Ηλεκτρονικά Μιμίκος

Ηλεκτρονικά Μιμίκος
Οδός Ρούμελης, Λιβαδειά, 32100, Ελλάδα, Ελλάδα
Τηλ: 2261026435 & 2261081666
Fax: 2261024817
E-Mail: info@emimikos.gr


URL: http://www.emimikos.gr/NEDIS-WIFIPS10WT/


NEDIS WIFIPS10WT WiFi Smart Διακόπτης 10A


Λεπτομέρειες


Κωδικός
WIFIPS10WT
Manufacturer
Διάρκεια Εγγύησης
24 Μήνες
Τιμή στο κατάστημα
€16.05
Τιμή Internet (Με ΦΠΑ)
11.50 (Save 28%)


Description


NEDIS WIFIPS10WT

WiFi Smart Διακόπτης 10A της NEDIS, WIFIPS10WT. Τοποθετήστε αυτόν τον Smart διακόπτη στη γραμμή τροφοδοσίας οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής με ισχύ έως 2.400W και 10Α και ελέγξτε την απομακρυσμένα από το tablet ή το smartphone σας. Είναι απλό στην εγκατάσταση και συνδέεται απευθείας με το Wi-Fi. Κατεβάστε την εφαρμογή Nedis SmartLIfe και συνδεθείτε στο υπάρχον Wi-Fi δίκτυο για να να ρυθμίσετε, να διαχειριστείτε, να παρακολουθήσετε και να αυτοματοποιήσετε τις συσκευές σας εύκολα και άμεσα 

Μέσω του app μπορείτε να ενεργοποιείτε και να απενεργοποιείτε τις συσκευές σας άμεσα ή να ρυθμίσετε την επιθυμητή ώρα λειτουργίας τους Επιπλέον, σας δίνει την δυνατότητα σύζευξης με το Αmazon Alexa και το Google Home για να χρησιμοποιείτε φωνητικές εντολές.

Συνδυάστε την με άλλες smart συσκευές της σειράς Nedis SmartLife όπως smart λάμπες, διακόπτες, πρίζες, αισθητήρες και κάμερες και δημιουργήσετε ένα έξυπνο σπίτι χωρίς περίπλοκες διαδικασίες καθώς το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα δίκτυο wifi και το smartphone ή το tablet σας. Δωρεάν εφαρμογή Nedis SmartLife για λειτουργικά συστήματα Android και iOS μέσω Google Play και iPhone’s App Store.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Περιεχόμενα συσκευασίας:

Σχετικά Έγγραφα:

Γρήγορος Οδηγός Εγκατάστασης (Ελληνικά)

Manual Nedis Smart Life (Αγγλικά)

 Nedis SmartLife για Android

 Nedis SmartLife για iOs

.

Nedis SmartLife