Ηλεκτρονικά Μιμίκος

Ηλεκτρονικά Μιμίκος
Οδός Ρούμελης, Λιβαδειά, 32100, Ελλάδα, Ελλάδα
Τηλ: 2261026435 & 2261081666
Fax: 2261024817
E-Mail: info@emimikos.gr


URL: http://www.emimikos.gr/D-LINK-DSL-321B-ADSL2/


D-LINK DSL-321B ADSL2+ v1.14 Ethernet Modem ANNEX B - ISDN


Λεπτομέρειες


Κωδικός
DSL-321B v1.14
Manufacturer
Διάρκεια Εγγύησης
24 Μήνες
Τιμή στο κατάστημα
€42.00
Τιμή Internet (Με ΦΠΑ)
31.10 (Save 26%)


Description


D-LINK DSL-321B

Tο DSL-321B ADSL2+ v1.14 (ANNEX Β - ISDN) Ethernet Μόντεμ είναι ένα ευρυζωνικό μόντεμ υψηλής ταχύτητας το οποίο μπορεί να συνδεθεί σε οποιονδήποτε υπολογιστή διαθέτει μια ελεύθερη θύρα Ethernet ή σε ευρυζωνικό router προκειμένου να χρησιμοποιηθεί από κοινού με μια ομάδα χρηστών στο γραφείο για σύνδεση στο Internet με υψηλή ταχύτητα. Αυτό το μόντεμ υποστηρίζει τα πλέον πρόσφατα πρότυπα ADSL2/+ και προσφέρει ταχύτητες μέχρι και 24 Mbps (downstream) και 2 Mbps (upstream).

Η εγκατάσταση και διαμόρφωση της συσκευής διευκολύνεται από το D-Link Click‘n Connect (DCC), έναν εύχρηστο οδηγό λογισμικού ο οποίος εκτελείται απευθείας από το CD-ROM του προϊόντος, χωρίς να απαιτούνται ειδικές γνώσεις. Συμπεριλαμβάνεται ισχυρό σύστημα προστασίας, με πλήρες τείχος προστασίας και δυνατότητες φιλτραρίσματος περιεχομένου ακατάλληλου για ανηλίκους. Επίσης, διαθέτει δυνατότητα διαχείρισης μέσω προγράμματος περιήγησης, διαβίβαση VPN που επιτρέπει την πραγματοποίηση ασφαλών συνδέσεων από το σπίτι στο δίκτυο του γραφείου και ποιότητα υπηρεσίας (QoS) για ιεράρχηση της κίνησης του δικτύου.

.

ADSL2+ Ethernet Modem

Το Ethernet Μόντεμ DSL-321B ADSL2+ είναι ένα ευρυζωνικό μόντεμ υψηλής ταχύτητας για το σπίτι και το γραφείο. Υποστηρίζει το πλέον πρόσφατο πρότυπο ADSL2/+ και προσφέρει ταχύτητες μέχρι 24 Mbps (downstream) και 2 Mbps (upstream). 

.

Δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης τηλεφώνου και internet

Η τεχνολογία ADSL σάς επιτρέπει να μιλάτε στο τηλέφωνο και ταυτόχρονα να σερφάρετε στο Internet. Η σύνδεση δεν διακόπτεται ποτέ, έχετε λοιπόν συνεχώς στη διάθεση σας δυνατότητες περιήγησης στο Διαδίκτυο και χρήσης e-mail. Δεν υπάρχουν αναμονές για κλήση του πάροχου ή σήμα κατειλημμένου. 

.

Σχεδιάστηκε για χρήση από έναν μόνο υπολογιστή

Το μόντεμ διαθέτει μία θύρα ADSL για σύνδεση στην τηλεφωνική γραμμή και μία θύρα Ethernet για σύνδεση στον υπολογιστή σας. Σε αντίθεση με τα μοντέλα USB, δεν απαιτεί προγράμματα οδήγησης. Η κοινή χρήση της σύνδεσης Internet από περισσότερους του ενός υπολογιστές είναι δυνατή με χρήση κάποιου από τους ευρυζωνικούς router μας. 

.

Ευρυζωνική σύνδεση υψηλής ταχύτητας με ποιότητα υπηρεσίας (QoS) 

Εκτός από τη δυνατότητα άμεσης σύνδεσης, επιπλέον μπορείτε να σερφάρετε στο Internet με πολύ υψηλές ταχύτητες. Το μόντεμ μπορεί ακόμα και να διακρίνει τα ευαίσθητα σε καθυστερήσεις δεδομένα όπως βίντεο ή παιχνίδια Internet με απαιτητικά γραφικά και να τα μεταδίδει κατά προτεραιότητα, για ομαλή εμπειρία κατά τη χρήση τέτοιων εφαρμογών. 

.

Ασφάλεια στο Internet 

Σε αντίθεση με τις συσκευές USB, το συγκεκριμένο μόντεμ δεν σας αφήνει εκτεθειμένους: συμπεριλαμβάνεται ολοκληρωμένο τείχος προστασίας που προστατεύει από επιθέσεις άρνησης υπηρεσίας (DoS) και προφυλάσσει τον υπολογιστή σας από εξωτερικές επιβουλές (χάκερς). Η ισχυρή προστασία κατά περιεχομένου ακατάλληλου για ανήλικους επιτρέπει τη φραγή συγκεκριμένων διευθύνσεων ιστοτόπων και έτσι οι χρήστες δεν μπορούν να προβάλλουν ακατάλληλο περιεχόμενο. Η προστασία αυτή μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με την ώρα της ημέρας (προγραμματισμός). Το μόντεμ υποστηρίζει ακόμα πολλαπλή διαβίβαση VPN ώστε να έχετε ασφαλή πρόσβαση από το σπίτι σας σε αρχεία και e-mail που βρίσκονται στο γραφείο.

.

Γρήγορη και απλή εγκατάσταση 

Με τον οδηγό εγκατάστασης D-Link Click’n Connect (DCC), η σύνδεση στο Internet είναι υπόθεση λεπτών ακόμα και για χρήστες χωρίς εμπειρία. Αρκεί η εκτέλεση του CD του προϊόντος. Με ελάχιστα απλά βήματα μπορείτε να κάνετε τις συνδέσεις του εξοπλισμού (ρεύμα και καλώδια σύνδεσης), να επιλέξετε τον ISP σας από το μενού και εν τέλει να συνδεθείτε στο Internet.

Διεπαφές:

Πρότυπα ADSL:

Πρότυπα ADSL2:

Πρότυπα ADSL2+:

Διαμόρφωση / Δαχείριση


Σχετικά Έγγραφα:

Datasheet προϊόντος


Διαδικασία Service προϊόντων D-Link