Ηλεκτρονικά Μιμίκος

Ηλεκτρονικά Μιμίκος
Οδός Ρούμελης, Λιβαδειά, 32100, Ελλάδα, Ελλάδα
Τηλ: 2261026435 & 2261081666
Fax: 2261024817
E-Mail: info@emimikos.gr


URL: http://www.emimikos.gr/FENTON-FP8JB-PORTABLE-PARTY-SPEAKER-8-170.084/


FENTON FP8JB Φορητό Party Ηχείο 8" - 100 Watt Max με MP3/USB/ Bluetooth/ Μικρόφωνο/ Jelly Ball 170.084


Λεπτομέρειες


Κωδικός
FP8JB
Manufacturer
Διάρκεια Εγγύησης
24 Μήνες
Τιμή στο κατάστημα
€78.50
Τιμή Internet (Με ΦΠΑ)
59.00 (Save 25%)


Description


FENTON FP8JB 170.084

Φορητό Party Ηχείο και Karaoke σύστημα 2-σε-1 ! Με επαναφορτιζόμενη μπαταρία ώστε να το έχετε παντού και πάντα μαζί σας ! Ένα compact ηχείο, εύκολο στη μεταφορά που είναι αυτοενισχυόμενο, με woofer 8", με MP3 player από USB Stick, με Auxiliary Input, με δέκτη Bluetooth 5.0, ενσύρματο μικρόφωνο, ασύρματο χειριστήριο και φωτορυθμικό Jelly ball ... σε άκρως προσιτή τιμή !!!

Bluetooth 5.0 - Stereo Pairing

Το ηχείο φέρει ενσωματωμένο δέκτη Bluetooth 5.0 έκδοσης. Αυτή η τελευταία έκδοση είναι ικανή για κάλυψη μεγαλύτερης ασύρματης απόστασης σε σχέση με τις προηγούμενες, με αρκετά χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Ενώ οι προηγούμενες εκδόσεις είχαν μια κάλυψη περί τα 10 μέτρα, η τωρινή έκδοση 5.0 μπορεί να καλύψει απόσταση ακόμα και 40μ (εξαρτάται και από τα φυσικά εμπόδια). Έτσι μπορείτε να κάνετε ασύρματο streaming της αγαπημένης σας μουσική από το smartphone, tablet, κλπ

Η μοναδική λειρουργία Stereo Pairing, σας επιτρέπει να συνδέσετε 2 όμοια ηχεία FP8JB με ασύρματη ζεύξη Bluetooth σε ένα Smartphone, Tablet, Laptop, κλπ. Ετσι μπορείτε να πετύχετε ακόμα μεγαλύτερη κάλυψη ηχητικού αποτελέσματος... χωρίς καλώδια, απλά ασύρματα !

Ενσωματωμένος MP3 Player

Super βολικός και εύχρηστος ενσωματωμένος MP3 player. Απλά γράψτε όλα τα αγαπημένα σας MP3 τραγούδια σε ένα usb stick, τοποθετήστε το stick στη θύρα USB που έχει στο πίσω μέρος του, και είστε έτοιμοι για να απολαύσετε και να παρτάρετε !

Karaoke set

Απογειώστε τη διασκέδασή, δημιουργώντας βραδιές Karaoke. Το ηχείο FP8JB έχει το δικό του ενσύρματο μικρόφωνο, αλλα και λειτουργία echo, ώστε να δώσετε το "ύφος" που θέλετε στη φωνή σας !

Light Show - Jelly Ball

Πολλές φορές δεν χρειάζονται πολλά μηχανήματα για να μετατρέψεις το χώρο σου σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Με όλες τις λειτουργίες του FP8JB, αλλά και με τους LED φωτισμούς που διαθέτει, η επιτυχία είναι σίγουρη ! Εκτός από το Jelly Ball φωτορυθμικό που έχει στη μπροστινή του πλευρά, είναι φωτιζόμενο και το woofer του. 

Το ηχείο φορτίζει και λειτουργεί με τάση τροφοδοσίας 5V micro USB (περιλαμβάνει καλώδιο micro USB). Πολύ εύκολο στη μεταφορά του (αρκετά ελαφρύ και compact) με χερούλι και άνετες χειρολαβές. Στο κάτω μέρος διαθέτει υποδοχή Φ35mm για να μπει σε τρίποδο.


Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Το πακέτο περιλαμβάνει:


Σχετικά Έγγραφα:

FENTON FP8JB Party Speaket 170.084 Manual