Ηλεκτρονικά Μιμίκος

Ηλεκτρονικά Μιμίκος
Οδός Ρούμελης, Λιβαδειά, 32100, Ελλάδα, Ελλάδα
Τηλ: 22610-26435 & 22610-81666
Fax: 22610-24817
E-Mail: info@emimikos.gr


URL: http://www.emimikos.gr/Alean-ABI30-20412/


Alean ABI30-20412 Υπέρυθροι ανιχνευτές τύπου κολόνας ABI AIR 12 δεσμών ύψους 204cm εμβέλειας 30 μέτρων


Λεπτομέρειες


Κωδικός
ABI30-20412
Manufacturer
Διάρκεια Εγγύησης
24 Μήνες
Τιμή στο κατάστημα
€116.56
Τιμή Internet (Με ΦΠΑ)
71.00 (Save 39%)


Description


Alean ABI30-20412 Υπέρυθροι ανιχνευτές τύπου κολόνας ABI AIR

Ίσως οι καλύτεροι ανιχνευτές τύπου κολόνας μέχρι στιγμής!

Για την επιφάνεια του σωλήνα αλουμινίου της νέας σειράς ABI AIR υιοθετήθηκε διαδικασία επεξεργασίας ηλεκτροφόρησης, με υψηλά standards αντιοξειδωτικής προστασίας, παρέχοντας με αυτόν τον τρόπο:

  1. Υψηλότερη αντοχή σε χτυπήματα και κρούσεις
  2. Μεγαλύτερη ακαμψία σωλήνα, και υψηλότερη προστασία σε φθορές επιφανείας
  3. Υψηλή αντιοξειδωτική προστασία και μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο

Η νέα σειρά ABI AIR ακολουθεί την φιλοσοφία σχεδιασμού «Κλειστών εξωτερικών γραμμών», ώστε να απομονώνουν πλήρως τα εσωτερικά κυκλώματα από τον εξωτερικό φορέα. Επιπλέον χρησιμοποιούνται πώματα απομόνωσης μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού τμήματος (δείτε αναλυτικές φωτογραφίες) διατηρώντας ανέπαφο το εσωτερικό μέρος, διασφαλίζοντας έτσι μέγιστο βαθμό αδιαβροχοποίησης σε σχέση με τις κοινές μπάρες ασφαλείας.

Η νέα σειρά ABI-AIR της Alean ενσωματώνουν μία επιπλέον επαναστατική τεχνολογία, στο θέμα των συχνοτήτων επικοινωνίας μεταξύ πομπού και δέκτη. Ο κάθε πομπός και δέκτης μας παρέχει δυνατότητα επιλογής συχνότητας A/B, ώστε να υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ των ζευγών που τοποθετούνται στον ίδιο χώρο και έτσι να απορρίπτονται συχνότητες από γειτονικούς ανιχνευτές που μπορούν να οδηγήσουν σε ψευδείς συναγερμούς.

Στην νέα σειρά ABI AIR επίσης, σε σχέση με άλλες μπάρες υπέρυθρων ανιχνευτών, γίνεται χρήση ενιαίας πλακέτας τυπωμένου κυκλώματος, δηλαδή ενσωματώνεται η πλακέτα εξωτερικών συνδέσεων πάνω στην κύρια πλακέτα τυπωμένου κυκλώματος των ανιχνευτών, ώστε να αποφεύγονται φαινόμενα δυσλειτουργίας από κακή επαφή μεταξύ των 2.

Επιπλέον, οι ανιχνευτές υιοθετούν ευφυή τεχνολογία ανάλυσης Fuzzy Logic, με την χρήση της οποίας μπορεί να γίνει ασφαλής ανίχνευση όταν υπάρχει πραγματικό εμπόδιο που διακόπτει την επικοινωνία μεταξύ πομπού και δέκτη, ή όταν περιβαλλοντικές αλλαγές που προκαλούνται από το δέκτη υπερύθρων δεν είναι φυσιολογικές, έτσι ώστε να επιτευχθεί ακριβής και ταχεία λειτουργία του συναγερμού.

Επίσης στην νέα γενιά των ABI AIR βελτιστοποιήθηκε ο αλγόριθμος και αυξήθηκε η σταθερότητα σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές ανιχνευτών, και πλέον υιοθετείται η τεχνολογία "Free Synchronous Line", σύμφωνα με την οποία δεν απαιτείται πλέον καλώδιο συγχρονισμού μεταξύ πομπού και δέκτη.


Χαρακτηριστικά:


Σχετικά Έγγραφα:

Εγχειρίδιο Χρήσης και Εγκατάστασης (Αγγλικά)