Ηλεκτρονικά Μιμίκος

Ηλεκτρονικά Μιμίκος
Οδός Ρούμελης, Λιβαδειά, 32100, Ελλάδα, Ελλάδα
Τηλ: 2261026435 & 2261081666
Fax: 2261024817
E-Mail: info@emimikos.gr


URL: http://www.emimikos.gr/TP-LINK-TL-MR3420-v5.0/


TP-LINK TL-MR3420 v5.0 3G/4G Wireless N Router


Λεπτομέρειες


Κωδικός
TL-MR3420 v5.0
Manufacturer
Διάρκεια Εγγύησης
36 Μήνες
Τιμή στο κατάστημα
€43.00
Τιμή Internet (Με ΦΠΑ)
31.90 (Save 26%)


Description


Tp-Link TL-MR3420 v5.0 3G/4G Ασύρματο N Router

3G/4G Ασύρματο N Router της TP-LINK, TL-MR3420 Ver. 5.0. Το συγκεκριμένο router σας επιτρέπει να κάνετε κοινή χρήση σύνδεσης δεδομένων 3G/4G με την οικογένεια και τους φίλους σας, ενσύρματα ή ασύρματα. Συνδέοντας κάποιο 3G/4G USB modem στο router, θα έχετε άμεσα διαθέσιμο ένα 3G/4G Wi-Fi hotspot, στο οποίο μπορούν να συνδεθούν πολλές συσκευές για πρόσβαση στο Internet και ασύρματη κοινή χρήση δεδομένων και Internet.


Απολαύστε Ασύρματη Κοινή Χρήση 3G/4G

Το TL-MR3420 διαθέτει ασύλληπτες ταχύτητες 4G και είναι συμβατό και με τα παλιότερα 3G modem, επιτρέποντάς σας να να κάνετε κοινή χρήση σύνδεσης δεδομένων 3G/4G με την οικογένεια και τους φίλους σας, ενσύρματα ή ασύρματα.


Δοκιμασμένο στην Πράξη - Υψηλή Συμβατότητα

Η συμβατότητα είναι το πιο σημαντικό στοιχείο όταν σκέπτεστε να επιλέξετε 3G/4G router. Για να διασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή συμβατότητα μεταξύ των router και των modem, η TP-LINK έχει εξασφαλίσει ότι τα 3G Router μας θα είναι συμβατά με τους ISP (παρόχους) στις χώρες όπου πωλούνται. Έχουμε ομάδες σε παγκόσμιο επίπεδο που ελέγχουν διαρκώς τα Router μας με νέα modem, ώστε οι χρήστες να είναι βέβαιοι ότι τα router τους θα λειτουργούν χωρίς πρόβλημα στο χώρο όπου ζουν και εργάζονται.


Λειτουργία 3G/4G και WAN Backup

Το TL-MR3420 ξεχωρίζει για τη λειτουργία 3G/4G και WAN Backup, η οποία κρατά τους χρήστες online όταν αποτυγχάνει η μία σύνδεση. Το 3G/4G Router της TP-LINK παρέχει στους χρήστες και 3G/4G και WAN λειτουργίες back-up, ενώ άλλες εταιρείες προσφέρουν μόνο τη μία ή την άλλη. Έτσι έχετε μεγάλη ευελιξία κατά το στήσιμο του δικτύου σας και μειώνετε το κόστος σύνδεσης και τη διάρκεια που δεν υπάρχει σύνδεση.


Highlights

Συμβατό με LTE/HSPA+/HSUPA/HSDPA/UMTS/EVDO USB modems, δοκιμασμένο στην πράξη Με 3G/4G και WAN backup σε περίπτωση διακοπής, ώστε να έχετε σταθερή σύνδεση στο internet Τοπική ασύρματη κοινή χρήση HD video, με ταχύτητες έως 300Mbps Ασφάλιση του δικτύου σας εύκολα και γρήγορα, με το πάτημα του πλήκτρου WPS. Έλεγχος Bandwidth που επιτρέπει στους διαχειριστές να καθορίζουν πόσο bandwidth αντιστοιχίζεται σε κάθε PC.

Ασύλληπτες ταχύτητες 4G και συμβατό και με τα παλιότερα 3G modem Με 3G/4G και WAN backup σε περίπτωση διακοπής, ώστε να έχετε σταθερή σύνδεση στο internet Ασύρματη ταχύτητα N έως 300Mbps, για ισχυρό δίκτυο Wi-Fi Υποστηρίζει Σύνδεση Internet PPPoE, Dynamic IP, Static IP, PPTP, L2TP Cable Υποστηρίζει κρυπτογράφηση 64/128-bit WEP, WPA/WPA2 και WPA-PSK/WPA2-PSK Ασφάλιση του δικτύου σας εύκολα και γρήγορα, με το πάτημα του πλήκτρου WPS WDS ασύρματο bridge που παρέχει απρόσκοπτη γεφύρωση, για επέκταση του ασύρματου δικτύου σας Έλεγχος Bandwidth βάσει IP που επιτρέπει στους διαχειριστές να καθορίζουν πόσο bandwidth αντιστοιχίζεται σε κάθε συνδεδεμένη συσκευή Γονικός Έλεγχος, που επιτρέπει στους γονείς ή στους διαχειριστές να δημιουργήσουν πολιτικές περιορισμού πρόσβασης στα παιδιά ή στο προσωπικό αντίστοιχα

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

HARDWARE FEATURES

WIRELESS FEATURES

SOFTWARE FEATURES

OTHERS


Σχετικά Έγγραφα:

Quick Installation Guide

Compatibility list