Περίπου μετά από 10 χρόνια λειτουργίας, ο ανιχνευτής θα υποδείξει με ηχητική ειδοποίηση την αντικατάσταση του.συσκευής.

Χαρακτηριστικά Λειτουργίας:

Τεχνικές Προδιαγραφές

Συμβουλές Τοποθέτησης για αποφυγή άσκοπης ενεργοποίησης:


Περιλαμβάνονται στην συσκευασία:


Σχετικά Έγγραφα:

SK-20 Datasheet

SK-20 User Manual (Αγγλικά)