Ηλεκτρονικά Μιμίκος

Ηλεκτρονικά Μιμίκος
Οδός Ρούμελης, Λιβαδειά, 32100, Ελλάδα, Ελλάδα
Τηλ: 2261026435 & 2261081666
Fax: 2261024817
E-Mail: info@emimikos.gr


URL: http://www.emimikos.gr/NEDIS-WIFIRC10CBK/


NEDIS WIFIRC10CBK WiFi Smart Τηλεχειριστήριο Υπερύθρων


Λεπτομέρειες


Κωδικός
WIFIRC10CBK
Manufacturer
Διάρκεια Εγγύησης
24 Μήνες
Τιμή στο κατάστημα
€27.50
Τιμή Internet (Με ΦΠΑ)
19.55 (Save 29%)


Description


NEDIS WIFIP120FWT

WiFi Smart Τηλεχειριστήριο Υπερύθρων της NEDIS, WIFIRC10CBK. Ιδανικό για να χειρίζεστε την τηλεόρασή σας ή το κλιματιστικό σας που ελέγχεται με τηλεκοντρόλ υπερύθρων, μέσω της εφαρμογής Nedis SmartLife. Σας επιτρέπει να πάρετε τον έλεγχο των συσκευών σας από όπου κι αν είστε

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Nedis SmartLife μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Air Condition πριν φτάσετε στο σπίτι ή να ρυθμίσετε ένα πρόγραμμα για την αυτόματη ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της τηλεόρασής σας. Η ρύθμιση είναι απλή, προσφέροντας συμβατότητα με πολλές μάρκες τηλεοράσεων, κλιματιστικών, ανεμιστήρων και set top boxes για να επιλέξετε γρήγορα το τηλεχειριστήριό σας ενώ τροφοδοτείται από μέσω microUSB

Ακόμα υπάρχει δυνατότητα χειροκίνητης εκμάθησης οποιασδήποτε άγνωστης συσκευής IR για την υποστήριξη λιγότερο γνωστών εμπορικών σημάτων ή άλλων προϊόντων.

 Επιπλέον, σας δίνει την δυνατότητα σύζευξης με το Αmazon Alexa και το Google Home για να χρησιμοποιείτε φωνητικές εντολές.

Συνδυάστε την με άλλες smart συσκευές της σειράς Nedis SmartLife όπως smart λάμπες, διακόπτες, πρίζες, αισθητήρες και κάμερες και δημιουργήσετε ένα έξυπνο σπίτι χωρίς περίπλοκες διαδικασίες καθώς το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα δίκτυο wifi και το smartphone ή το tablet σας. Δωρεάν εφαρμογή Nedis SmartLife για λειτουργικά συστήματα Android και iOS μέσω Google Play και iPhone’s App Store.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Περιεχόμενα συσκευασίας:

Σχετικά Έγγραφα:

Γρήγορος Οδηγός Εγκατάστασης (Ελληνικά)

Manual Nedis Smart Life (Αγγλικά)

 Nedis SmartLife για Android

 Nedis SmartLife για iOs

.

Nedis SmartLife