Ηλεκτρονικά Μιμίκος

Ηλεκτρονικά Μιμίκος
Οδός Ρούμελης, Λιβαδειά, 32100, Ελλάδα, Ελλάδα
Τηλ: 2261026435 & 2261081666
Fax: 2261024817
E-Mail: info@emimikos.gr


URL: http://www.emimikos.gr/NITECORE-Multifanctional-VCL10/


NITECORE Multifanctional VCL10 Φορτιστής USB - Φωτιστικό Ασφαλείας LED - Ακίδα θραύσης κρυστάλλων


Λεπτομέρειες


Κωδικός
VCL10
Manufacturer
Διάρκεια Εγγύησης
12 Μήνες
Τιμή στο κατάστημα
€56.30
Τιμή Internet (Με ΦΠΑ)
46.50 (Save 17%)


Description


NITECORE Multifunctional VCL10

Φορτιστής USB Αυτοκινήτου - Φωτιστικό Ασφαλείας LED Επαναφορτιζόμενος - Ακίδα θραύσης κρυστάλλων της NITECORE, Multifanctional VCL10. 

Πολυχρηστικό gadget αυτοκινήτου Όλα - Σε - Ένα

Γρήγορος φορτιστής USB, ακίδα θραύσης κρυστάλλων, φωτιστικό επείγουσας ανάγκης και φωτιστικό προειδοποίησης.

Υποστηρίζει τις γρήγορες μεθόδους φόρτισης QC 2.0 & QC 3.0 με διαθέσιμο ρεύμα φόρτισης τα 2,4Α. Στην γρήγορη φόρτιση 3.0 (QC 3.0) προσφέρει τάσεις από 3,2V - 12V με ρεύμα 2,4Α (max) και η γρήγορη φόρτιση 2.0 (QC 2.0) προσφέρει τάση φόρτισης 5V με ρεύμα 2,4A (max).Ο VCL10 ρυθμίζει την έξοδο σύμφωνα με την συσκευή που έχει συνδεθεί για την φόρτιση και είναι συμβατός με την πλειοψηφία των Android & iOS συσκευών.

.

.

Διαθέτει πολλαπλές προστασίες όπως: 

Η λειτουργία TLC ενεργοποιεί σταθερή τάση ρεύματος προς την συσκευή που φορτίζει παρόλη την απώλεια ρεύματος που προκαλείται από το ενδιάμεσο καλώδιο φόρτισης, παρέχοντας μια ασφαλέστερη και πιο αποδοτική διαδικασία φόρτισης.

Ο VCL10 είναι κατασκευασμένος από ανθεκτικά πολυκρβονικά υλικά επιβραδυντικά της φωτιάς, που εγγυούνται μεγάλη διάρκεια ζωής και ασφαλή απόδοση του VCL10.

Διαθέτει φωτιστικό εκτάκτου ανάγκης, λευκού χρώματος, που τροφοδοτείται από μία ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία Ιόντων Λιθίου (Li-ion) 3,7V / 240mAh. Αποδίδει 25 Lumens με γωνία δέσμης 90° μοιρών και διάρκεια που φθάνει τις 3 ώρες.

.

.

Διαθέτει επίσης ένα κόκκινο προειδοποιητικό φωτισμό, ισχύος 250mW και διάρκειας που φθάνει τις 20 ώρες. Ο κόκκινος φωτισμός που αναβοσβήνει μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μεταδώσει ένα προειδοποιητικό σήμα. Τραβά την προσοχή των οδηγών που έρχονται από πίσω σε ομιχλώδη ή βροχερό καιρό για την αποφυγή πιθανού κινδύνου.

Είναι εφοδιασμένος με έναν αισθητήρα / ανιχνευτή φωτός ώστε να ενεργοποιεί τον κόκκινο προειδοποιητικό φωτισμό με γρήγορα αναβοσβήματα όταν ανιχνεύσει μεταβολή του φωτισμού του περιβάλλοντος.

Ατσάλινη μύτη βολφαρμίου σχεδιασμένη για θραύση κρυστάλλων. Ανθεκτική σε μεγάλη κρούση, μυτερή, άκαμπτη και ανθεκτική σε μεγάλη θερμοκρασία.

.

.

Το μαγνητικό του σώμα προσκολλάται στις μεταλλικές επιφάνειες του αυτοκινήτου όπως το καπό, το φτερό κλπ. ώστε τα χέρια του χρήστη να μένουν ελεύθερα για την εργασία.

Σώμα μικρών διαστάσεων 78,5mm x 24,5mm x 23mm με μικρό βάρος 44,5g


Χαρακτηριστικά:

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Σχετικά Έγγραφα:

NITECORE Multifunctional VCL10

.

Σχετικό βίντεο: