Ηλεκτρονικά Μιμίκος

Ηλεκτρονικά Μιμίκος
Οδός Ρούμελης, Λιβαδειά, 32100, Ελλάδα, Ελλάδα
Τηλ: 22610-26435 & 22610-81666
Fax: 22610-24817
E-Mail: info@emimikos.gr


URL: http://www.emimikos.gr/APOLLO-PLUS/


Sigma APOLLO PLUS (APOLLO 32) Πίνακας Συναγερμού 16 ζωνών επεκτάσιμος μέχρι 32 ζώνες


Λεπτομέρειες


Κωδικός
APOLLO PLUS
Manufacturer
Διάρκεια Εγγύησης
72 Μήνες
Τιμή στο κατάστημα
€154.98
Τιμή Internet (Με ΦΠΑ)
89.00 (Save 43%)


Description


Sigma APOLLO PLUS / APOLLO 32 Πίνακας Συναγερμού 16 ζωνών επεκτάσιμος μέχρι 32 ζώνες

Sigma APOLLO PLUS (APOLLO 32) Πίνακας Συναγερμού 16 ζωνών επεκτάσιμος μέχρι 32 ζώνες. Διαθέτει 8 ζώνες στην πλακέτα του, οι οποίες γίνονται 16 με διπλασιασμό ζωνών και επιπλέον μας δίνει την δυνατότητα επέκτασης μέχρι τις 32 ζώνες με την χρήση της πλακετών επέκτασης ζωνών ZEM-08 (δείτε σχετικό προϊόν παρακάτω). Είναι βασισμένος σε μικροϋπολογιστή, με δυνατότητα προγραμματισμού από το πληκτρολόγιο ή μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, μέσω του USB to mini USB-LDL.

Διαθέτει ενσωματωμένο κωδικοποιητή (για σύνδεση με κέτρο λήψης σημάτων) και τηλεφωνητή δύο καναλιών. Με την προσθήκη της πλακέτας σύνθεσης φωνής VSM-02 (δεν περιλαμβάνεται) κατά την επικοινωνία του κέντρου με τον χρήστη, σας αναφέρει φωνητικό μήνυμα διάρρηξης στα Ελληνικά, και επιπλέον σας ενημερώνει για τον αριθμό της ζώνης από την οποία προήλθε ο συναγερμός.

Αν αντί της VSM-02 προσθέσετε στον πίνακα πλακέτα φωνής και τηλεχειρισμού RTM-01 της Sigma (δεν περιλαμβάνεται), τότε πέραν της φωνητικής ειδοποίησης και τον αριθμό της ζώνης διάρρηξης, θα έχετε την δυνατότητα να καλέσετε τον αριθμό τηλεφώνου που είναι συνδεδεμένο στον πίνακα (από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο) και αφού σας αναγνωρίσει με τον κωδικό χρήστη, να κάνετε πολλές χρήσιμες και βασικές λειτουργίες, όπως:

Ο πίνακας APOLLO PLUS της Sigma είναι απλός στην χρήση του, με Ελληνικές Οδηγίες χρήσης και Εγκατάστασης, μπορεί να δεχθεί μεγάλη ποικιλία πληκτρολογίων της Sigma από τα πολύ απλά LED μέχρι τα LCD πληκτρολόγια πλήρους οθόνης Ελληνικών χαρακτήρων. Σας παρέχει πολλές δυνατότητες και μπορεί να δώσει λύσεις σε μικρές, μεσαίες ή μεγάλες εγκαταστάσεις, όπως οικίες, καταστήματα, επιχειρήσεις, βιομηχανικά κτήρια, κτήρια αποθηκών, κλπ.

Παρέχεται σε μεταλλικό κουτί λευκού χρώματος, με ανοιγόμενο πορτάκι, το οποίο περιλαμβάνει τοποθετημένη την πλακέτα του πίνακα, το τροφοδοτικό Switching ισχύος 1,5Α, έτοιμες όλες τις απαραίτητες συνδέσεις, καθώς και τις απαραίτητες βίδες, αντιστάσεις, κλπ, για την ολοκλήρωση της εγκατάστασης σας.

Χαρακτηριστικά Πίνακα:Σχετικά Έγγραφα:


Φυλλάδιο - Χαρακτηριστικά Apollo Plus (Ελληνικά)

Οδηγίες Χρήσης Apollo Plus (Ελληνικά)

Συνοπτικές οδηγίες χρήσης Apollo Plus (Ελληνικά)

Οδηγίες εγκατάστασης Apollo Plus (Ελληνικά)

** Ο πίνακας δεν περιλαμβάνει μπαταρία Μολύβδου 12V 7,2Ah ούτε πληκτρολόγιο. Επιλέξτε παρακάτω στα σχετικά προϊόντα όλα τα απαραίτητα παρελκόμενα του πίνακα, για την ολοκλήρωση της εγκατάστασης σας.