Ηλεκτρονικά Μιμίκος

Ηλεκτρονικά Μιμίκος
Οδός Ρούμελης, Λιβαδειά, 32100, Ελλάδα, Ελλάδα
Τηλ: 2261026435 & 2261081666
Fax: 2261024817
E-Mail: info@emimikos.gr


URL: http://www.emimikos.gr/MAX-KB5SET-ELECTRONIC-KEYBOARD-PREMIUM-KIT-WITH-61-LIGHTED-KEYS-130.082/


MAX KB5SET Αρμόνιο με 61 Φωτιζόμενα Πλήκτρα, LED οθόνη, Κάθισμα, Stand, Ακουστικά, Αυτοκόλλητα 130.082


Λεπτομέρειες


Κωδικός
MAX KB5SET
Manufacturer
Διάρκεια Εγγύησης
24 Μήνες
Τιμή στο κατάστημα
€240.00
Τιμή Internet (Με ΦΠΑ)
159.90 (Save 33%)


Description


MAX KB5SET 130.082

Ολοκληρωμένο σετ που περιλαμβάνει όλα όσα θα χρειαστείς για να ξεκινήσεις να παίζεις αρμόνιο / Keyboard. Μια εξαιρετική πρόταση για δώρο στο αγαπημένο σου πρόσωπο, αφού περιλαμβάνει : Το αρμόνιο / πλήκτρα της MAX KB5, ρυθμιζόμενη βάση του και ρυθμιζόμενο σκαμπό / κάθισμα, ένα ζευγάρι ακουστικών και ένα σετ με αυτοκόλλητες νότες για εύκολη εκμάθηση.

Αρμόνιο / keyboard με 61 φωτιζόμενα πλήκτρα κανονικού μεγέθους, προσφέρει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε θέλει να ξεκινήσει την εκμάθηση αρμονίου. Το KB5 μπορείς να συνοδεύσει για αρκετά χρόνια στη ζωής σας. Είναι αυτό στο οποίο θα μάθετε να παιζετε τα πλήκτρα και ταυτόχρανα θα νιώθετε τον ενθουσιασμό της επιτυχίας σας. Με ολοκληρωμένο σύστημα εκμάθησης, εύκολα θα μάθετε τα πλήκτρα και τις θέσεις αυτών. Το MAX KB5 διαθέτει 61 φωτιζόμενα πλήκτρα στη διαδικασία της εκμάθησης. Κατά τη λειτουργία αυτή, φωτίζονται τα σωστά πλήκτρα που πρέπει να πατήσετε ώστε να ολοκληρώσετε και να μάθετε σωστά τη μελωδία. 

Ιδανική επιλογή για όλη την οικογένεια. Με τη βοήθεια ενός tablet ή smartphone και κάποια αντίστοιχη εφαρμογή (όπως για παράδειγμα το "Simply piano app", θα διαπιστώσετε ότι η εκμάθηση του είναι διασκεδαστική και εύκολη! Μπορείτε κάλλιστα να βρείτε πολλά videos εκμάθησης και στο Youtube. Μιας και φέρει έξοδο ακουστικών, μπορείτε να κάνετε την εξάσκησή σας, αθόρυβα, χωρίς να ενοχλείτε τους υπολοίπους. Επιπλέον μπορεί να λειτουργήσει είτε με σταθερή τροφοδοσία 220V AC (περιλαμβάνεται αντάπτορας AC / DC), είτε με 6x AA αλκαλικές μπαταρίας ώστε να μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας !

Διαθέτει 3 βήματα εκμάθησης (one-key, follow, ensemble), ώστε πάντα να έχετε κίνητρο για εξάσκηση. Τα παραμετροποιήσιμα πλήκτρα, σε συνδυασμό με το ευανάγνωστο LED display, τις πολλές επιλογές παιξίματος, τα sound effects και πολλά άλλα, σας επιτρέπουν να εμβαθύνετε τις γνώσεις ακόμα βαθύτερα. Ενσωματώνει 255 τέμπο, 255 ρυθμούς, 50 demo τραγούδια, 61 διαφορετικές μελωδίες κρουστών, μετρονόμο, single chord και fingered chord και τέλος δυνατότητα Recording & Playback !


Για αρχάριους και προχωρημένους Μάθε με μια εφαρμογή Εξάσκηση σε σιγή

Με 61 πλήκτρα κανονικού μεγέθους είναι μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους, αλλά ταυτόχρονα είναι περισσότερο από καλό και για εξοικειωμένους χρήστες

Χρησιμοποιήστε το tablet σας και με μια εφαρμογή θα μάθετε να παίζετε πλήκτρα σε χρόνο μηδέν. Είναι εύκολο, είναι διασκεδαστικό, θα μάθεις γρήγορα...!!!

Συνδέστε τα ακουστικά σας και παίξτε για ώρες χωρίς να ενοχλείτε κανέναν. Ιδιαιτερα βολικό για τους αρχάριους.

Κάντε εγγραφή της μουσικής σας Παίξτε φορητά όπου θέλετε Ζήστε τη μουσική

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Εγγραφής για να ηχογραφήσετε τη μουσική σας ώστε να την ακούσετε / χρησιμοποιήσετε αργότερα.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε, φορητά, όπου θέλετε μιας και λειτουργεί και με μπαταρίες.

Ακούστε τη μουσική τη στιγμή που παίζετε χαριν στο ενσωματωμένο ηχείο ή ακόμα να δώσετε μια παράσταση στο κοινό σας.

Τραγουδήστε ενώ παίζετε Συνδέστε τα ηχεία σας  

Συνδέστε ένα μικρόφωνο και αποδείξτε το ταλέντο σας στο τραγούδι, ενώ παίζετε τα πλήκτρα σας. 

Χρησιμοποιήστε την έξοδο ακουστικών για να συνδέσετε εξωτερικα ηχεία multimedia.

 

Θα βρείτε πληθώρα εφαρμογών (free applications) στο android market για την βοήθεια εκμάθησης των πλήκτρων.


Το αρμόνιο λειτουργεί με τάση 220V AC (περιλαμβάνεται τροφοδοτικό 9V DC) ή με μπαταρίες 6 x AA (δεν περιλαμβάνονται).

Χαρακτηριστικά


Σχετικά Έγγραφα:

MAX KB5 130.080 Owner’s Manual