Ηλεκτρονικά Μιμίκος

Ηλεκτρονικά Μιμίκος
Οδός Ρούμελης, Λιβαδειά, 32100, Ελλάδα, Ελλάδα
Τηλ: 2261026435 & 2261081666
Fax: 2261024817
E-Mail: info@emimikos.gr


URL: http://www.emimikos.gr/Alean/ABO-i40_Security_Beams_3_channels_Frequency_adjustment_Single_Beam_Outdoor_40m_Detection_Range/


Alean ABO-i40 Ζεύγος Aνιχνευτών Beams Μονής Δέσμης 40 Μέτρων 3 Συχνοτήτων με Ενσωματωμένη Βάση


Λεπτομέρειες


Κωδικός
ABO-i40
Manufacturer
Διάρκεια Εγγύησης
24 Μήνες
Τιμή στο κατάστημα
€44.64
Τιμή Internet (Με ΦΠΑ)
27.50 (Save 38%)


Description


Alean ABO-i40 Ζεύγος Aνιχνευτών Beams Μονής Δέσμης 40 Μέτρων 3 Συχνοτήτων με Ενσωματωμένη Βάση

Τα ABO-i40 ανήκουν στην νέα γενιά υπέρυθρων ανιχνευτών τύπου Beams, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου της ALEAN, με ενσωματωμένη πλήρως περιστρεφόμενη βάση στήριξης, με την γνωστή μέχρι τώρα κορυφαία ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστία των υπέρυθρων Beam της ALEAN.

Το ζεύγος ανιχνευτών Beams ABO-i40 της Alean διαθέτουν μονή (1) δέσμη φωτός, είναι αδιάβροχα, με βαθμό στεγανότητας IP65, κατάλληλα για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και μπορούν να λειτουργήσουν σε απόσταση μέχρι 40 μέτρα σε εξωτερικό χώρο ή μέχρι 120 μέτρα σε εσωτερικό χώρο. Διαθέτουν επαφές Alarm NO & NC για σύνδεση σε οποιοδήποτε ενσύρματο κέντρο συναγερμού, διαθέτουν ενσωματωμένο Tamper προστασίας το οποίο ενεργοποιείται όταν αφαιρεθεί το κάλυμμα των ανιχνευτών και έχουν το πλεονέκτημα ότι μπορούν να τροφοδοτηθούν με ένα ευρύ πεδίο τάσης 10~24V AC ή DC (συνεχές ή εναλλασσόμενο ρεύμα - δεν περιλαμβάνουν τροφοδοτικά, τροφοδοτούνται από τον πίνακα συναγερμού ή από εξωτερικό τροφοδοτικό UPS αδιάλειπτης παροχής). Είναι ανθεκτικό στην βροχή, την ομίχλη, το χιόνι και την παγωνιά.

Επιπλέον, σας παρέχουν την δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ 3 διαφορετικών συχνοτήτων εκπομπής - λήψης. Εξαιρετικά χρήσιμη λειτουργία, ειδικά σε περιπτώσεις όπου διαφορετικά ζεύγη χρησιμοποιούνται Πάνω-Κάτω στην ίδια πλευρά της περιμέτρου σας, ή όταν έχουμε διαδοχική τοποθέτηση των ζευγών, το ένα μετά το άλλο, ώστε να μην έχουμε αλληλεπίδραση των ζευγών μεταξύ τους.


Βασικά Χαρακτηριστικά:

Περιλαμβάνει αναλυτικές οδηγίες χρήσης (στα Αγγλικά) καθώς και τα εξαρτήματα στήριξης των ανιχνευτών σε κολόνα. 


Video Παρουσίασης του Τρόπου Στήριξης των Νέων Beams της ALEAN


Video Παρουσίασης του Τρόπου Σύνδεσης των Καλωδίων στα Νέα Beams της ALEAN


Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

ABO-i and ABT-i Series Installation Manual / Datasheet (Αγγλικά)