Ηλεκτρονικά Μιμίκος

Ηλεκτρονικά Μιμίκος
Οδός Ρούμελης, Λιβαδειά, 32100, Ελλάδα, Ελλάδα
Τηλ: 2261026435 & 2261081666
Fax: 2261024817
E-Mail: info@emimikos.gr


URL: http://www.emimikos.gr/AUDIZIO-RP340-HI-FI-RECORD-PLAYER-HQ-BLACK-102.180/


AUDIZIO RP340 Hi End Πικάπ με Κεφαλή και βελόνα Audio Technica AT-3600L Magnetic 102.180 --


Λεπτομέρειες


Κωδικός
RP340
Manufacturer
Διάρκεια Εγγύησης
24 Μήνες
Τιμή στο κατάστημα
€226.00
Τιμή Internet (Με ΦΠΑ)
169.90 (Save 25%)   Δωρεάν Αποστολή


Description


AUDIZIO RP340

102.180 Πικάπ για τους πραγματικά φανατικούς λάτρεις του βινυλίου. Ένα πικάπ με παραδοσιακή - σοβαρή εμφάνιση, το οποίο θα κερδίσει τις αντυπώσεις και με το ηχητικό του αποτέλεσμα. Hi-End πικάπ με βραχίονα και πλατό αλουμινίου, βραχίονα ρυθμιζόμενου βάρους (πίεσης),  αντικραδασμική έδραση, ρύθμιση pitch, anti-skating ρυθμιση και κεφαλή με βελόνα της Audio Technica AT-3600L.

Audio Technica AT-3600L

Το πικάπ της Audizio RP340 φοράει μια καταξιωμένη μαγνητική κεφαλή της Audio Technica, την AT-3600L. Φέρει εξαιρετικά χαρακτηριστικά και απόκριση στην αναπαραγωγή. Σε συνδυασμό με τη διαμαντένια βελόνα, παρέχει ένα καθαρό και ζεστό ηχητικό αποτέλεσμα. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός Κεφαλής - Βελόνας, είναι δοκιμασμένος πολλά χρόνια στο χώρο των πικάπ και έχει αποδείξει την αξιοπιστοία του και την ποιότητά 

Ρυθμιζόμενη πίεση (βάρος) βελόνας

Για να ακούσεις τη βέλτιστη ηχητική ποιότητα από ένα δίσκο βινυλίου, είναι πολύ συμαντικό η βελόνα να τοποθετηθεί άψογα και με τη σωστή πίεση στο αυλάκι του δίσκου. Ρυθμίζοντας τη σωστή πίεση που θα ασκεί όλος ο βραχίονας πάνω στο δίσκο, είσαι σίγουρος ότι θα ακούσεις όλες τις λεπτομέριες από το βινύλιο. 

Anti-skating

Η anti-skate λειτουργία χρειάζεται ώστε να διατηρηθεί τέλεια ισορροπία μεταξύ των 2 καναλιών (Left, Right - Stereo). Εξασφαλίζει ότι η βελόνα, θα τοποθετηθεί στο αυλάκι του βινυλίου με τέτοιο τρόπο, ώστε και τα 2 κανάλια ( Left / Right ) θα είναι ισόποσα. Έτσι, εξαλείφεται το φαινόμενο της παραμόρφωσης, και διατηρείται σε καλή κατάσταση η βελόνα και ο βινύλιος. 

Automatic stop

Με τη λειτουργία auto stop δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το πότε θα τελειώσει το παίξιμο του βινυλίου. Όταν η βελόνα φτάσει στο τέλος του δίσκου, τότε το πικάπ της Audizio RP340 αυτόματα σταματάει τη περιστροφή του πλατό, ώστε να προστατεύσει τη βελόνα, αλλά και τα αυλάκια του βινυλίου. 

Πλατό και βραχίονας Αλουμινίου

Για το καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα στην αναπαραγωγή ενός βινυλίου, είναι πολύ συμαντικό να μήν υπάρχουν κραδασμοί. Αρχικά, έχουν τοποθετηθεί αντικραδασμικά ποδαράκια στο πικάπ, που είναι και το πιο σημαντικό. Επιπλέον όμως, το RP340 διαθέτει πλατό και βραχίονα από Αλουμίνιο, ώστε οι κραδασμοί να απορροφώνται ακόμα περισσότερο. Διαθέτει εχτρα τσόχινο προστατευτικό πλατό ώστε κραδασμοί από το μηχανισμό να μην μεταφέρονται στην αναπαραγωγή της μουσικής. 

Σύνδεση Line Out ή Phone Out

Το πικάπ της Audizio RP340 διαθέτει έξοδο Line out και Phone out (επιλεγόμενο με διακόπτη). Αυτό το καθιστά πολύ πρακτικό μιας και είναι δυνατή η σύνδεση του σε όλους τους ενισχυτές, είτε διαθέτει είσοδο Phone In, είτε διαθέτει είσοδο Line In.

Λειτουργεί με τροφοδοσία 220V AC (περιλαμβάνεται μετασχηματιστής 12V). 

 Τεχνικά Χαρακτηριστικά:


Σχετικά Έγγραφα:

AUDIZIO RP340 Record Player HQ Black

.