Ηλεκτρονικά Μιμίκος

Ηλεκτρονικά Μιμίκος
Οδός Ρούμελης, Λιβαδειά, 32100, Ελλάδα, Ελλάδα
Τηλ: 2261026435 & 2261081666
Fax: 2261024817
E-Mail: info@emimikos.gr


URL: http://www.emimikos.gr/NITECORE-Lantern-Series-LR10/


NITECORE Lantern Series LR10 Φανάρι Τσέπης LED Επαναφορτιζόμενο 250 Lumens


Λεπτομέρειες


Κωδικός
LR10
Manufacturer
Διάρκεια Εγγύησης
60 Μήνες
Τιμή στο κατάστημα
€53.10
Τιμή Internet (Με ΦΠΑ)
43.90 (Save 17%)


Description


NITECORE Lantern Series LR10

Φανάρι Τσέπης LED Επαναφορτιζόμενο 250 Lumens της NITECORE, LR10.

Μικρό επαναφορτιζόμενο φαναράκι για κάμπιγκ (και όχι μόνο). Η φόρτιση γίνεται μέσω θύρας micro USB. Πολύ ελαφρύ με ισχύ που φθάνει τα 250 Lumens!

Η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία Li-ion 4,44Wh έχει χωρητικότητα όμοια με 4 μπαταρίες AAA και παρέχει ενέργεια έως και 38 ώρες μετά από μια πλήρη φόρτιση.
Χαμηλό κόστος λειτουργίας και οικολογικός μιάς και η επαναφορτιζόμενη μπαταρία μπορεί να επαναφορτιστεί έως και 500 φορές. Φανταστείτε ότι μία μόνο μπαταρία μπορεί να μολύνει ένα τετραγωνικό μέτρο γής.

.

.

Η θύρα micro USB που διαθέτει στο κάτω μέρος του, του επιτρέπει να φορτιστεί από πολλές διαφορετικές πηγές ενέργειας όπως αντάπτορ ρεύματος, power bank, ηλιακά Panel, nitecore f2 κ.α.
Το έξυπνο ηλεκτρονικό του κύκλωμα, επιτρέπει την συνεχόμενη λειτουργία του ακόμη και κατά την διάρκεια της φόρτισης. Το ηλεκτρονικό κύκλωμα του είναι ένα εύκαμπτο τυπωμένο κύκλωμα που καταλαμβάνει πολύ μικρό χώρο και ταυτόχρονα αυξάνει την διασπορά της θερμότητας.

Πολύ μικρό μέγεθος και βάρος σε σχέση με τα κοινά φαναράκια που θα βρείτε στην αγορά. Μεταφέρεται εύκολα μιά και είναι λίγο μεγαλύτερο από ένα αναπτήρα zippo

Ενσωματώνει 9 LED με υψηλό CRI>90 και χρώμα 4500Κ έτσι ώστε να μειώνει την καταπόνηση των ματιών ενώ ταυτόχρονα αποδίδει ζωηρό φωτισμό. Ο φωτισμός από LED υψηλού CRI >90 κάνει τα χρώματα να φαίνονται πιό φυσικά στο ανθρώπινο μάτι και να εμφανίζονται όλες οι λεπτομέρειες. Το κύκλωμα σταθερού ρεύματος που διαθέτει αποδίδει σταθερό φωτισμό. Ο μονός διακόπτης προσφέρει εύκολη λειτουργία και ελέγχει τα 3 επίπεδα φωτισμού και τις 3 ειδικές φωτεινότητες. Μία ενσωματωμένη ενδεικτική λυχνία ενημερώνει για την ενέργεια που έχει απομείνει καθώς επίσης μπορεί να λειτουργήσει και ώς σημαντήρας θέσης για να μπορείτε να εντοπίσετε το φαναράκι εύκολα σε σκοτεινό περιβάλλον.

.

.

Η ενσωματωμένη τεχνολογία ATR ρυθμίζει αυτόματα την ισχύ εξόδου και την προσαρμόζει με το εξωτερικό περιβάλλον ώστε πάντα να επιτυγχάνεται η μέγιστη απόδοση.

Μπορεί να κρεμαστεί από την "θηλιά" στο κάτω μέρος του ή να τοποθετηθεί σε μεταλλική επιφάνεια με την μαγνητική του βάση. Έχει βαθμό στεγανότητας IP66, ανθεκτικό σε πτώσεις από ύψος έως και 1.5 μέτρα.


Χαρακτηριστικά:


Διαστάσεις:


Αξεσουάρ που το συνοδεύουν:

Σχετικά Έγγραφα:

NITECORE Lantern Series LR10 Manual (Αγγλικά)

.

Σχετικό βίντεο: