Ηλεκτρονικά Μιμίκος

Ηλεκτρονικά Μιμίκος
Οδός Ρούμελης, Λιβαδειά, 32100, Ελλάδα, Ελλάδα
Τηλ: 2261026435 & 2261081666
Fax: 2261024817
E-Mail: info@emimikos.gr


URL: http://www.emimikos.gr/NITECORE-TACTICAL-P12GTS/


NITECORE TACTICAL P12GTS Φακός LED PRECISE 1800 Lumens


Λεπτομέρειες


Κωδικός
TACTICAL P12GTS
Manufacturer
Διάρκεια Εγγύησης
60 Μήνες
Τιμή στο κατάστημα
€108.80
Τιμή Internet (Με ΦΠΑ)
89.90 (Save 17%)


Description


NITECORE PRECISE TACTICAL P12GTS

Νέος, εξαιρετικά συμπαγής επιχειρησιακός ισχυρότερος φακός LED 1800 Lumens με έλεγχο θερμοκρασίας A.T.R. με της NITECORE, PRECISE TACTICAL P12GTS. 

Διαθέτει νέο LED CREE XHP35 HD φωτεινότητας 1800 Lumens με μέγιστη ένταση δέσμης 12760 κεριών (cd) και βελτιωμένο ανακλαστήρα για μέγιστη απόσταση δέσμης μέχρι και 226 μέτρα, απόσταση που μόνο φακοί με μεγάλο κάτοπτρο μπορούν. 

.

.

Η χρήση του είναι ιδανική για επιχειρησιακούς σκοπούς, αναζήτηση και διάσωση, υπηρεσίες ασφαλείας, εξωτερικές δραστηριότητες. 

Η κατασκευή του σώματος με διπλό τοίχωμα προσφέρει ακαμψία και αντοχή στις κρούσεις / χτυπήματα.

Η τεχνολογία ελέγχου θερμοκρασίας (A.T.R.) ανιχνεύει σε πραγματικό χρόνο την εσωτερική θερμοκρασία του φακού και ρυθμίζει ανάλογα την ισχύ εκπομπής ώστε να κρατά τον P12GTS σε τέλεια ισορροπία ενώ ταυτόχρονα αυξάνει τη διάρκεια λειτουργίας του δραματικά.

Νέος βελτιωμένος, φιλικός προς τον χρήστη, πλάγιος μεταλλικός διακόπτης παρέχει καλύτερη ανταπόκριση από τον χρήστη ακόμη και με την χρήση γαντιών. Γενικά η λειτουργία του φακού έχει σχεδιαστεί να γίνεται με το ένα χέρι.

Γρήγορη πρόσβαση στα 5 επίπεδα φωτεινότητας και στις 3 ειδικές φωτεινότητες.Στην ειδική φωτεινότητα STROBE η εναλλαγή φωτισμού γίνεται με τυχαία συχνότητα έτσι ώστε να προκαλεί μεγαλύτερο αποτέλεσμα εξαιτίας του ότι τα μάτια δεν μπορούν να προσαρμοστούν. Διαθέτει λειτουργία άμεσης πρόσβασης τόσο στον πιο ισχυρό φωτισμό όσο και στον πιο χαμηλό φωτισμό.

.

.

Πολύ χρήσιμη είναι επίσης η λειτουργία μνήμης που διαθέτει ο P12GTS έτσι ώστε να ενεργοποιείται στην τελευταία χρησιμοποιούμενη φωτεινότητα (εξαιρούνται οι ειδικές φωτεινότητες SOS και BEACON)

**Η πρόταση της εταιρίας είναι να χρησιμοποιείται με μία μπαταρία 18650 με ρεύμα αποφόρτισης μεγαλύτερο από 8Α.
Είναι συμβατός όμως και με δύο μπαταρίες CR123.

Μία ενδεικτική λυχνία κάτω από τον πλάγιο διακόπτη, αναφέρει το ρεύμα που έχει απομείνει στην μπαταρία.

Ο φωτισμός του P12GTS είναι σταθερός χωρίς αναβοσβήματα κάτι που εγγυάται άνετη εμπειρία νυχτερινής παρατήρησης.
Αυτό οφείλεται στο αποδοτικό κύκλωμα σταθερού ρεύματος.

Η ενσωματωμένη μονάδα αυτόματης ρύθμισης της θερμοκρασίας επιτρέπει τον P12GTS να ρυθμίζει την ισχύ της δέσμης και να την προσαρμόζει στο περιβάλλον, διατηρώντας την μέγιστη απόδοση.

Είναι συμπαγής, ελαφρύς και ευκολόχρηστος. Αδιάβροχος σύμφωνα με το πρότυπο IPX8 (υποβρύχιος έως και 2 μέτρα βάθος) και ανθεκτικός σε πτώσεις έως και από 1 μέτρο ύψος.


Χαρακτηριστικά:


Διαστάσεις:


Σημείωση: Στη συσκευασία περιλαμβάνεται επιχειρησιακό δαχτυλίδι, θήκη, λουράκι καρπού και κλιπ με επίστρωση τιτανίου και ανταλλακτικός ελαστικός δακτύλιος.

Σχετικά Έγγραφα:

NITECORE TACTICAL P12GTS Manual (Αγγλικά)