Ηλεκτρονικά Μιμίκος

Ηλεκτρονικά Μιμίκος
Οδός Ρούμελης, Λιβαδειά, 32100, Ελλάδα, Ελλάδα
Τηλ: 2261026435 & 2261081666
Fax: 2261024817
E-Mail: info@emimikos.gr


URL: http://www.emimikos.gr/FENTON-RP115C/


FENTON RP115C Πικάπ με ενσωμ. Ηχεία, AUX και USB Recording, Bluetooth 102.107 Βαλίτσα σε Ανθρακί --


Λεπτομέρειες


Κωδικός
RP115C
Manufacturer
Διάρκεια Εγγύησης
12 Μήνες
Τιμή στο κατάστημα
€89.00
Τιμή Internet (Με ΦΠΑ)
66.90 (Save 25%)   Δωρεάν Αποστολή


Description


Απολαύστε το βινύλιο όπως ποτέ ξανά !

Ήρθε η ώρα να ''αναστήσετε'' τους δίσκους βινυλίου σας και να τους απολαύσετε αναπολώντας παλιές καλές εποχές ενώ παράλληλα δίνετε και μια πινελιά στυλ στον χώρο που θα τοποθετήσετε το πικάπ χάριν της βαλίτσας σε χρώμα Ανθρακί.

Το κομψό και ταυτόχρονα vintage FENTON RP115C πικάπ με ενσωματωμένο Bluetooth και σύνδεση USB με δυνατότητα εγγραφής, ενσωματωμένο σε ανθρακί βαλίτσα, αποτελεί μια ευχάριστη προσθήκη χώρο σας. Με την ελαφριά - δερμάτινη θήκη, η οποία το καθιστά πραγματικά εντυπωσιακό, με auto stop λειτουργία, με τη ρυθμιζόμενη ταχύτητα, με τη δυνατότητα σύνδεσης με Bluetooth, με τη σύνδεση USB και με την υποδοχή Aux IN... στο τέλος κάνει πραγματικά αυτο που πρέπει να κάνει με αξιοθαύμαστο τρόπο !


Παίξτε αμέσως Παίξτε με όλους τους δίσκους Συνδεθείτε ασύρματα με Bluetooth

Κάνοντας μόνο τα βασικά, το RP115 που είναι ένα πραγματικό πικάπ με κεραμική κεφαλή και βελόνα, είναι έτοιμο για χρήση όπως το παραλαμβάνετε. Με τα ενσωματωμένα ηχεία του, δεν χρειάζεστε τίποτα άλλο για να λειτουργήσει. Τοποθετήστε το βινύλιο και ακούστε...!!!

Δέχεται δίσκους 7", 10" και 12" και υποστηρίζει 3 ταχύτητες (33, 45 και 78 RPM) ώστε να μπορείτε να ακούσετε τα LPs, Singles και παλιότερα 78 RPM LPs. Περιλαμβάνεται και αντάπτορας για χρήση των singles. Εξοπλίζεται με μοχλό ανύψωσης βραχίονα και auto-stop λειτουργία, όπου το πικάπ σταματάει να γυρίζει όταν ο δίσκος φτάσει στο τέλος του.

Συνδέστε ασύρματα το tablet ή το smartphone σας και ακούστε όλη την αγαπημένη σας μουσική (youtybe, spotify, library, κλπ) από τα ηχεία του πικάπ.

Ακούστε σε σιγή Συνδέστε όλες τις συσκευές σας Ψηφιοποιήστε το βινύλιο 

Αν δεν θέλετε να ενοχλήσετε τους γύρω σας, συνδέστε ένα ζευγάρι ακουστικών και απολαύστε τους βινύλιου σας... μόνο εσείς!

Εχει πολλές δυνατότητες, όπως να συνδέσετε μια εξωτερική πηγή (Aux IN), αλλά να το συνδέσετε και στο ηχοσύστημά σας (Line Out) ώστε να ακούτε από τα κυρίως ηχεία του Hi-Fi σας. 

Χρησιμοποιήστε την αντίστοιχη εφαρμογή και ψηφιοποιήστε τα βινύλιά σας. Συνδέστε το πικάπ με τον υπολογιστή, και με το πρόγραμμα μετατροπής μεταφέρετε το παρελθόν στο μέλλον! (περιλαμβάνεται καλώδιο και CD λογισμικό)

Ελκυστικό σε κάθε χώρο

Το RP115 ειναι ελκυστικό και θα προσεγγίσει όλα τα βλέματα σε οποιοδήποτε χώρο


Λειτουργεί με τροφοδοσία 220V AC (περιλαμβάνεται μετασχηματιστής 5V DC 1A και καλώδιο USB B).

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Η συσκευασία περιλαμβάνει:


Σχετικά Έγγραφα:

FENTON RP115 Record player Series Manual