Ηλεκτρονικά Μιμίκος

Ηλεκτρονικά Μιμίκος
Οδός Ρούμελης, Λιβαδειά, 32100, Ελλάδα, Ελλάδα
Τηλ: 2261026435 & 2261081666
Fax: 2261024817
E-Mail: info@emimikos.gr


URL: http://www.emimikos.gr/LTC-XVR-1430CT-Pentabrid-Digital-XVR-DVR-4Channels-H.265-2Mp-1080P-AHD-TVI-CVI-IP-CVBS-BitVision-App/


LTC XVR-1430CT H.265 Πενταυβριδικό Ψηφιακό καταγραφικό DVR 4 καμερών 2Mp AHD/TVI/CVI/IP/CVBS


Λεπτομέρειες


Κωδικός
XVR-1430CT H.265
Manufacturer
Διάρκεια Εγγύησης
24 Μήνες
Τιμή στο κατάστημα
€71.30
Τιμή Internet (Με ΦΠΑ)
44.50 (Save 38%)


DescriptionΤο LTC XVR-1430CT είναι ένα σύγχρονο υβριδικό καταγραφικό XVR/DVR 4 καναλιών, το οποίο υποστηρίζει κάμερες μέγιστης ανάλυσης 2Mpixels 1080p, σχεδιασμένο ώστε να συνεργάζεται με ψηφιακές κάμερες AHD, HDTVI, HDCVI, καθώς και παλιές αναλογικές κάμερες CVBS αλλά και δικτυακές IP κάμερες. 

Διαθέτει τεχνολογία συμπίεσης H.265 η οποία προσφέρει πολύ μεγαλύτερη συμπίεση δεδομένων, σε σχέση με την συμπίεση H.264, επιτυγχάνοντας έτσι σημαντική εξοικονόμηση σε bandwidth, με αποτέλεσμα να έχουμε μεγαλύτερη ταχύτητα μετάδοσης στο Internet, σημαντικά μικρότερο χώρο καταγραφής, και κατά συνέπεια, σημαντική αύξηση στον διάρκεια καταγραφής των Videos.Μπορεί να αποτελέσει την βάση ενός συστήματος υψηλής απόδοσης, κρατώντας παράλληλα το κόστος απόκτησης σε χαμηλά επίπεδα. Διαθέτει, νέο ανανεωμένο Ελληνικό μενού διαχείρισης, φιλικό προς τον χρήστη, το οποίο σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τις παραμέτρους του XVR μέσα σε λίγα λεπτά και να αποκτήσετε εύκολα και γρήγορα απομακρυσμένη πρόσβαση στο κινητό σας, σε ελάχιστο χρόνο, χάριν στην εύκολη διαδικασία εγκατάστασης του καταγραφικού με Cloud Technology.

Το καταγραφικό XVR-1430CT της LTC μπορεί να αναπαράγει σήματα AHD, CVI, TVI, IP και CVBS ταυτόχρονα. Η υβριδική του τεχνολογία το καθιστά επίσης ιδανικό για υφιστάμενες εγκαταστάσεις συστημάτων παρακολούθησης, όπου απαιτείται αναβάθμιση χωρίς παρεμβάσεις στον χώρο και στις παλιές καλωδιώσεις CCTV.Υβριδική τεχνολογία Self-Adaptive: 

Στις 4 εισόδους BNC του καταγραφικού μπορείτε να συνδέσετε μέχρι 4 κάμερες των παρακάτω προδιαγραφών:

Σε οποιαδήποτε αναλογία μεταξύ τους, χωρίς κανένα περιορισμό! (ότι κάμερα θέλετε, σε όποιο κανάλι θέλετε)


CCTV Cameras + IP Cameras:

Επιπλέον, ένα άλλο πλεονέκτημα του XVR-1430CT της LTC είναι ότι μπορεί να λειτουργήσει συνδυαστικά με CCTV και IP κάμερες, δηλαδή 2x CCTV Cameras + 4x IP Cameras. Αναλυτικά: 

*** Προσοχή στην συμβατότητα IP Καμερών: Δεν είναι όλες οι IP Κάμερες Συμβατές!


Ανάλυση καταγραφής (PAL CCTV): 

Analog HD CCTV Cameras (PAL): 

Pure IP CCTV Cameras: 

Ανάλυση αναπαραγωγής CCTV (Sync Playback):

Βασικά Χαρακτηριστικά: 

Διαθέτει τεχνολογία Cloud (P2P) για εύκολη και γρήγορη σύνδεση στο δίκτυο σε Smart phones και Tablets με λειτουργικό Android και iOS (iPhones, iPads) αλλά και δωρεάν DNS Server για προσωπικούς υπολογιστές Windows PC.Περιλαμβάνονται στην συσκευασία:


Σχετικά Έγγραφα:

LTC XVR-1430CT- Φυλλάδιο Τεχνικών Χαρακτηριστικών (English)

LTC XVR Γρήγορος Οδηγός Εγκατάστασης (English)

LTC XVR User Manual (English)

BitVision Mobile App User Manual (English)

iVMS320 PC Client Software User Manual for Windows (English)

iVMS320 Client Software User Manual for Mac (English)

iVMS320 PC Client Software Download (Windows)

iVMS320 PC Client Software Download (Mac)