Ηλεκτρονικά Μιμίκος

Ηλεκτρονικά Μιμίκος
Οδός Ρούμελης, Λιβαδειά, 32100, Ελλάδα, Ελλάδα
Τηλ: 2261026435 & 2261081666
Fax: 2261024817
E-Mail: info@emimikos.gr


URL: http://www.emimikos.gr/BOSCH-ISC-BDL2-WP12GE-PIR-MW-DETECTOR/


BOSCH ISC-BDL2-WP12GE Ανιχνευτής Κίνησης Blue Line Gen 2 TriTech PIR + MW Pet Friendly


Λεπτομέρειες


Κωδικός
ISC-BDL2-WP12GE
Manufacturer
Διάρκεια Εγγύησης
24 Μήνες
Τιμή στο κατάστημα
€86.80
Τιμή Internet (Με ΦΠΑ)
51.00 (Save 41%)


Description


BOSCH ISC-BDL2-WP12GE Ανιχνευτής Κίνησης Blue Line Gen 2 TriTech PIR + MW Pet Friendly

BOSCH ISC-BDL2-WP12GE Ανιχνευτής κίνησης εσωτερικού χώρου, Blue Line Gen 2 TriTech, διπλής τεχνολογίας PIR + Microwave. Διαθέτει λειτουργία Pet Friendly, ώστε να μην ανιχνεύει κατοικίδια βάρους έως 45 κιλά (αγνόηση κατοικίδιων). 

Ο ανιχνευτής της BOSCH μας παρέχει γωνία ανίχνευσης 94° και μέγιστη εμβέλεια 12 μέτρων. Συνιστώμενο ύψος τοποθέτησης 2,2 m έως 2,75 m. Διαθέτει συρόμενο περίβλημα αυτόματης ασφάλισης (χωρίς βίδα), διαθέτει ένα ενσωματωμένο αλφάδι καθώς και αφαιρούμενη κλεμοσειρά ακροδεκτών χωρίς κενό, για ευκολότερη εγκατάσταση.

Οι ανιχνευτές κίνησης Blue Line 2ης γενιάς TriTech (ISC-BDL2) χρησιμοποιούν ένα συνδυασμό τεχνολογιών ανίχνευσης υπερύθρων (PIR) και ανίχνευσης με μικροκύματα με εξελιγμένη επεξεργασία σήματος. Οι φακοί αυτοί παρέχουν ένα μοτίβο 7 στρώσεων υψηλής πυκνότητας (ζώνη 77), ενώ ο επιλέξιμος φακός παρακολούθησης προς τα κάτω παρέχει τρεις επιπλέον περιοχές παρακολούθησης προς τα κάτω.

Διαθέτει συρόμενο περίβλημα αυτόματης ασφάλισης (χωρίς βίδα), διαθέτει ένα ενσωματωμένο αλφάδι καθώς και αφαιρούμενη κλεμοσειρά ακροδεκτών χωρίς κενό, για ευκολότερη εγκατάσταση.

Χαρακτηριστικά Λειτουργίας:


Επεξεργασία Πρώτου Βήματος (FSP)

Η Επεξεργασία Πρώτου Βήματος(FSP) αντιδρά σχεδόν στιγμιαία στους ανθρώπινους στόχους, χωρίς να παράγει ψεύτικους συναγερμούς από άλλες πηγές. Το FSP προσαρμόζει την ευαισθησία του ανιχνευτή στο πλάτος του σήματος, στην πολικότητα, την κλίση και τον χρονισμό. Αυτό εξαλείφει την ανάγκη του τεχνικού εγκατάστασης να επιλέγει το επίπεδο ευαισθησίας, βελτιώνοντας την άνεση και την αξιοπιστία της εγκατάστασης.

Δυνατότητα επιλογής ως προς την ατρωσία σε κατοικίδια και μικρά ζώα

Ο τεχνικός εγκατάστασης μπορεί να ενεργοποιεί ή να απενεργοποιεί την ατρωσία σε κατοικίδια και μικρά ζώα βάσει των απαιτήσεων της εφαρμογής. Όταν η ατρωσία σε κατοικίδια και μικρά ζώα είναι απενεργοποιημένη, ο ανιχνευτής παρέχει κορυφαία απόδοση σύλληψης, ανάλογη των μοντέλων χωρίς ατρωσία σε κατοικίδια και μικρά ζώα. Όταν η ατρωσία σε κατοικίδια και μικρά ζώα είναι ενεργοποιημένη, ο ανιχνευτής μπορεί να πραγματοποιεί διάκριση μεταξύ των σημάτων που προκαλούνται από ανθρώπους και των σημάτων που προκαλούνται από κατοικίδια και μικρά ζώα. Αγνοεί τα σήματα που έχουν προκληθεί από ένα ή δύο ζώα βάρους 45 kg ή από πολυάριθμα τρωκτικά.

Προσαρμοστική επεξεργασία μικροκυμάτων

Η Προσαρμοστική επεξεργασία μικροκυμάτων προσαρμόζεται στις αναταραχές από το παρασκήνιο, μειώνοντας τους ψευδείς συναγερμούς, χωρίς να επιβαρύνει την ανίχνευση εισβολέων.

Δυναμική αντιστάθμιση θερμοκρασίας

Ο ανιχνευτής προσαρμόζει εύκολα την ευαισθησία του ώστε να μπορεί να αναγνωρίζει ανθρώπινους εισβολείς σε οποιαδήποτε θερμοκρασία.

Κάλυψη από τοίχο σε τοίχο

Μια βελτιωμένη ζώνη παρακολούθησης προς τα κάτω και ένα εύρος κάλυψης 12 m x 12 m (40 ft x 40 ft) προσφέρουν κάλυψη από τοίχο σε τοίχο.

Περίβλημα αυτόματης ασφάλισης

Το συρόμενο περίβλημα αυτόματης ασφάλισης διαθέτει ένα ενσωματωμένο αλφάδι και προσαρμοσμένες κλεμοσειρές ακροδεκτών χωρίς κενό, για ευκολότερη εγκατάσταση.

Στεγανοποιημένα οπτικά και ηλεκτρονικά συστήματα

Τα στεγανοποιημένα οπτικά και ηλεκτρονικά συστήματα βρίσκονται τοποθετημένα στο μπροστινό περίβλημα και είναι στεγανοποιημένα με ένα προστατευτικό κάλυμμα, για την αποτροπή πρόκλησης ζημιάς κατά την εγκατάσταση. Ο σφραγισμένος οπτικός θάλαμος αποτρέπει επίσης το ενδεχόμενο να επηρεαστεί ο ανιχνευτής από ρεύματα αέρα και έντομα.

Χαρακτηριστικά δοκιμής

Ο εξωτερικά ορατός συναγερμός LED μπορεί να απενεργοποιηθεί μετά την εγκατάσταση.

Τοποθέτηση

Ηλεκτρικά χαρακτηριστικά

Περιβαλλοντικά χαρακτηριστικά

Μηχανικά χαρακτηριστικά

Έξοδοι

-

Σχετικά Έγγραφα:


Datasheet ISC-BDL2

Εγχειρίδιο Εγκατάστασης ISC-BDL2-WP12G


BOSCH Tritech Technology